analyticsTags

Hjem/Briller/Lesebriller

Grid banner

Kjønn

Tilbud

Merke

  • Alle merker

  Egenskaper

  Form

  Innfatningsfarge

  • Blå

  • Brun

  • Burgunder

  • Gjennomsiktig

  • Grå

  • Grønn

  • Gul

  • Gull

  • Hvit

  • Lilla

  • Oransje

  • Rosa

  • Rød

  • Skilpadde

  • Svart

  • Sølv

  • To-tone

  Rammetype

  Glass type

  Rammemateriale

  Størrelse

  Linsebredde

  Pris

  Briller

  (219)

  Sorter:

  1-59 av 219 Produkter

  Briller

  Lesebriller

  Leter du etter lesebriller? Du har kommet til rett sted med vårt enorme utvalg av billige lesebriller samt designer lesebriller fra alle favorittmerkene dine. Hos SmartBuyGlasses har vi over 1000 lesebriller å velge mellom, fra over 15 merker, inkludert Ugly Fish, Costa del Mar, SmartBuy Readers og Porsche Design. Fra så lave som 255kr med et par SmartBuy-lesere, har vi lesebriller til den beste prisen for alle. Oppdag et bredt spekter av farger og stiler, som populære klare briller, kattøyerammer, briller med full kant eller kant.


  Tegn du trenger lesebriller

  Har du lagt merke til at visjonen din er uklar i det siste mens du leser en bok eller bruker mobilen din? Dette er et av nøkkeltegnene på at det er på tide å kjøpe lesebriller. Andre symptomer inkluderer myse når du ser på noe innen nær rekkevidde, vanskeligheter med å lese tekst med liten skrift, hodepine og belastning i øynene etter å ha lest, mens du holder lesestoffet ditt langt unna for å se bedre og økt tretthet i øynene.


  Presbyopi og lesebriller

  Disse symptomene indikerer presbyopi, som generelt er en aldersrelatert tilstand, ettersom linsen i øyet over tid mister elastisitet og blir stiv. Ved å miste evnen til å bøye og fokusere på nær avstand, vil en person med presbyopi begynne å holde gjenstander lenger borte fra dem, til de ikke kan få varen langt nok unna. Mens presbyopi en gang startet fra 40 år, ser vi i økende grad yngre mennesker utvikle det, gitt vår moderne aktivitet er sentrert om nærarbeid og bruk av digitale enheter. Presbyopia kan nå innstille seg fra 25 år, så å investere i et par lesebriller kan bidra til å korrigere synet ditt når de forstørrer tekst og nærmer objekter.


  Hva er lesebriller?

  Lesebriller er spesielt designet for å forstørre eller forbedre synet på nær leseavstand. De har en forhåndsinnstilt resept (eller kraft) i linsen og på SmartBuyGlasses, de er tilgjengelige fra +1,00, +1,50, +2,00, +2,50 , +3,00, til +3,50. Briller med +1,00 kraft betraktes som lav styrke mens +3,5 regnes som høy effekt. Det er viktig å huske at lesebriller har samme effektområde i begge linsene. Mens leserne ikke er spesialbygd til din eksakte resept, er en fordel at de normalt er billigere enn reseptbriller ettersom de masseproduseres. Fra bare 255kr med merker som SmartBuy Readers, kan du investere i flere par, slik at du alltid har et par i nærheten. kontoret, en i vesken din, en i bilen din og en hjemme, slik at du alltid har lett tilgang til klarere syn.


  Hvordan vet du hvilke styrke lesebriller du skal få?

  Vi måler lesebrillens kraft i dioptrier. Lesebriller starter fra 1,0 dioptre som er den laveste styrken og går opp til den høyeste styrken på 4,0 dioptre, noe som blir stadig vanskeligere å finne lesere i så høy effekt. Effektnivået øker med faktorer av .25 For å finne ut hvilke kraftlesebriller du trenger, er det beste å få øynene testet. Det anbefales ofte for folk som bare begynner å bruke lesebriller til å begynne med en lav effekt på +1,0, mens folk i alderen 60 eller anbefales generelt å bruke den sterkeste kraften. Dette er imidlertid bare en guide og ingenting slår en skikkelig øyeundersøkelse fra en profesjonell.


