Er selv 100% i egen blogg

Anne Karin Våge er en blogger som elsker å overraske i sin egen blogg! Hun tør å dra det litt lenger enn vanlige rosabloggere, og det er derfor fansen fortsetter med å følge henne.

egen blogg

Bilde fra bloggen annek.blogg.no

Startet egen blogg for å motvirke kroppspress

Jeg startet bloggen annek.blogg.no på grunn av kroppspress. Mange av mine venninner klagde hver eneste dag på hvordan de så ut. Jeg var i Tyrkia med min tidligere kjæreste og tok noen strandbilder – helt ufiltrert. Jeg la dette bildet på FB og det skapte stor hets. Jeg startet derfor en blogg for å forsvare alt hatet jeg fikk.

Jeg vil ikke kalle meg selv for en moteblogger, overhodet ikke. Ettersom jeg som person ikke bryr meg om mote. Jeg vil heller kalle meg selv for en ærlig, lojal og inspirerende blogger som skriver en egen blogg om det å være seg selv.

Vær deg selv, vær bestemt og følg drømmene dine.

Det beste innlegget jeg hadde var om NAV. Hele opplegget rundt dette innlegget var fordi jeg vet mange lever på NAV, og de som lever slik blir forferdelig nedtrykte i hverdagen. De får blant annet høre “gå ut og jobb”. Altså, det å ikke bli akseptert kan man si, på grunn av at man naver. Jeg mener at andre ikke skal bry seg med hvor man får penger fra, så lenge man har nok til å klare seg selv og er lykkelig med det.

Elsker å tilfredsstille fansen

Plattformene som er viktigst for meg er Snapchat, Instagram og FB. Grunnen til at jeg har 2000 følgere på snap, 1850 på FB, 1190 på Fanpagen min og 718 på Instagram er at jeg elsker å tilfredstille fansen min. Selv om jeg ikke blogger så mye, så har jeg mine trofaste følgere med meg overalt.

Silikon er helt greit. Så lenge man ønsker det for sin egen kropp så kan ikke jeg si noe. Men jeg står fast på at man burde være fornøyd med seg selv uansett.

For det viktigste er å elske seg selv.

Jeg bruker ikke briller selv, ettersom jeg ikke har dårlig syn eller er kjempefiksert på briller. Men noen er ganske stillige. Disse fikk jeg fra SmartBuyGlasses:

i

Bilde fra bloggen annek.blogg.no

En person som inspirerer meg er Klohe Kardashian. Nettopp fordi hun minner meg sinnsykt mye om meg selv og er ærlig fra topp til tå. Ingen filter. Akkurat som meg.

La oss bli litt mer personlige…

Fansen overrasker jeg stadig, med å bare være meg selv 110%. Det er vel det som er blitt varemerket mitt. Kl 4 på natten, etter en vennefest, ville jeg ha trykt i meg masse junkfood. Tre ting i vesken: Kylie jenner lipkit, røyk og lighter. Fineste land er selvsagt mitt hjemland Brasil.

Fineste gaven jeg har mottat i mitt liv må være at jeg har klart å styrke meg fra å være langt nede til høyt oppe, takket være den negativiteten som har fått meg på positive veier, og som har lært meg å virkelig elske meg selv og sette pris på meg selv. Dette gjelder like mye bloggen min som barndommen min.

Noen solbriller vi kan anbefale for Anne Karin:

Dette er alle nye merker som nå er i salg hos SmartBuyGlasses.

AM-Eyewear-ST-TROPEZ-BlackQuay-Australia-QW-000047-KOSHA-BLKTOPNKAlexander-McQueen-AM0007S-002

Er selv 100% i egen blogg

Anne Karin Våge er en blogger som elsker å overraske i sin egen blogg! Hun tør å dra det litt lenger enn vanlige rosabloggere, og det er derfor fansen fortsetter med å følge henne.

egen blogg

Bilde fra bloggen annek.blogg.no

Startet egen blogg for å motvirke kroppspress

Jeg startet bloggen annek.blogg.no på grunn av kroppspress. Mange av mine venninner klagde hver eneste dag på hvordan de så ut. Jeg var i Tyrkia med min tidligere kjæreste og tok noen strandbilder – helt ufiltrert. Jeg la dette bildet på FB og det skapte stor hets. Jeg startet derfor en blogg for å forsvare alt hatet jeg fikk.

Jeg vil ikke kalle meg selv for en moteblogger, overhodet ikke. Ettersom jeg som person ikke bryr meg om mote. Jeg vil heller kalle meg selv for en ærlig, lojal og inspirerende blogger som skriver en egen blogg om det å være seg selv.

Vær deg selv, vær bestemt og følg drømmene dine.

Det beste innlegget jeg hadde var om NAV. Hele opplegget rundt dette innlegget var fordi jeg vet mange lever på NAV, og de som lever slik blir forferdelig nedtrykte i hverdagen. De får blant annet høre “gå ut og jobb”. Altså, det å ikke bli akseptert kan man si, på grunn av at man naver. Jeg mener at andre ikke skal bry seg med hvor man får penger fra, så lenge man har nok til å klare seg selv og er lykkelig med det.

Elsker å tilfredsstille fansen

Plattformene som er viktigst for meg er Snapchat, Instagram og FB. Grunnen til at jeg har 2000 følgere på snap, 1850 på FB, 1190 på Fanpagen min og 718 på Instagram er at jeg elsker å tilfredstille fansen min. Selv om jeg ikke blogger så mye, så har jeg mine trofaste følgere med meg overalt.

Silikon er helt greit. Så lenge man ønsker det for sin egen kropp så kan ikke jeg si noe. Men jeg står fast på at man burde være fornøyd med seg selv uansett.

For det viktigste er å elske seg selv.

Jeg bruker ikke briller selv, ettersom jeg ikke har dårlig syn eller er kjempefiksert på briller. Men noen er ganske stillige. Disse fikk jeg fra SmartBuyGlasses:

i

Bilde fra bloggen annek.blogg.no

En person som inspirerer meg er Klohe Kardashian. Nettopp fordi hun minner meg sinnsykt mye om meg selv og er ærlig fra topp til tå. Ingen filter. Akkurat som meg.

La oss bli litt mer personlige…

Fansen overrasker jeg stadig, med å bare være meg selv 110%. Det er vel det som er blitt varemerket mitt. Kl 4 på natten, etter en vennefest, ville jeg ha trykt i meg masse junkfood. Tre ting i vesken: Kylie jenner lipkit, røyk og lighter. Fineste land er selvsagt mitt hjemland Brasil.

Fineste gaven jeg har mottat i mitt liv må være at jeg har klart å styrke meg fra å være langt nede til høyt oppe, takket være den negativiteten som har fått meg på positive veier, og som har lært meg å virkelig elske meg selv og sette pris på meg selv. Dette gjelder like mye bloggen min som barndommen min.

Noen solbriller vi kan anbefale for Anne Karin:

Dette er alle nye merker som nå er i salg hos SmartBuyGlasses.

AM-Eyewear-ST-TROPEZ-BlackQuay-Australia-QW-000047-KOSHA-BLKTOPNKAlexander-McQueen-AM0007S-002

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *