Grid banner
Filtrer og sorter

Ray-Ban Wayfarer

46
  • Virtuelt prøverom
  • Bestselgere
  • Resept
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-46 av 46 produkter
Filtrer og sorter
Sorter
Populære valg
På lager
Virtuelt prøverom
Kjønn
Dame
Herre
Tilbud
Billige briller
Lagersalg
Merke
  • Ray-Ban
Toppmerker
Alle merker
Kolleksjon
Egenskaper
Form
Ansiktsform
Innfatningsfarge
Blå
Brun
Grå
Oransje
Skilpadde
Svart
Linsefarge
Blå
Brun
Grå
Grønn
Rød
Sølv
Rammetype
Linsetype
Rammemateriale
Størrelse
S
M
L
47 mm58 mm
Pris
kr 1449kr 2750

Ray-Ban Wayfarer

Det har aldri vært en stil på lik linje som Ray-Ban Wayfarer. Siden Ray-Ban Wayfarer solbriller ble lansert i 1956 har de fått enorm stor popularitet og har blitt et av de mest ikoniske solbriller på markedet i dag. Ray-Ban Wayfarer er et symbol på popkultur og har overskredet flere tiår gjennom popularitet på 50-, 60-, 80-tallet osv.

 

Det klassiske Ray-Ban Wayfarer designet ble gjort enda mer populært av kjente skuespillere i Hollywood som brukte solbrillene både på og av skjermen– se for deg Tom Cruise i Risky Business, de kjente Blues Brothers filmene og Marilyn Monroe. I tillegg ble ofte kjente musikere slik som Bob Dylan ofte sett og tatt bilde av med den klassiske Ray-Ban stilen.

 

Da populariteten økte kunne du finne alle fra rockestjerner, CEOer, artister, skuespillere og talkshowverter gå med denne stilen. Ettersom de funksjonelle, men samtidig mote fremtredende brillene ble satt i søkelyset, ble stilen eksponentielt populær over hele verden. Ray-Ban Wayfarer ble ikke bare brilletilbehør folk ønsket seg, men som de også trengte.  

 

I dag er det lite sannsynlig at du vil gå gjennom gatene i en by uten å se noen gå med et par klassiske Ray-Ban Wayfarer. 

 

Hva er Wayfarer?

I tillegg til å være en av de mest ikoniske solbrille stiler noensinne, betyr Wayfarer bokstavelig talt noen som reiser til fots. De holdbare, mote fremtredende brillene passer bra til reiser, men i motsetning av brillene kommer populariteten av attributtene og ikke innovasjonen. 

 

Ray-Ban Wayfarer var en av de første solbriller til å ta i bruk støpt plast, som gjøre dem revolusjonerende. I begynnelsen var designet laget for å være maskulint og kult. Men ettersom de fikk popularitet, ble solbriller brukt av både herre og damer. 

 

Selv om den klassiske Ray-Ban Wayfarer stilen er sort med sort brilleglass, har merket introdusert et stort spekter av variasjoner de siste tiårene. Nå kan du få tak i versjoner med speilvendte brilleglass, lyse og dristige innfatninger, og stiler laget for herrer, damer, og barn

 

For dem som ønsker å legge til litt ekstra funksjonalitet til brilleglassene, er også Ray-Ban Wayfarer polariserte versjoner tilgjengelige, og det samme er brilleglass med styrke. En nyere utgivelse er Ray-Ban Wayfarer sammenleggbar stil, som enkelt kan kan pakkes med og perfekt for noen som ofte er på farten! 

 

Med så mange farger, innfatninger og tilpassbare alternativer, vil Ray-Ban Wayfarer sammenleggbare stiler ta deg hvor som helst og du kan vise frem din personlighet til verden. 

 

Passer Ray-Ban Wayfarer alle? 

Det finnes en stil for alle med Ray-Ban Wayfarer. Herrer, damer og barn kan alle gå komfortabelt og samtidig se moteriktig ut med Ray-Ban Wayfarer solbriller. Siden det finnes så mange ulike variasjoner, finnes det også mange muligheter til å prøve forskjellige farger og passformer for å gjøre Ray-Ban solbriller til det perfekte paret for deg.  

 

I tillegg til det brede spekteret av farger og brilleglass, kommer også Ray-Ban Wayfarer i to forskjellige størrelser, slik som Asian Fit innfatninger. 50mm er standard passform og vil passe til de fleste ansikter. 54mm er den større passformen som passer best til dem med større ansikt. For de med høye kinnbein og lavere eller høyere nesebro, vil et par Asian Fit passe deg best. 

 

Som om det ikke er vanskelig nok å velge det perfekte Ray-Ban stilen. Nå lanserer Ray-Ban en ny Wayfarer stil i tillegg til de originale Wayfarer. Den nye versjonen er slankere, lettere og litt rundere i kantene. For å lære mer om forskjellene for å finne ut hvilken stilen passer deg best, kan du lese SmartBuyGlasses sin  blogg som går igjennom dette temaet. 

 

Med så mange valgmuligheter, er Ray-Ban virkelig ikonisk solbriller stiler som passer for alle. Hvis du er usikker på hvordan du skal bestemme deg for hvilket par som passer deg, anbefaler vi å bruke vårt Virtuell Prøv-På teknologi for å prøve på alle de fantastiske Wayfarer stilene som tilbys hos SmartbuyGlasses! 

 

Er Ray-Ban Wayfarer fortsatt på moten?  

Ray-Ban Wayfarer har alltid vært og vil alltid være på moten. De er ikoniske solbrille stiler som kan være det perfekte tilbehøret til enhver anledning. Om du foretrekker en vintage look, trendsettende klær eller ønsker en mer hverdagslig look, har Ray-Ban noe for deg. 

 

Mange anser Ray-Ban Wayfarer som de beste solbrillene noensinne, og de er kommet for å bli. Med utallige variasjoner og rettidige tilpasninger til originalen, er Ray-Ban Wayfarer et mote fremtredende valg som vil være på moten i mange år fremover. 

 

Hvor kan du kjøpe Ray-Ban Wayfarer Solbriller

Nå som du har lært mer om Ray-Ban Wayfarer Solbriller og deres potensiale til å legge til personlighet og stil i din garderobe, kan du handle et fantastisk utvalg hos SmartBuyGlasses!

 

Vi er en offisiell forhandler av Ray-Ban, dermed vet du at når du handler hos oss så får du Ray-Ban Wayfarer Solbriller som er laget av merket. Du kan også bli en ekspert på å gjenkjenne falske Ray-Ban solbriller ved å lese vår blogg! 

 

Med vår beste pris garanti, tilbyr SmartBuyGlasses de beste prisene på nettet for alle Ray-Ban stiler. Med alle de fantastiske tjenestene gitt av SmartBuyGlasses, kan du sette deg tilbake, slappe av og nyte en enkel og morsom opplevelse når du handler ditt nye par Ray-Ban Wayfarer solbriller!