Hjem/Solbriller/Hugo By Hugo Boss
Grid banner
Filtrer og sorter

Hugo By Hugo Boss Solbriller

74
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 av 74 Produkter
Filtrer og sorter
Sorter
Populære valg
Kjønn
Tilbud
Merke
  • Hugo By Hugo Boss
Alle merker
Egenskaper
Form
Ansiktsform
Innfatningsfarge
Linsefarge
Blå
Brun
Grå
Grønn
Gul
Lilla
Rød
Rammetype
Glass type
Rammemateriale
Størrelse
S
M
L
XL
45 mm69 mm
Pris
kr 974kr 1763

Hugo By Hugo Boss Solbriller

Boss By Hugo Boss briller

Det tyske luksusmotehuset Hugo Boss laget det kanskje mest berømte produktet, Boss av Hugo Boss, i 1970. Selv om det opprinnelig laget uniformer til andre verdenskrig, ble det snart bedt om å lage dresser på 50-tallet, og den første merkede Boss-dressen ble produset i 1970. Boss begynte snart å sponse mange idretter og arrangementer, inkludert Formel 1, tennis og golf. I 1989 utviklet den sine utrolig vakre Boss by Hugo Boss-briller.

 

I dag er Boss kjent og beundret over hele verden for briller. Sjekk ut de mest populære modellene i år, Boss 0116 og Boss 0726 KDJ. Du finner Hugo Boss brilleinnfatninger i mange forskjellige farger fra blå til oransje som Boss 0710.

 

Hugo Boss briller

 

En bred samling Hugo Boss-briller venter på deg på vår nettside SmartbuyGlasses Norge, den mest pålitelige brilleforhandleren på nett i Norge. Med et av de største utvalgene finner du det perfekte paret av Hugo Boss-innfatninger. Kjøp hjemmefra med SmartbuyGlasses Norge. Hvis du vil oppdatere utseendet ditt, kan du sjekke ut Boss 0993 / F RIW. Disse brillene kommer i mange farger og er ideelle for mennesker med et rundt ansikt. De er en av de mest populære Hugo Boss-brillene som noensinne er laget. 

 

Hugo Boss Glasses at SmartBuyGlasses Norge

 

Oppdag utvalget vårt av Hugo Boss-briller i Norge for å finne det perfekte paret. Vi tilbyr en samling Hugo Boss-briller for menn og kvinner. Mens du har muligheten til å handle de nyeste kolleksjonene, kan du også handle på slutten av sesongen til lavere pris i vårt utvalg av Hugo Boss-briller på salg. I tillegg kan du kjøpe disse brillene dine med total sjelefred og vite at vi gir 24 måneders garanti på hvert par solbriller eller styrkebriller du kjøper briller på nett. Dette dekker både innfatninger og glass.  

Og husk, skulle du mot formodning ønske alternativer til Hugo Boss briller, så husk at vi også tilbyr utrolig mange andre briller på nett, slik som for eksempel Oakley briller, Ray Ban briller, osv. Alle disse er så kule som skikkelige raske briller! De eneste brillene vi ikke har så langt, er vr briller!

Hvis du ombestemmer deg på det nye kjøpet ditt, kan du enkelt gjøre det med vår 100-dagers returrett. Besøk SmartbuyGlasses Norge og kjøp de beste Hugo Boss-brillene og andre merker i dag!