Hjem/Briller/Marc Jacobs
Grid banner
1-59 av 797 Produkter
Filtrer og sorter
Sorter
Populære valg
Kjønn
Tilbud
Merke
  • Marc Jacobs
Alle merker
Egenskaper
Form
Ansiktsform
Innfatningsfarge
Rammetype
Glass type
Rammemateriale
Størrelse
S
M
L
XL
46 mm60 mm
Pris
kr 598kr 3654

Marc Jacobs Briller

Marc Jacobs er et ikonisk amerikansk motedesignmerke som ble etablert i 1986. Siden da har merket blitt verdenskjent for sin unike blanding av klassisk stil og moderne følsomhet. Brillesamlingen er en hyllest til denne estetikken med et bredt utvalg av moteriktige innfatninger laget av høykvalitetsmaterialer.

SmartBuyGlasses har et stort utvalg av Marc Jacobs briller; enten du er på jakt etter et par overdimensjonerte pilotbriller eller klassiske kattøyebriller, vil du garantert finne noe som passer din stil og smak. Marc Jacob rammer finnes i ulike farger, slik at du kan finne den fargen som passer perfekt til din stil. Hver ramme har diskrete detaljer som luksuriøse aksenter og intrikate detaljer som løfter utseendet ditt.

 

I tillegg til å ha en klassisk, tidløs stil, er linser og rammer til Marc Jacobs brillene svært holdbare og komfortable. Innfatningene er laget av rustfritt stål eller acetat av høy kvalitet for maksimal styrke, holdbarhet og fleksibilitet. Alle modeller leveres med justerbare neseputer for ekstra komfort og sikker passform. Alt dette gjør at du kan være sikker på at Marc Jacobs brillene dine vil vare lenge etter at de siste motetrendene har forsvunnet.

 

Hvem produserer Marc Jacobs briller? 

 

Marc Jacobs briller er designet og produsert av Safilo, en av verdens ledende produsenter av designerbriller. Safilo ble etablert i 1934 og har over 80 års erfaring med å designe og produsere solbriller, briller og sportsbriller for noen av verdens mest kjente merkevarer. Gjennom samarbeidet med Marc Jacobs skaper Safilo moderne, stilige og holdbare rammer.


Det er superenkelt å handle Marc Jacobs reseptbriller på nettet! Alt du trenger å gjøre, er å velge favorittinnfatningen din og velge linser basert på din resept: enstyrke, progressive eller Transitions®. I neste trinn må du bare legge til din resept, og det er alt. Brillene dine blir levert på døren i løpet av få dager.