Med en Lidenskap for briller

Solbriller til bruk på stranda – våre beste tips
, / 1200 0

Solbriller til bruk på stranda – våre beste tips

SHARE
Solbriller til bruk på stranda – våre beste tips

Du har altså sett fram til å nyte livet på stranda gjennom alle de kalde, regnfulle vintermånedene. Det å velge seg en fabelaktig bikini  eller badedrakt er trolig nummer én på listen, tett fulgt av solbriller, og det er ikke rart… Et flott par solbriller kan umiddelbart forbedre utseendet ditt. Trikset er selvfølgelig å vite hvordan du skal velge riktig par. Husk disse praktiske tipsene, og du vil garantert skape bølger når du treffer stranden.

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=PTM64inV2H8[/embedyt]

Sterke farger

Hvilken situasjon er vel bedre for å være eventyrlysten med farger enn når du slapper av på stranden på en varm sommerdag? Det er ingen mangel på briljerende, fargerike solbriller og speilede solbriller, slik som Ray-Ban® Clubmaster® Flash-modell. Dette er en fantastisk måte for å legge en fargeklatt til din strandstil.

stranda

Foto: fuketa

Neseputer

Svetter du lett med solbriller på? Vel… da lønner det seg å vite at separate neseputer (dvs. de som ikke er støpt direkte på rammene) gjør slik at luften passerer for å motvirke unødig svette.

Solbriller til bruk på stranda

Foto: livingly

Polariserte solbriller

Polariserte glass er utformet for å redusere gjenskinn fra reflekterende overflater. Hvis du er på stranden, er de er et ideelt valg for å eliminere gjenskinn fra vannet eller sanden. I tillegg øker de fargekontrastene slik at verden ser enda skjønnere ut. Sjekk ut dette lekre Celine ‘Audrey’ solbrilleparet. Bortsett fra å gjøre utseendet ditt enda kulere, kommer de også med polariserte glass.

polariserte solbriller

Store glass

Store glass dekker et større område, slik at de hindrer at det kommer inn sollys fra sidene. En bonus er at overdimensjonerte glass også er svært fasjonable! De har blitt sett på stilige kjendiser som Beyoncé og Cheryl Cole. Disse runde, store Gucci® solbriller for eksempel, er en fantastisk måte for å style opp utseendet og holde solens stråler vekk fra øynene dine.

Solbriller til bruk på stranda

Foto: pinterest

Sammenleggbare solbriller

Mange store brillemerker har gitt ut sin egen versjon av sammenleggbare briller som disse Ray-Ban RB4105 Folding Wayfarers. Så hva er det som er så imponerende med slike sammenleggbare solbriller? Vel, det magiske oppstår på grunn av en liten hengsel på innfatningsbroen og på midten av sidestengene. Når de er foldet, kan solbrillene trygt legges vekk. De har en klar fordel over sine vanlige innfatningskolleger, siden disse tar liten plass i en strandveske eller i lommen. Enten du slapper av på stranden, tar deg en joggetur eller bare vil ha en pause fra solbrillene dine, så kan sammenleggbare briller diskret bli med deg hvor enn du går.

Ray-Ban folding

Solbriller til bruk på stranda

For mer informasjon, og for å handle et nytt glimrende par solbriller til stranden, så sjekk ut vår kolleksjon.

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.