Grid banner
1-59 av 1375 produkter
Filtrer og sorter
Sorter
Populære valg
Kjønn
Tilbud
Merke
  • Guess
Alle merker
Kolleksjon
Egenskaper
Form
Ansiktsform
Innfatningsfarge
Rammetype
Linsetype
Rammemateriale
Størrelse
S
M
L
XL
44 mm59 mm
Pris
kr 502kr 2360

Guess Briller Briller

Guess hadde sin beskjedne begynnelse i 1981 i California, som et lite selskap som solgte dongeriklær. Gjennom årene vokste selskapet og er nå et av de største merkene i verden. Bortsett fra kleskolleksjoner, har Guess utvidet virksomheten, og nå har det sin egen kolleksjon med Guess briller.

Guess sin brillekolleksjon fremhever moderne former og farger som gir brukeren det glamorøse lille ekstra. Guess tilbyr et bredt spekter av briller fra hel ramme, til halv ramme og uten ramme. Disse er tilgjengelige i forskjellige farger og fasonger.

 

 

Guess briller: Herre- og kvinnekolleksjon

Innfatningen til Guess briller er laget med bling, den ikoniske Guess logoen og et teksturert/vevd mønster. Guess briller er behagelige å ha på uansett hva dagens aktiviteter er, og de er perfekte for menn og kvinner i alle aldre. Guess er favoritten til berømte kjendiser som Kimberly Wyatt og Kim Kardashian, bare for å nevne to. Guess briller er i disse dager svært ettertraktet av motebevisste kvinner og menn.

 

 

Guess briller for herrer

 Kle deg for å imponere med Guess briller for menn. Briller du bør merke deg inkluderer Guess GU 3029 og Guess GU 3009. Bla gjennom mer i briller for menn, og du vil definitivt finne noe som passer til din stil!

 

 

Guess briller for kvinner

Guess briller for kvinner er for uavhengige kvinner som ønsker å løfte egen stil. Populære modeller inkluderer bl.a. Guess GU 2566 og Guess GU 2557.

 Hos SmartBuyGlasses er du garantert å få ekte briller for øynene til de beste prisene. Vi tilbyr en 24-måneders garanti og gratis levering rett hjem.