Grid banner
Filtrer og sorter

Clip-On Solbriller

201
  • Nyankommet
  • Resept
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 av 201 produkter
Filtrer og sorter
Sorter
Populære valg
Nyankommet
På lager
Rimelig samling
Kjønn
Barn
Dame
Herre
Tilbud
Lagersalg
Outlet
Merke
Toppmerker
Alle merker
Egenskaper
Form
Ansiktsform
Innfatningsfarge
Blå
Brun
Gjennomsiktig
Grå
Grønn
Gull
Gunmetal
Hvit
Lilla
Mønster
Oransje
Rosa
Rosegull
Rød
Skilpadde
Svart
Sølv
Linsefarge
Blå
Brun
Gjennomsiktig
Grå
Grønn
Gull
Lilla
Rosa
Rød
Sølv
Rammetype
Linsetype
Rammemateriale
Størrelse
S
M
L
XL
42 mm69 mm
Pris
kr 375kr 3331

Clip-On Solbriller

Clip-on solbriller er akkurat hva det høres ut som. De hekter seg direkte på dine nåværende par med briller eller solbriller og er en vare som ikke bare har en hensikt på egenhånd, men som også gir en hensikt til dine nåværende briller, som ikke kan sies om alle ting vi gir oss selv.  

 

Er clip-on solbriller gode? 

Clip-on solbriller fungerer like bra som normale solbriller som vi er vant til og stoler på. Så lenge du får den riktig størrelsen slik at den dekker hele brilleglasset, slik at det kan gi maksimal beskyttelse mot solens skadelige UV stråler

 

En av bekymringene folk har når det kommer til clip-on er muligheten for å skrape brilleglasset under. Vårt utvalg av clip-on kommer med beskyttende ermer på klippene slik at brilleglasset under er trygt og uskadelig. 

 

Hvordan velge clip-on solbriller

Hvis du ønsker å få deg clip-on solbriller må du passe på at du får riktig størrelse, slik at du kan maksimere beskyttelsen du får. Hvis du kjøper clip-on uten å måle størrelsen kan du risikere å få clip-on som er for små og som ikke dekker hele brilleglasset og dermed ikke få full beskyttelse, noe som igjen kan føre til seriøse problemer med øyehelsen. Sjekk vår størrelseguide for å bli kvitt all tvil du har om hvordan du måler dine briller korrekt. 

 

Hvis du er usikker på hva du er på jakt etter, kan du se om noen av våre favorittmerker tilbyr clip-on solbriller. Med SmartBuyGlasses vil du finne alternativer fra noen våre bestselgere slik som Ray-Ban, Persol og Montana.

 

Hvordan bruke clip-on solbriller

Prospektet av å forvandle dine briller til solbriller med styrke når det passer deg er et av de mest tiltrekkende aspekter, men noen lurer fortsatt på hva den beste måten å bruke de på er! Det er virkelig så enkelt som det høres ut. Alt du trenger å gjøre er å hekte de på når du trenger de for ekstra beskyttelse!