Med en Lidenskap for briller

5 favorittmerker blant kjendiser

5 favorittmerker blant kjendiser

SHARE
, / 1307 0

Alltid skjult bak sine solbriller, sommer som vinter, viser kjendiser frem de mest populære merkevarene. De setter nemlig trenden for oss andre. Hva er dine foretrukne kjendismerker? Og hvem er din favorittkjendis? Ta testen her:

Fendi

Denne italienske merkevaren er kjent for sin ekstravaganse, og deres modeller har erobret kjendiser takket være sin originalitet. Slik vi har sett det under den siste moteuken, så er Fendi solbriller preget av en retroaktig stil i cateye-form, samt noen hypermoderne detaljer for et skarpt blikk.

Blant tilhengerne av dette merket finner vi Coeur de Pirate, Jennifer Lopez, Ellie Goulding og selve motens yppersteprest; Olivia Palermo.

kjendiser i Fendi

Céline

Dette parisiske motehuset har blitt en klassiker blant kjendisene. Enhver stjerne har et par Audrey baby eller New Audrey i sin garderobe, helst sorte. Céline solbriller blir umiddelbart gjenkjent takket være sine tykke, store innfatning, de klare fargene, et minimalistisk design og 3 metallprikker på hjørnene, merkets signatur.

Man ser aldri Kim Kardashian uten en modell fra denne merkevaren.

kjendiser kim-kardashian-celine

Ray-Ban

Som det mest kjente brillemerket i verden, kan de herje fritt blant kjendisene. Et merke som har gjenoppfunnet seg selv mange ganger. Blant stjernenes favoritter finner vi gjerne Wayfarer, Aviator og runde stiler.

De er populære både blant menn og kvinner, og du vil aldri se Taylor Swift uten et par Ray-Ban.

ray-ban

Quay Australia

Det australske merket Quay Australia tilbyr en ungdommelig stil med overdimensjonerte modeller. De kommer ofte med speilglass, noe som de mest fasjonable kjendisene har fått smaken på.

Som bevis, kan vi meddele at hele Kardashian-familien og søstrene Hadid er store fans!

quay-australia

Gucci

Dette berømte italienske merket har opplevd en vekkelse med ankomsten av designeren Alessandro Michele. Dette er retroaktige, futuristiske modeller som gjør Gucci briller unike.

Du vil se at stjerner som Gigi Hadid eller Sofia Richie bærer disse solbrillene.

gucci

Finn alle brillene til dine favorittkjendiser på SmartBuyGlasses sin kjendis-spotter!

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.