Med en Lidenskap for briller

En ekte London jente!

En ekte London jente!

SHARE
, / 1132 0

Christina Marie Parrington Hansen er studenten som har tatt motebyen London med storm. Få med deg den spennende historien om hvordan hennes London blogg har blitt en suksess. Under ser du henne i et par Fendi solbriller fra SmartBuyGlasses.

Fendi solbriller

Bilde fra thelondongirl.no

Fra dansing til blogging

Før jeg begynte å blogge på thelondongirl.no var jeg stort sett opptatt med venninner og skole, men jeg drev også med dans i mange år. Jeg måtte slutte med dette på videregående, fordi jeg fikk «jumpers knee» i det ene kneet, med beskjed om at det andre kneet ville lide samme skjebne om jeg ikke sluttet umiddelbart.

Ellers har jeg alltid vært glad i å skrive og fotointeressen har alltid vært stor, så dette inspirerte meg uten tvil til å lage en blogg. Da jeg flyttet til London ville jeg dele hverdagen min der med familie, venner og alle andre som ville lese – og sånn begynte eventyret, hehe.

Jeg så en stor interesse og etterspørsel etter tips om London, både for turister og studenter, så der fant jeg min nisje ganske fort 🙂

London

Bilde fra thelondongirl.no

Tar master i sosiale medier

Når det kommer til karriere, så har bloggingen uten tvil gitt meg mange kjempemorsomme muligheter som jeg aldri kunne sett for meg på forhånd. Jeg har vært med på gøyale reiser og kampanjer, og jeg har utviklet en stor interesse for både foto, digital markedsføring og sosiale medier.

Jeg har valgt å fokusere masteroppgaven min på bloggeres påvirkningskraft på unge jenter sett fra et psykologisk perspektiv, og det er uten tvil fordi jeg blogger selv at dette er interessant for meg. Nå har jeg også bestemt meg for å ta en master i e-marketing and social media, noe jeg aldri hadde sett på som en mulighet om det ikke hadde vært for bloggen. Jeg har lært mye om markedsføring og sosiale medier gjennom bloggen, og nå gleder jeg meg til å lære enda mer!

Den største tilfredsstillelsen når det gjelder bloggingen for min del, må være å ha en plattform hvor jeg kan uttrykke meg kreativt hver dag, både gjennom tekst og bilder.

Jeg elsker å dele det jeg driver med, og kommunikasjonen jeg har med leserne og følgerne mine er gull verdt!

100 tips til hva man kan gjøre i London

Ellers synes jeg det er superstas når noen sender meg en e-post eller legger igjen en kommentar og forteller at de har søkt på studier i utlandet på grunn av bloggen min. Å studere i England er den beste avgjørelsen jeg har tatt, så det er et stort kompliment at jeg kan hjelpe andre på veien!

Den største utfordringen er tid. Som fulltidsstudent må det mye planlegging til for å få alt til å gå opp, og det har til tider vært så utfordrende at jeg har revurdert om bloggen i det hele tatt er verdt all jobben og tiden jeg legger i den. Men gang på gang ender jeg opp med å ville oppdatere igjen, så da er det vel verdt det 🙂

Min bloggestil vil jeg beskrive som ganske jentete. Jeg er kanskje den typiske mote- og hverdagsbloggeren med antrekksbilder, tips om sminke og skjønnhet, litt oppskrifter her og der.. Men min nisje er jo uten tvil LONDON. Jeg føler at det er det som skiller meg fra mengden; jeg har per i dag over 100 tips til ting man kan gjøre, se og steder å spise i London, samt en rekke tips og triks til studenter og turister i byen. London er et gjennomgående tema på bloggen, og derav det åpenbare navnet.

London

Bilde fra thelondongirl.no

Stolte øyeblikk

Jeg føler at jeg fortsatt venter på det aller største øyeblikket i min bloggkarriere, men et stolt øyeblikk må ha vært da jeg ble invitert med på min første reise med samarbeidspartneren Acer Nordics til Edinburgh. Det var supergøy, og da ble jeg veldig stolt!! I ettertid har de også tatt meg med til København, og jeg håper det blir flere reiser med tiden. Et annet stolt øyeblikk var da jeg reiste til Gran Canaria med min tidligere plattform Femelle.no våren som var. Jeg var èn av to bloggere som var blitt plukket ut til denne sponsede reisen. Det er klart man blir litt stolt når man får igjen for alt strevet, og føler at all jobben man har gjort settes pris på!

