Hjem/Briller/Blålysbriller
Grid banner
Filtrer og sorter

Blåslys Blokkerende Briller

890
  • Blålysbriller
  • Progressive
  • Rimelig samling
  • Nyankommet
  • Virtuelt prøverom
  • Gjennomsiktige rammer
1-59 av 890 produkter
Filtrer og sorter
  • Blålysbriller
Sorter
Populære valg
Nyankommet
På lager
Rimelig samling
Virtuelt prøverom
Kjønn
Barn
Dame
Herre
Tilbud
Lagersalg
Outlet
Merke
Toppmerker
Alle merker
Egenskaper
Form
Ansiktsform
Innfatningsfarge
Blå
Brun
Burgunder
Gjennomsiktig
Grå
Grønn
Gul
Gull
Gunmetal
Hvit
Lilla
Mønster
Oransje
Rosa
Rosegull
Rød
Skilpadde
Svart
Sølv
To-tone
Rammetype
Linsetype
Rammemateriale
Størrelse
S
M
L
XL
42 mm69 mm
Pris
kr 269kr 7624

Blåslys Blokkerende Briller

Hvorfor snakker alle om blålys blokkerende briller? I løpet av de siste årene har vi beveget oss inn i en digital æra, med våre daglige aktiviteter skiftet til digitale alternativer. Vi bruker lange timer på å jobbe på en datamaskin eller bærbar PC, vi følger med på de siste seriene på TV-en vår, og blar gjennom nyhetsartikler, e-poster og sosiale medier på telefonene våre. Denne økte eksponeringen for digitale enheter betyr mer hardt arbeid for øynene våre, etterhvert vil de bli tørre, irriterte og sensitive og ha problemer med å fokusere. Du har kanskje hørt om hovedårsaken til disse symptomene - blålys!Hva er blålys blokkerende briller? 

I likhet med solbriller, brilleglass som blokkerer blått lys fanger opp en bestemt type lys som vi blir utsatt for som kommer fra teknologi. blålys briller er spesialdesignet for å filtrere bort det blå lyset som sendes ut av skjermer og redusere mengden skadelig lys som når øynene våre. Brilleglasset har et ekstra filter sammenlignet med vanlige brilleglass, som beskytter øynene dine mot risikoen forbundet med eksponering for blått lys. Brillene lar brukere fokusere på digitale skjermer i en lengre periode uten å bekymre seg for de negative virkningene av blålys.

 

Hvordan fungerer blålys blokkerende briller? 

Briller som blokkerer blått lys har vanligvis brilleglass med en litt gul farge fargenyanse som motvirker det blå lyset. Dette slipper gjennom andre typer lys, men skjermer øynene dine mot de skadelige, høyenergi blå bølgelengdene. Ikke bare kan blålys briller redusere de overanstrengte øynene du opplever, men du kan minimere side effekter, slik som hodeverk og utmattelse. 

 

Hva er blålys blokkerende briller brukt til? 

Det er mange bruksområder for beskyttelsesbriller med blått lys, og alle grupper av mennesker kan dra nytte av fordelene deres. Som en gamer, vil din spillopplevelse bli forbedret gjennom den økte kontrasten på skjermen. Hvis du er kontorarbeider, kan du bruke databriller for å redusere belastningen på øynene når du bruker datamaskinen hele dagen. Uansett motivasjon kan du også vurdere briller med styrke som blokkerer blått lys for å kombinere de korrigerende justeringene øynene dine trenger, med beskyttelsen de fortjener.