Grid banner
Filtrer og sorter

Synskorrigerende Solbriller

33,414
 • Virtuelt prøverom
 • Nyankommet
 • Bestselgere
 • Resept
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
Filtrer og sorter
 • Resept
Sorter
Populære valg
Nyankommet
På lager
Rimelig samling
Virtuelt prøverom
Kjønn
Barn
Dame
Herre
Tilbud
Billige briller
Lagersalg
Outlet
Merke
Toppmerker
Alle merker
Sport
Egenskaper
Form
Ansiktsform
Innfatningsfarge
Blå
Brun
Burgunder
Gjennomsiktig
Glitter
Grå
Grønn
Gul
Gull
Gunmetal
Hvit
Lilla
Mønster
Oransje
Regnbue
Rosa
Rosegull
Rød
Skilpadde
Svart
Sølv
To-tone
Linsefarge
Blå
Brun
Gjennomsiktig
Grå
Grønn
Gul
Gull
Lilla
Oransje
Rosa
Rød
Skilpadde
Svart
Sølv
Rammetype
Linsetype
Rammemateriale
Størrelse
XS
S
M
L
XL
38 mm69 mm
Pris
kr 189kr 23605

Synskorrigerende Solbriller

Solbriller er det ultimate tilbehøret året rundt, sesong etter sesong. Vi trenger bare et lite glimt av solstråler før vi tar fram vår favoritt solbriller. Ingen fare for deg som til daglig bruker briller, hos SmartBuyGlasses finner du også et stort utvalg av synskorrigerende solbriller slik at du også kan bli en del av gjengen.

 

Det første kjente paret med solbriller som skulle beskytte øynne våre mot sol var sol skibriller, som hjalp til  blokkere refleksjonen fra solen i snøen. For veldig lenge siden le snø skibriller lagd av bein, elfenben, tresorter og mye annet.. 

 

Idag er synskorrigerende solbriller tilgjengelige i enhver brillebutikk og på nett, fra det billigste paret til luksuriøse designer solbriller. Den største forskjellen mellom plano solbriller og synskorrigerende solbriller er at den siste også hjelper deg å korrigere synet, 

 

Selv om du bruker linser å har vanlige solbriller, er det viktig å huske på at synskorrigerende solbriller er ditt beste valg i noen situasjoner. Om du er på steder med vid, sand eller bare generelt støv, kan små partikler treffet øyet, å skape irritasjoner. 

 

Om du allerede bruker riller, vil det beste valget være å kjøpe synskorrigerende briller på nett, spesielt om du har dårlig tid å du allerede vet hvilken synskorrigering du trenger, Se på vår guide for synskorrigerende solbriller og finn ut hvorfor det er en god ide å kjøpe solbriller med styrke. I vår guide har vi løftet fram 4 grunner til hvorfor du bør investere i synskorrigerende solbriller:

 

 1. 1. UV beskyttelse
 2. 2. Klart syn
 3. 3. Beskyttelse mot gjenskinn
 4. 4. Ubegrenset utvalg av glass

 

Hvordan synskorrigerende briller er laget

Siden teknologien stadig endres og utbedres, har også solbrille materialet utviklet seg med årene, Ingen flere bn, eller elfensben lagde solbriller her i gården.. 

 

Stegene for å lage synskorrigerende solbriller er ganske enkle. Det er noen ting man må ta hensyn til, slik som styrke på korrigeringen, belegg og glass type. Her er stegene for å lage synskorrigerende solbriller: 

 

 1. 1. Innfatningen blir valgt. Det finnes ett stort utvalg av design og former, derfor vil også formen på brilleglasset måtte endres for å passe til innfatningen.
 2. 2. Brilleglasset blir valg, den kan variere både i farge og materialtype.
 3. 3. Toppflaten. Brilleglasset går igjennom en maskin som legger til synskorrigeringen og belegg. Som kan være anti refleksjon, UV beskyttelse og anti ripe belegg..
 4. 4. Så snart brilleglassene passer til bestillingen, blir de dobbeltsjekket for å se at alt er korrekt.
 5. 5. Det neste steget er å beskjære brilleglassene i en maskin slik at det passer innfatningen.
 6. 6. Monteringen begynner å brilleglassene og innfatningen settes sammen. 
 7. 7. Til sistvil solbrillene gjennomgå en kvalitetssjekk

 

Å der er de synskorrigerende solbrillene klare for å bli sendt avgårde!

 

Kan alle briller bli synskorrigerende solbriller?

Generelt sett, kan alle typer briller syns korrigeres, Dette gjelder typer, innfatninger, farget glass også videre. 

 

Briller brukes vanligvis til å korrigere synets ujevnheter, slik som langsynthet eller nærsynthet. Solbriller er ingen unntak Men solbriller vil også beskytte mot UV ståling og gjenskinn.. 

 

Det er bare ett par ting som kan hindre solbrillene i å bli synskorrigerende: 

 

 1. 1.  Krumningen på glasset  må være på 8 eller mindre for å kunne bli synskorrigerende.
 2. 2. Ikke alle innfatninger kan brukes med synskorrigerende glass, grunnet utformingen.

 

Forutenom dette står du fritt til å velge blant et stort utvalg av solbriller som passer deg og din livsstil. Du liker kanskje de klassiske pilotbrillene eller noe mer utspringende som de unike geometriske innfatningene.

 

Kan synskorrigerende solbriller bli polarisert eller speilet?

En standard synskorrigerende solbrille vil ha et UV beskyttende lag, som er essensielt for å blokkere skadelig sollys når solen skinner ute.  

 

UV filter kan også bli lagt til som et beskyttende lag som sikrer klart syn og beskyttelse for øynene.

 

Det første av disse ekstra lagene er polariserte glass. Den største forskjellen fra UV filter et at polariserte glass kan redusere gjenskinn og refleksjoner fra flater. Den gode nyheten er at alle synskorreksjoner kan lages i polariserte solbriller.

 

Alternativt, om du ser etter kule fargede glass som skjuler øynene dine, kan speilbelegg være et godt alternativ for dine synskorrigerende solbriller,

 

Til forskjell ra polariserte glass, har speilglassene ett refleksjonsbelegg på utsiden av glaset som hjelper til med å begrense mengden lys som slipper inn. Speilglass kan også hjelpe til å redusere refleksjoner og er perfekte for en blanding av farger..

 

Med SmartBuyGlasses er det lett å oppgradere dine synskorrigerende solbriller med beskyttende belegg å gjøre mest mulig ut av dine solbriller, Vi vil også gi deg relevant informasjon de beste glassene for dine solbriller i vår Optiker senter

 

Hvordan få synskorrigerende solbriller

Det er lettere enn du tror! Hvis du allerede har ett par briller kan du bruke samme styrke resept når du bestiller deg ett par av våre  Value Collection or designer solbriller med styrke.

 

Men kanskje husker du ikke styrken din og du har funnet det perfekte par solbriller, men det er få igjen på lage? Ingen problem, vi fikser det, med noen få steg kan du få styrken dun sendt direkte til din mobiltelefon takket være vårt skanneverktøy

 

Det er endeløse måter å style og oppgradere dine synskorrigerende solbriller på, ett par enkle klikk og du har dem på døren på null komma niks.