Jeg ser uten tvil at å ha en nisje, som for min del er London, har vært den beste strategien for meg.

Ellers har det å alltid ha en plan fungert veldig godt for meg; jeg er både organisert og strukturert som person, noe jeg tror er viktig dersom man vil ha en suksessfull blogg. Instagram er faktisk den eneste plattformen jeg bruker i tillegg til bloggen, og jeg elsker den!! For meg som er så travel med studier og personlige prosjekter på siden, så holder det med fokus på blogg og Instagram, og  i dag vil jeg si at begge er like viktige for meg.

Denne høsten skal jeg som sagt studere MA e-marketing and social media, så det blir superspennende både i forhold til blogg og Instagram. Det er det bare å følge med på, for jeg tar dere selvfølgelig med på den spennende reisen og enda et år i London! Planlegging er som sagt nøkkelen for meg for å drive bloggen på en effektiv måte. Det varierer litt hvem som tar bildene mine, men i Norge er det enten pappa eller svigersøster Kristine som tar de. I London får venninnene gjennomgå, og ofte er Karen den heldige, hehe.

Jentete stil

Jeg har egentlig aldri hatt et spesielt stilikon, men jeg blir ofte inspirert av tilfeldige jenter jeg ser på Instagram for eksempel.

Jeg har ikke en spesiell person som jeg henter inspirasjon fra jevnlig, men streetstyle er vel det som inspirerer meg mest.

Min personlige stil er jentete og lys. Jeg elsker å blande billig og dyrt, og jeg går ofte i skjørt og kjoler, men elsker også jeans og svarte bukser.

stil

Bilde fra thelondongirl.no

De siste årene har jeg blitt mer interessert i briller og syns at det er kjempekult! Det kan absolutt sette prikken over i-en til et antrekk.

For tiden er jeg superglad i mine lyse beige/grå briller med litt mørkere stang. Tidligere har jeg bare hatt mørkebrune briller, så et par lyse sto lenge på ønskelisten før de ble mine. De er så.. meg! I tillegg til fargen er jeg glad i den litt store, men ikke for store, fasongen. Mine er fra Prada. Generelt sett er jeg vel glad i litt klassiske, men moderne briller, antar jeg. Jeg har aldri gått for et par sprø briller, og det kommer jeg nok heller ikke til å gjøre. Det passer ikke meg og min stil.

Wow, hvilke brilletrender vi kan forvente å se fremover er et vanskelig spørsmål! Jeg kan svært lite om brilletrender generelt, men jeg holder en knapp på lyse farger som jeg synes er fresht. Jeg synes det er gøy å se at man ikke nødvendigvis må holde seg til de trygge, mørke brillene som alltid har vært aktuelle, i hvert fall for meg, tidligere.

Fendi solbriller

Bilde fra thelondongirl.no

La oss bli litt mer personlige…

Klokken er 4 på lørdagsnatten, og jeg har nettopp kommet tilbake fra en vennefest… Hva jeg ville valgt for å tilfredsstille sulten? Ingen tvil i mitt hjerte; McDonalds!

Om jeg har noen rare eller unike interesser å overraske fansen med? Kanskje et kjedelig svar, men jeg tror nok ikke det… Kanskje det at jeg kan danse? Når jeg tenker meg om, så er det ikke så mange som vet om det!

En berømt person som jeg kunne tenkt meg å gå på kafè sammen med, må være Prinsesse Diana! Hvis hun hadde levd, selvfølgelig. Og må jeg velge en levende, så tror jeg det må bli Victoria Beckham.

Tre ting i vesken som jeg ikke kan leve uten, må være Elizabeth Arden 8 hour cream, iPhone og lommebok.

Mitt favorittsted i verden er selvfølgelig London!!

Den aller fineste gaven jeg har mottatt er klokken min fra Omega. Den fikk jeg til konfirmasjonen min for nesten 10 år siden. Jeg har brukt den hver dag siden, og jeg gleder meg til å ha den på armen resten av livet.

Mine favoritter

SOLBRILLER

Celine-CL-41755S-Audrey-GKYDB

Celine-CL-41755-Audrey-086Z3

 

Ray-Ban-RB3447-Round-Flash-Lenses-112Z2

BRILLER

Dolce-&-Gabbana-DG5020-3043

Tom-Ford-FT5404-048

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.