Hjem/Briller/Pierre Cardin
Grid banner
Filtrer og sorter

Pierre Cardin Pc Briller

265
1-59 av 265 produkter
Filtrer og sorter
Sorter
Populære valg
Kjønn
Tilbud
Merke
  • Pierre Cardin
Alle merker
Egenskaper
Form
Ansiktsform
Innfatningsfarge
Rammetype
Linsetype
Rammemateriale
Størrelse
S
M
L
XL
48 mm59 mm
Pris
kr 542kr 1796

Pierre Cardin Pc Briller

PC briller (databriller) har blokkeringsteknologi mot blått lys for å beskytte øynene dine mot skadelige lysstråler fra dataskjermen. Blokkering av blått lys er designet for å forhindre mange forhold som overanstrengelse av øynene og migrene, hodepine og kan til og med bidra til å forbedre søvnen din. Overflødig eksponering for blå lysstråler kan også ha negative effekter på synet vårt senere. Ved å få tak i et par pc briller på nettet (for eksempel bruk oakley briller med riktig linser), kan du eliminere de negative effektene av disse skadelige lysstrålene for å forbedre synet ditt og din generelle helse. Hvis du bruker mye tid foran datamaskinen og har problemer med å lese skjermen, kan pc briller (databriller) være riktig for deg. Mange tenker også i disse dager på vr briller, dette omtaler vi i andre artikler.

Finn ut mer om pc briller her.

 

 

Briller for arbeid ved skjerm

PC briller er briller med et blått lysfilter, eller reseptbelagte pc briller. Lesebriller mot blått lys forbedrer både synet og øyehelsen mens du bruker en digital skjerm. Med lesebriller med blått lys trenger du ikke velge mellom det ene paret briller eller det andre. Du kan nå lese liten skrift på datamaskinen samtidig som du beskytter øynene mot skadelige blå lysstråler. Det er standard alternativer for både databriller og lesebriller på nettet, noe som gjør blått lys blokkerende lesebriller et tilgjengelig alternativ for nesten alle. 

 

 

Hvem trenger pc briller?

PC briller er gode for alle som bruker lesebriller (eller vurderer det og husk at dette ikke er vr briller) og som samtidig bruker mye tid på datamaskinen. Du kan bytte mellom trykt og digitalt innhold med dine data-lesebriller uten å påvirke synet eller øyehelsen din. Etter hvert som du blir eldre, blir det stadig viktigere å ta vare på øynene dine for å opprettholde godt syn og øyehelse. PC briller er et flott alternativ for alle som trenger enkeltsynlinser å bruke ved datamaskinen. Vurder også oakley briller med tilpassede linser. 

 

 

zFORT™ blokkeringsteknologi mot blått lys

Du kan få reseptbelagte databriller med SmartBuyGlasses ved å legge til zFORT™ teknologi til linsene dine ved utsjekk. zFORT™ er et filter mot blått lys som blokkerer en del av blålysbølgelengder mellom 380 og 500 nm fra å nå øyet ditt. Ved å legge til zFORT™ teknologi på linsene dine, kan du oppgradere alle lesebrillene dine på nettet fra SmartBuyGlasses til pc briller.