  Lesebriller for datamaskiner

  Datamaskinbriller er forskjellige fra lesebriller, ettersom de ikke har resept og er designet for å beskytte øynene mot blått lys når du arbeider ved datamaskinen. Hvis du leter etter lesebriller med blått lys, kan du enkelt lage noen av disse lesingene. briller i datamaskinlesebriller med beskyttelse mot blått lys. Bare velg dine valgte lesebriller og legg til zFORT ™ blått lysblokkbelegg under kassen. Blåblokk kan bidra til å redusere belastningen i øynene, redusere gjenskinn fra skjermen, forbedre søvnen din og potensielt til og med redusere hodepine når du bruker digitale enheter.


  Hvordan plukke lesebriller?

  På SmartBuyGlasses har vi alle de beste verktøyene for å hjelpe deg med å få de beste lesebrillene for deg. For å begynne med, sjekk ut vårt virtuelle prøveverktøy. Det lar deg ta opp en rask fem sekunders selfievideo og avslører deretter ansiktsformen din råd om hvilke stiler som passer deg best - enten det er rundt, ovalt, rektangulært eller kattøye. Derfra kan du navigere til vår lesebrille-side, filtrere etter virtuell prøve og se deg selv ha på deg alle brillene på siden du holder markøren over hvert produkt. Hvis du aldri har kjøpt briller på nettet før, kan du prøve å ta dem i praktisk talt først for å være sikker på at du velger de riktige spesifikasjonene for deg! Når du er fornøyd med valget ditt, kan du velg den kraftstyrken som er best fra +1,0 til +4,0 og fortsett til kassen. Ikke glem å legge til zFORT ™ blått lysblokk hvis du også skal bruke brillene!


  Lesebriller for menn

  Hvis du leter etter de beste lesebrillene for menn, har du et bredt utvalg av alternativer å velge mellom for å forbedre visjonskvaliteten. Her er vårt utvalg av personalet:


  SmartBuy-lesere R69

  Vi elsker disse enkle kantløse brillene med nøytrale grå armer og tempel. Rammen er laget av høykvalitets plast, noe som gjør dem til et godt valg for alle som leter etter en slitesterk ramme som ikke vil knekke lett. De er også ideelle for brukere som har allergi på grunn av deres allergivennlige egenskaper.


  Montana Readers MR60C

  Hvis du er ute etter magnetiske lesebriller for menn, sjekk ut Montana Readers. Tilgjengelig i en rekke stilige farger, vi liker spesielt dette elegante grå paret med ovale linser med full kant. For øyeblikket opptil 50% avslag, er disse spesifikasjonene et godt valg hvis du leter etter forbedret syn og komfort, men ikke ønsker å bryte banken.


  Gunnar PPK Blue Light Block

  Leter du etter lesebriller i blått lys? Gunnar er kjent for spillbrillene sine, og nå har de hentet ut lesebriller på datamaskiner. Hvis du er ute etter de beste brillene for å spille videospill, men også finner at du vil ha den ekstra støtten fra et par lesere, er dette valget for deg! Linsene har en liten gul fargetone som hjelper til med å blokkere skadelig blått lys, med en ultralett sølvramme laget av metall.


  Lesebriller for kvinner

  Porsche Design P8801 Reader B

  Bringebærarmene gir virkelig disse leserne liv! Du har kanskje ikke råd til en Porsche selv, men du kan nyte et lite stykke luksus fra merket med et par lesebriller. Med metallrammer med full kant kan du være sikker på at du får et par lesebriller av høy kvalitet laget av overlegne materialer. Metal er et utmerket valg hvis du er ute etter holdbarhet, men ønsker å holde utseendet mote.


  Montana Readers MR64

  Hvem sa at leserne ikke var stilige? Tross kritikerne med et par slanke sorte kattøyerammer fra Montana Readers. Disse brillene er laget av acetat og er både lette og allergivennlige, så det er et flott tillegg å ha i vesken for enkel tilgang til klarere syn.


  SmartBuy Readers R11B lesebriller

  Vi elsker disse søte gjennomsiktige brillene i en myk lilla fargetone. Armene har et blomstermønster trykt på dem for å gi ekstra moro for disse trendy klare brillene. Hvis du leter etter et par lesere med høyere effekt, er dette de for deg ettersom de har en innebygd resept på +3,5.