analyticsTags

Grid banner

Kjønn

Tilbud

Merke

  • Celine

Innfatningsfarge

  • Blå
  • Gull

Linsefarge

  • Brun

Glass type

Rammemateriale

Størrelse

Linsebredde

Pris

Celine Solbriller

(2)

Sorter:

1 av 1

Sett musemarkøren på et produkt
VTO page link

1-2 av 2 Produkter

1 av 1

Celine Solbriller

Celine solbriller er garantert kvalitetshåndverk og førsteklasses materialer som gir liv til dette luksuriøse merket. Fra klassiske modeller til nye oppfinnelser, er det noe for enhver smak.

Celine solbriller: Kolleksjon for damer og herrer


Både menn og kvinner vil føle forskjellen som bare Celine solbriller kan gi. Delvis på grunn av stilig merkevarebygging og stilfulle design, vil du ikke angre på å legge dette til brillekolleksjonen.

Celine solbriller for menn


Men's Celine solbriller har enkle, men sofistikerte stiler som vil se bra ut på ethvert antrekk. Et par av de mest populære modellene våre er Celine Bevel Round-solbriller og de holdbare Celine Drop-solbrillene.

Celine solbriller for kvinner


Celine solbriller for kvinner er det perfekte tillegget uansett stil du er komfortabel med. Fra elegant til hverdagsmote, modeller som Celine Thin Mary solbriller, Cekline Shadow og Celine Bicolour solbriller er gode for enhver anledning. Den mest populære modellen er nå selvfølgelig Celine Audrey solbriller. Den nye Audrey modellen git et tidløs, men moderne særtrekk.

De mindre modellene i Celine solbriller tilbud kan også passe til barn. Mindre størrelser og et nytt, trendy utseende blir et favoritt blant barna.

Benytt en 2-års garanti og et profesjonelt linserengjøringssett med kjøp av Celine solbriller. Du må ikke reise rundt i Oslo å få dine Celine solbriller. Med et par klikker kan du bestille dem og få dem levert til adressen din.