Hjem/Briller/Photochromic
Grid banner
Filtrer og sorter

Reseptbelagt briller

  Filtrer og sorter
  Oops, beklager! Vi har ingen resultater til deg
  Størrelse

  Reseptbelagt briller

  Å finne det perfekte par med styrke briller pleide å være en slitsom oppgave. 

   

  Hvem husker de dagene da man måtte gå til travle optikere for å prøve på et par innfatninger og briller (mens du prøvde å se deg selv i speilet for å se hvordan brillene passer, uten at det så ut som du digger deg selv)?

   

  Takket være SmartBuyGlasses og de nyste optiske teknologiene, er de dagene forbi. Vårt brillesalg på nett tilbyr store mengder med kvalitets merke briller for alle styrker, mens vårt Virtuelle Prøv-På verktøy gir deg muligheten til å prøve på så mange innfatninger og briller som du ønsker—så mange ganger du ønsker—og kjøpe briller på nett med selvsikkerhet rett fra komforten av din egen stue. 

   

  Vi ønsker å hjelpe folk med å finne og utrykke sin personlighet gjennom deres innfatninger og brilleglass. Derfor samarbeider vi med over 180 designermerker for å gi deg den største kolleksjonen av mote former, stiler, materialer, farger og brilleglass behandlinger å velge i mellom, alt med nedsatte priser. 

   

  For å finne ditt perfekte par styrke briller, besøk oss på nett i dag! 

   

  Hvordan velge riktig innfatningstørrelse for styrke briller? 

  Når du kjøper nye briller på nett, er det noen ting du må tenke på. Ulike faktorer, inkludert innfatningsfarge, modell, deisgner og material, kan i stor grad dikteres av personlige preferanser. Andre faktorer, slik som innfatnings bredde og størrelsen på brilleglasset bestemmes ut ifra din styrke, pupillavstand måling (PMD) og ansiktsform. 

   

  Å finne de riktige styrke brillene for deg starter med å fortså din styrke. Det er viktig at du forstår hva brillene dine trengs for (f.eks for å hjelpe med å se på avstand eller lese briller), og når du må bruke dine briller (f.eks hele dagen eller periodevis). Denne informasjonen vil hjelpe deg med å velge mest passende merke, stil, størrelse, form, brilleglass og material (og påfølgende vekt) av dine briller.

   

  Hot tips: Hvis du er usikker eller har spørsmål angående briller eller styrke mens du handler, kan du kontakte en av våre vennlige lokale optikere gjennom popup-vinduet nederste til høyre på nettsiden. Vi har også en nevenyttig ansiktsform guide du kan bruke! 

   

  Vår store kolleksjon av designerbriller og brilleglass er nøye utvalgt og kan filtreres etter kategori i butikken vår, som gjør at du enkelt kan skreddersy ditt søk med ting som klare briller, blålys briller, herre briller, og dame briller, og andre ting som ansiktsform, merke/designer, farge, størrelse, passform og material. Du kan til og med gå for styrke solbriller.

   

  Når du ser en innfatning eller stil som du liker, kan du prøve dem på ved bruk av vårt fantastiske Virtuelle Prøv-På Verktøy. Dette gjør at du kan se hvordan briller eller brilleglass ser ut på aniktet ditt før du bestiller, slik at du kan handle med selvsikkerhet. 

   

   

  Hvor kan jeg kjøpe styrke briller nær meg? 

  Du kan kjøpe det siste innen designerbriller og solbriller på nett hos SmartBuyGlasses. Vi har jobbet hardt for å gjøre handel av styrke briller kjapt, morsomt og enkelt—det vanskeligste vil være å begrense antall briller du kjøper! 

   

  Når du handler briller hos oss, vil vi at du skal føle deg sikker i ditt kjøp. Derfor tilbyr vil full refusjon eller utbytte innen 100 dager—inkludert briller med styrkeglass (så sant dine briller er ubrukte og i sin originale pakning). 

   

  Vi tilbyr også en eksklusiv 24 måneders garanti som dekker alle fabrikkfeil på våre briller og solbriller. Vi har også en tre måneders garanti på kontaktlinser. Og med vår beste pris garanti vil vi matche den laveste prisen du finner på nett! Hvis du gir oss beskjed innen 14 dager etter bestilling, vil vi overføre differansen til kontoen din.  

   

  Når du handler hos oss, vil du ikke bare se bra ut, men du vil føle deg bra også. SmartBuyGlasses forandrer verden—en innfatning om gangen. Takket være støttten til våre forbrukere har vi donert over $1M i salgsverdi av optiske briller og arbeider hardt for å utrydde blindhet over hele verden. For å oppnå dette, samarbeider vi med organisasjoner som Unite for Sight, Eden Projects, og Orbis International for å gi synspleie og styrke briller i noen av verdens mest marginaliserte samfunn. 

   

  Hvor lang er leveringstiden? 

  Når du nettopp har lagt inn din bestilling på styrke briller, vil vi sjekke at du har valgt innfatninger som er inne på vårt lokale lager. Hvis vi ikke, vil vi skaffe et par fra våre globale partnere. 

   

  Så snart vi har dine innfatninger, vil du gå videre til tilpasningsstadiet, hvor dine brilleglass vil bli produsert i henhold til dine ønsker, som multifokale brilleglass eller tillegg som polariserte brilleglass, og de vil bli lagt til din valgte innfatning. Hvis din bestilling er for klare, ubehandlet brilleglass, vil brillene dine bli sendt ut ved dette stadiet.  

   

  Alle merker og modeller kan sendes internasjonalt og APO/FPO addresser. Normalt sett tar internasjonale leveringer like lang tid som innenlands leveringer. Når din bestilling har blitt sendt ut av vårt varehus med en av våre budbringere, vil du motta sporingsdetaljer og du kan firvente å motta dine nye styrke briller innen 5 - 8 arbeidsdager. 

   

  Hvor ofte bør man bytte briller?

   

  Hvor ofte man må bytte briller varierer med alder. Barn må ofte bytte briller hvert år. Voksne kan ha samme styrke i mange år og kan bruke de samme brille så lenge de tar godt vare på de. Mange opplever at styrken kan variere mer når man har passert 50 år og at de må bytte hver 2-3 år.

   

  Kan jeg bruke styrke for kontaktlinser når jeg bestiller briller?

   

  Kontaktlinser og briller er IKKE utskiftbare. Derfor bør du ikke bruke brillene dine når du bestiller kontaktlinser.

   

  Hvis du ikke er 100% sikker, anbefaler vi at du kontakter optikeren din for å sikre at du bruker riktig styrke for bestillingen.