Grid banner
Filtrer og sorter

Svarte solbriller

11,932
  • Virtuelt prøverom
  • Nyankommet
  • Bestselgere
  • Resept
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
Filtrer og sorter
Sorter
Populære valg
Nyankommet
På lager
Rimelig samling
Virtuelt prøverom
Kjønn
Barn
Dame
Herre
Tilbud
Billige briller
Lagersalg
Outlet
Merke
Toppmerker
Alle merker
Sport
Egenskaper
Form
Ansiktsform
Innfatningsfarge
Blå
Brun
Burgunder
Gjennomsiktig
Glitter
Grå
Grønn
Gul
Gull
Gunmetal
Hvit
Lilla
Mønster
Oransje
Regnbue
Rosa
Rosegull
Rød
Skilpadde
Svart
Sølv
To-tone
Linsefarge
Blå
Brun
Gjennomsiktig
Grå
Grønn
Gul
Gull
Lilla
Oransje
Rosa
Rød
Svart
Sølv
Rammetype
Linsetype
Rammemateriale
Størrelse
XS
S
M
L
XL
38 mm69 mm
Pris
kr 166kr 35165

Svarte solbriller

Den mest populære fargen for solbriller er svart, som er klassisk og tidløst..Svarte solbriller for, kvinner,menn og barn er alltid et godt valg. De har vært tilgjengelige i flere tiår og fortsetter og være trendy og moteriktig år etter år. Svarte solbriller passer til det meste i din garderobe. De gir deg en elegant og sofistikert stil uten å skille seg ut uansett hvor du er.

 

Svarte solbriller kommer i en rekke varierte former og størrelser. Du finner lett et par som din ansiktsform og personlige stil i Vision Direct.  Gå for et par svarte firkantede solbriller om du har et rundere fjes. Prøv svarte cat-eye solbriller i vårt Virtuelle prøve verktøy for en kul og trendy stil. 

 

Er svarte solbriller moderne?

Brilletrender er stadig i endring, men ett par svarte solbriller vil aldri gå av moten. Et par tradisjonelle ovale eller firkantede innfatninger i svart med mørke glass vil alltid være både moteriktig og kult. Designerbriller som svarte Prada solbriller er det ultimate mote tilbehøret. 

 

Skal jeg gå for svarte eller brune solbriller?

Valget mellom svarte og brune innfatninger er noe både menn og kvinner må vurdere. Mennesker med mørkere hår ser bedre ut med brune solbriller. På den andre siden, er svarte solbriller ideelle for de med lysere hår eller striper, Kontrasten mellom mørkt og lyst vil fremheve dine beste sider.

 

Hvordan style svarte solbriller

Denne klassiske fargen passer for alle! Dine svarte innfatninger vil aldri gå av moten og vil alltid få deg til å føle deg bra. Du kan bruke svarte solbriller med alle typer antrekk siden de er så nøytrale. Det spiller ingen rolle om du skal til stranden, på markedet eller på fest. Enkle svarte solbriller er alltid en vinner


På nett har vi et bredt utvalg av svarte solbriller med rask levering og prisgaranti!