Grid banner
Filtrer og sorter

Ray-Ban® Aviator Solbriller

404
  • Virtuelt prøverom
  • Nyankommet
  • Bestselgere
  • Resept
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 av 404 produkter
Filtrer og sorter
Sorter
Populære valg
Nyankommet
På lager
Virtuelt prøverom
Kjønn
Dame
Herre
Tilbud
Lagersalg
Merke
  • Ray-Ban
Toppmerker
Alle merker
Kolleksjon
Egenskaper
Form
Ansiktsform
Innfatningsfarge
Blå
Brun
Gjennomsiktig
Grå
Grønn
Gul
Gull
Gunmetal
Hvit
Lilla
Oransje
Rosa
Rosegull
Rød
Skilpadde
Svart
Sølv
Linsefarge
Blå
Brun
Grå
Grønn
Gul
Gull
Lilla
Rød
Sølv
Rammetype
Linsetype
Rammemateriale
Størrelse
M
L
XL
50 mm67 mm
Pris
kr 1305kr 5833

Ray-Ban® Aviator Solbriller

Hvordan kjøpe Ray Ban aviator briller

For å finne gode Ray Ban aviator briller, bør du først og fremst ta en titt på vår ansiktsformguide. Den hjelper deg til å finne ut hvilken ramme som vil komplimentere deg best. SmartBuyGlasses tilbyr også vårt virtuelle prøverom, slik at du enkelt kan se på nettet hvordan forskjellige Ray Ban aviator briller passer deg. Vi har også informative artikler i vårt optiske senter, samt gode råd om mote på vår SmartBuyGlasses-blogg for spørsmål du har! 

 

Alle briller fra SmartBuyGlasses kommer med 24 måneders garanti, 100 dagers problemfri returrett og den beste prisgarantien for å sikre at du får best verdi for pengene. Hos oss er det 100 % trygt å kjøpe briller på nett.

 

 

 

Ray-Ban Round innfatninger

Hvis Ray Ban Aviator ikke er for deg, så kan de tidløse retro runde metallinnfatningene fra Ray-Ban kanskje være mer etter din smakl. Den mest populære runde rammen er RX3447V, en tynn metallinnfatning av gull. Den kommer i mange forskjellige farger hvis gull ikke er noe for deg. Den stilige runde innfatningen passer de fleste. En annen ramme blant bestselgerne er RX6392, en veldig lik modell, men dette paret gir deg mer Harry Potter-utseende. Tilgjengelig i gull og sølv, skiller denne innfatningen seg litt ut, så den passer perfekt til de som ikke er redd for at tilbehøret trekker litt ekstra oppmerksomhet. Begge modellene er unisex.

 

Ray-Ban gullinnfatninger

Briller i gull er veldig populære akkurat nå, og vi ser ingen endring i Ray-Ban-kolleksjonen. Vi ser at alle former kommer i gullalternativer, så det er et par for alle! RX6448 er et veldig moderne alternativ. Tilgjengelig i en edgy metall oval innfatninger, vil du få hodene til å snu seg med disse! Rammene kommer i syv forskjellige farger, og den tynne innfatningen gir et snev av eleganse. Velg mellom noe mer stilig eller gå med noe som vekker mer oppmerksomhet, avhengig av hva som passer best for din personlighet.

 

Ray-Ban barnebriller

Ray-Ban-brillene du elsker i en størrelse som er perfekt for barn, kommer i rektangulære, firkantede, runde eller andre populære former. En bred samling av innfatninger og farger som gjør det enkelt å finne riktig modell. De tre mest populære rammene i barnekolleksjonen:

 

Ray-Ban Junior RX 3578

En moderne innfatning som føles litt mer "voksen". De er runde og kommer i halvramme. Perfekt for både lek og hverdagsaktiviteter. Kommer i fire funky farger; gunmetal / turtledove, gull / skinnende svart, og matt svart og gull / skinnende brun. Innfatningene er laget i metall og har neseputer som holder brillene på plass.

 

Ray-Ban Junior RY1554

Den populære Erika-rammen for voksne (RX7046) finnes nå også for barn. Passer til de fleste ansiktsformer, men hvis du er usikker på det, kan du prøve brillene i vårt selfie-syn! Innfatningene er laget i plast, noe som gir en behagelig letthet. Kommer i den moderne Havana-fargen og også i klassisk svart. Havana-fargen kommer også med rosa eller blå brillearmer.

 

Ray-Ban Junior RY1531

Et par klassiske Wayfarer-innfatninger sørger for at den lille alltid er oppdatert med de nyeste stilene. Dark Havana er den mest populære fargen på SmartBuyGlasses, men brillene kommer i imponerende 16 forskjellige farger! Så du vil garantert finne et innfatningspar som barnet ditt føler seg komfortabelt i.Og husk - briller fra Ray Ban ser bare fantastiske ut - her kan man virkelig snakke om raske briller!

 

Og husk, skulle du mot formodning ønske alternativer til Ray Ban aviator briller, så husk at vi også tilbyr utrolig mange andre briller på nett, slik som for eksempel  Oakley briller, osv. De eneste brillene vi ikke har så langt, er vr briller!