Hjem/Briller/Swarovski
Grid banner
Filtrer og sorter

Swarovski Briller

414
1-59 av 414 produkter
Filtrer og sorter
Sorter
Populære valg
Kjønn
Tilbud
Merke
  • Swarovski
Alle merker
Egenskaper
Form
Ansiktsform
Innfatningsfarge
Rammetype
Linsetype
Rammemateriale
Størrelse
M
L
49 mm57 mm
Pris
kr 577kr 2952

Swarovski Briller

Smeltet med krystalldetaljer, er Swarovski briller laget for de som elsker litt glamour. Våre Swarovski-innfatninger har unike former som gjenspeiler selskapets kunstneri. Hvis du leter etter et luksuriøst utseende, er Swarovski-briller noe for deg.

 

Swarovski briller er laget for de som elsker tilbehør med litt bling. Swarovski-krystaller har vært siste mote lenge. Disse presisjonskuttede Swarovski-krystallene pryder smykker, briller, vesker, belysning og interiør - mulighetene er uendelige! Swarovski er hjernebarnet til den bohemsk oppfinneren og visjonær Daniel Swarovski. Han oppfant maskinen som kutter og polerer krystaller for smykker tilbake i 1895, og i dag selges Swarovski-krystaller og produkter i over 120 land fra mer enn 2200 utsalgssteder. Foruten å produsere og selge krystallelementer til forskjellige bransjer, skaper Swarovski også utrolige design.

 

Swarovski briller på nettet

Briller fra Swarovski er et resultat av intens forskning, innovasjon, kreativitet, lidenskap og presisjon. Swarovski har smeltet sammen krystallelementene sine i brillene for å skape luksuriøse optiske innfatninger. Fra djervt og dristig til subtil og sofistikert, det finnes et par som passer til enhver smak.

 

Ved å kombinere utrolig håndverk med den nyeste produksjonsteknologien, tilbyr Swarovski-innfatningene blendende farger og unike former, inkludert sommerfugl, firkant, rektangulær, cat eye og oval, i rammeløse, halvramme og helramme. Laget av metall og plast, Swarovski-briller er lette og svært holdbare.

Skulle du mot formodning ønske alternativer til Swarovski briller, så husk at vi også tilbyr utrolig mange andre briller, slik som for eksempel  Oakley briller. De eneste brillene vi ikke har så langt, er vr briller!

 

Disse innfatningene støtter styrkebriller av førsteklasses kvalitet med varierte brytningsindekser fra 1,50 til 1,74. Styrkeglass tilgjengelig på SmartbuyGlasses Norge er 50% lettere, tryggere og 10 ganger mer støtsikre enn vanlige brilleglass. UV- og antireflekterende belegg gir deg fullstendig beskyttelse mot solen. Ta en titt på det enorme utvalget av Swarovski-briller på SmartbuyGlasses Norge, den største nettforhandleren for designerbriller. For de som leter etter solbriller med en bling-faktor, ta en titt på den nyeste kolleksjonen av Swarovski-solbrillerSmartbuyGlasses Norge. Alle produktene våre er autentiske, kommer med 24 måneders garanti og GRATIS hjemlevering over hele verden.