Hjem/Briller/Diesel
Grid banner
Filtrer og sorter

Diesel Briller

312
1-59 av 312 produkter
Filtrer og sorter
Sorter
Populære valg
Kjønn
Tilbud
Merke
  • Diesel
Alle merker
Egenskaper
Form
Ansiktsform
Innfatningsfarge
Rammetype
Linsetype
Rammemateriale
Størrelse
S
M
L
XL
46 mm59 mm
Pris
kr 398kr 1508

Diesel Briller

Oppdag Diesels brilleverden, der stil møter ren ytelse. Diesel, kjent for sin pionerånd innen denim, tar med seg sin innovative tilgang til briller. Denne kategorisiden er din inngang til utforskningen av Diesel briller, der du kan fordype deg i brillenes historie, deres egnethet for ulike ansiktsformer og deres ikoniske tilstedeværelse i popkulturen.

 

En arv av innovasjon:

 

Diesels briller er et bevis på merkets vilje til å utforske nye grenser. Hvert par Diesel briller er laget av materialer av høy kvalitet og representerer merkets DNA av kreativitet og individualitet. Diesels brillekolleksjon er designet for de som omfavner lidenskap og selvutfoldelse.

 

Den perfekte passformen for alle ansiktsformer:

 

Ansiktsformen din er viktig når du skal velge riktige briller. Diesel briller passer til ulike ansiktsformer, noe som gjør dem til et fleksibelt valg for mange. Enten du har et rundt, ovalt, firkantet eller hjerteformet ansikt, tilbyr Diesel rammer som forbedrer synet ditt og utfyller dine unike trekk.

 

Ikoniske stiler og kulturell betydning:


Diesel briller har fortjent sin plass i popkulturen, som modellen DL5276 052. Diesel brillene fortsetter denne tradisjonen med funky og særpregede stiler som gir brukeren mulighet til å gjøre seg bemerket. Disse brillene er ikke bare et tilbehør, de gjenspeiler personligheten din.


Diesel Briller - Ofte stilte spørsmål

Finn de små skruene på rammens hengsler for å stramme Diesel brillene. Bruk en presisjonsskrutrekker og vri skruene forsiktig med klokken for å stramme dem. Vær forsiktig så du ikke strammer for hardt, da dette kan skade rammene. Hvis du er usikker, er det lurt å søke hjelp hos en profesjonell optiker.

Å style Diesel briller er en kreativ oppgave. Brillene passer utmerket med urbane og edgy antrekk, noe som gjenspeiler merkets rebelske ånd. Eksperimenter med ulike rammeformer og farger for å utfylle garderoben din. Diesel brillene kan være et trendy tilbehør, enten du ønsker en avslappet look eller et dristig uttrykk.

Diesel briller kommer til live gjennom et kreativt samarbeid med Marcolin Group, et fremtredende brilleselskap som er kjent for å sømløst forene designekspertise med italiensk håndverk i alle aspekter av merkets brillekreasjoner. Dette samarbeidet sikrer at Diesels briller gjenspeiler eksepsjonell stil og omhyggelig oppmerksomhet på detaljer, noe som gjør dem til et enestående valg for motebevisste personer.