Grid banner
Filtrer og sorter

Bolle Solbriller

309
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 av 309 Produkter
Filtrer og sorter
Sorter
Populære valg
Kjønn
Tilbud
Merke
  • Bolle
Alle merker
Sport
Egenskaper
Form
Ansiktsform
Innfatningsfarge
Linsefarge
Blå
Brun
Gjennomsiktig
Grå
Grønn
Gul
Gull
Lilla
Oransje
Rosa
Rød
Sølv
Rammetype
Glass type
Rammemateriale
Størrelse
M
L
XL
50 mm69 mm
Pris
kr 564kr 3842

Bolle Solbriller

Bolle er et fransk selskap som har produsert solbriller siden 1956. Selskapet startet med å lage skibriller for skiløpere, men ekspanderte snart til å lage solbriller for alle slags utendørsaktiviteter. I dag tilbyr Bolle et bredt utvalg av solbriller, fra enkle modeller til mer teknisk design. Bolle har et par solbriller som passer for deg, uansett hvilke behov du har. Så hvis du er på utkikk etter et par stilige og funksjonelle solbriller av høy kvalitet, bør du ta en titt på solbrillene fra Bolle.

 

Er Bolle solbriller gode?

 

Hvis du er på jakt etter et par solbriller av høy kvalitet som vil vare i mange år, er Bolle et utmerket alternativ. Solbrillene er laget av høykvalitetsmaterialer som acetat og er designet for å tåle alt du utsetter dem for. Du kan til og med kjøpe solbriller med styrke fra Bolle for å kombinere korrigerende styrke med UV-beskyttelse. Uansett om du spiller tennis, driver med andre idretter eller bare nyter en dag ute i solen, vil Bolle solbriller sørge for at øynene dine er beskyttet og ser bra ut. Bolle solbriller har utmerket UV-beskyttelse og finnes i flere farger og former, som pilotinnfatning, enkeltglass og oval.

 

Bolles tennissolbriller er et godt alternativ hvis du er på utkikk etter et par solbriller som hjelper deg med å yte ditt beste på banen. Disse solbrillene er designet for å redusere tretthet i øynene og hjelpe deg med å holde fokus på spillet. De gir tennisspillere utmerket beskyttelse mot solens skadelige stråler. Bolles linser bidrar til å redusere gjenskinn, noe som gjør det lettere å se ballen og følge med på motspillerne. Og fordi de er så lette, merker du nesten ikke at du har dem på - noe som er ideelt når du prøver å fokusere på spillet.

 

Er Bolle solbriller polariserte?

 

En ting som skiller Bolle fra andre solbrillemerker er de polariserte linsene. Polariserte linser reduserer gjenskinn, noe som er perfekt for aktiviteter som bilkjøring eller tennis. Bolles polariserte linser er blant de beste på markedet og finnes i flere ulike stiler.

 

Så hva venter du på? Se vårt utvalg av Bolle solbriller nå! Bruk vårt virtuelle prøvingsverktøy for å finne den perfekte rammen!