Hjem/Briller/Bvlgari
Grid banner
1-59 av 126 Produkter
Filtrer og sorter
Sorter
Populære valg
Kjønn
Tilbud
Merke
  • Bvlgari
Alle merker
Egenskaper
Form
Ansiktsform
Innfatningsfarge
Rammetype
Glass type
Rammemateriale
Størrelse
S
M
L
48 mm57 mm
Pris
kr 2028kr 12065

Bvlgari® Briller

Denne italienske mote- og luksusmerkevaren fra Roma er kanskje mest kjent for sin utrovert stil og arrogante bruk av smykker. Når Hollywood ""oppdaget"" Italia som det perfekte settet for å lage romantiske filmer, blomstret Bvlgari blant kvinnelige stjerner og merkevaren tok av internasjonalt. Elizabeth Tylor var kanskje Bvlgaris største beundrer, berømt for sitatet: "store jenter trenger store diamanter". Som hennes ektemann Richard Burton sa, "Det eneste ordet Elizabeth vet på italiensk er Bvlgari".

Senere ble Bvlgari blitt et internasjonalt motemerke med litt nærvær i briller. Bvlgari briller har samme glans som smykkene. Disse Bvlgari brillene: Bvlgari BV266TK eller Bvlgari BV3018 uttrykke akkurat dette! Dress to impress, ikke vær sjenert!
Som alltid er smartbuyglasses det beste stedet på nettet for å handle motemerker til den laveste prisen som er tilgjengelig, takket være vår beste prisgaranti og gratis hjemlevering som sendes til hvor som helst i verden. Ta en titt gjennom Bvlgari-samlingen for å finne ditt neste par perfekte designerbriller