Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
Filtrer og sorter
Sorter
Populære valg
Kjønn
Tilbud
Merke
  • Ray-Ban
Alle merker
Kolleksjon
Egenskaper
Form
Ansiktsform
Innfatningsfarge
Linsefarge
Blå
Brun
Gjennomsiktig
Grå
Grønn
Gul
Gull
Lilla
Rød
Sølv
Rammetype
Linsetype
Rammemateriale
Størrelse
S
M
L
XL
44 mm69 mm
Pris
kr 641kr 5706

Ray-Ban Solbriller

Ray-Ban er en brille industri som ble grunnlagt i 1936 av Bausch & Lomb. Ray-Bans velkjente ryktet går tilbake til 1930-tallet da merke lanserte sin ikoniske Aviator kolleksjon. Merket har vært i fronten av brille teknologi siden starten. 

 

Ray-Ban Aviator modellens intensjoner var å dekke behovet til piloter, som trengte beskyttelse fra store høyder, høy intensitet lys mens de var ute å fløy. Dette gjorde at pilotene kunne beskytte øynene fra UV stråler uten at det skulle gå på kompromiss av synet. I dag er modellen velkjent, populær og passer for alle ansiktsformer. Du finner et stort utvalg av denne modellen i forskjellige materialer, former og farger, Ray-Ban solbriller har noe for enhver smak. 

 

Ettersom Ray-Ban solbriller har blitt mer og mer populære, fortsetter merket å innovere med sine materialer og design. De introduserer stadig nye modeller og rammer som fremmer deres ikoniske modeller. Dette har gjort det mulig for Ray-Ban å utvikle seg gjennom årene, og beholde statusen som favoritter over hele verden. Alle Ray-Bans har en rekke egenskaper som gjør merket så populært, ikke bare på grunn av deres fantastiske design, men også på grunn av deres legendariske holdbarhet, allsidighet og kvalitet.

 

Ray-Ban solbriller er verdenskjent for sin tidløshet. Tross alt er det deres mest klassiske, ikoniske design som tiltrekker seg skryt fra hele verden. Det gode ryktet deres kom mest frem på 50-tallet da mange Hollywood-skuespillere begynte å bruke Ray-Ban-solbriller.

 

Med det brede utvalget av Ray-Ban modeller, finnes det garantert et par Ray-Ban solbriller for enhver smak! Hos SmartBuyGlasses vil du garantert finne ditt neste par Ray-Ban, når du søker i havet av solbriller for damer, herrer, og barn.  

 

Hvem lager Ray-Ban solbrillene?

Selv om Ray-Ban er et amerikansk selskap, har Ray-Ban solbriller blitt laget og produsert av det italienske merket Luxottica..

 

Luxottica er det største ledende merke i brille industrien som ligger i storbyen Milano. Et merke som har vokst og lager og produserer ikoniske merker, slik som Persol, Oakley, Versace, og Tiffany & Co.

 

Ray-Ban briller startet med å bli produsert av Luxottica i 1999, for det meste i Italia. Etterhvert som Luxottica vokste ekspanderte de sine fabrikker til andre steder utenfor Italia. Luxottica har til dags dato fabrikker i Italia og Kina, hvor Ray.Ban solbriller blir produsert. Alle fabrikker bruker de samme maskinene og materialene for å levere briller av høy kvalitet over hele globen. 

 

Luxottica distribuerer Ray-Ban solbriller gjennom akkrediterte brilleforhandlere og tredjeparter, som varehus.

 

Hvordan finne originale Ray-Ban solbriller?

Det er to steg du må følge hvis du ønsker å finne originale Ray-Ban solbriller og unngå å kjøpe briller som ikke er autentiske:

 

1. Kjøp Ray-Ban solbriller fra en akkreditert butikk eller nett forhandler slik som SmartBuyGlasses. På nettsiden skal det være en indikator som tilsier at forhandleren er en sertifisert forhandler for Ray-Ban briller (som regel på bunnen)

2. Du kan kjøpe Ray-Ban solbriller fra Ray-Ban sin offisielle nettside. 

 

I tillegg til disse stegene kan du også autentiserer dine Ray-Ban solbriller med å: 

 

1. Forsikre at pakkingen er gjennomført og at den offisielle logoen er på esken

2. Produktetiketten samsvarer med detaljene på produktet

3. På rammen skal det modell og farge være indikert på en av sidene

4. På den andre siden skal det stå ‘Made in Italy’ eller ‘Made in China’ eller CE sertifiseringen

 

De samme funksjonen gjelder også for Ray-Ban med styrke, uansett om det er enkeltsyn solbriller eller multifokale briller

 

Hvilke Ray-Ban solbriller er de mest populære? 

De klassiske Ray-Ban solbrillene har dominert markedet i mange år og de fleste har hvertfall gått med et par av disse minst en gang. Har ikke du? Da kan du lese videre for å oppdage noen av de mest populære Ray-Ban rammer, og du kan også prøve dem på med vår virtuelle prøv-på verktøy.  

 

Du kan ikke bli mer klassisk enn med et par Ray-Ban aviator solbriller! Selv om disse modellene i utgangspunktet var ment for å gjøre flyvningene lettere for piloter, har disse stilene blitt veldig populære blant vanlige mennesker med beina på bakken. Ray-Ban aviators er stilig og passer til ethvert antrekk, fra uformell til formell. Metallrammen er lett og sitter komfortabelt, et flott par solbriller som kan passe de fleste ansiktsformer. 

 

Vi har også Ray-Ban wayfarer ramme eller ny  wayfarer solbriller som fortsatt er populære i dag. Disse solbrillene passer inn på stranden eller i et bryllup,hvor du kan gjemme dine gledestårer. Hvis du ser etter en klassisk men enkel look, med et hint av mysterie, da trenger du ikke å lete videre, for Ray-Ban wayfarer har akkurat det du ser etter.  

 

Ray-Ban Clubmasters er en annen favoritt, men sin semi kantløse ramme kan hvem som helst se bra ut i Clubmaster solbriller når som helst på året. Du kan finne Clubmasters i klassisk sort eller brun ramme med gull ramme rundt brilleglasset. 

 

Ray-Ban har utvidet sin touch i mange forskjellige stiler, slik at du kan finne den looken som passer perfekt for deg. Brilleglass teknologien har også holdt tritt med trender for å gi den beste syns opplevelsen alle dager i året. Ray-Ban polariserte solbriller hjelper med å redusere gjenskinn av refleksjoner fra flate overflater, som vann, snø eller asfalt. Du kan se kul ut med polariserte solbriller i ulike farger, mens du samtidig beskytter øynene dine.