Grid banner
Filtrer og sorter

Ray-Ban® Wayfarer® Solbriller

546
  • Virtuelt prøverom
  • Nyankommet
  • Bestselgere
  • Resept
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 av 546 produkter
Filtrer og sorter
Sorter
Populære valg
Nyankommet
På lager
Virtuelt prøverom
Kjønn
Barn
Dame
Herre
Tilbud
Billige briller
Lagersalg
Merke
  • Ray-Ban
Toppmerker
Alle merker
Kolleksjon
Egenskaper
Form
Ansiktsform
Innfatningsfarge
Blå
Brun
Burgunder
Gjennomsiktig
Grå
Grønn
Gull
Gunmetal
Hvit
Lilla
Oransje
Rød
Skilpadde
Svart
Sølv
Linsefarge
Blå
Brun
Gjennomsiktig
Grå
Grønn
Gul
Gull
Lilla
Rød
Sølv
Rammetype
Linsetype
Rammemateriale
Størrelse
S
M
L
XL
44 mm66 mm
Pris
kr 826kr 6201

Ray-Ban® Wayfarer® Solbriller

Ray-Ban ® Wayfarer

Ray-Ban Wayfarer ® solbriller er et symbol på trendsettende mote, ungdomlighet og kreativitet. Den er et stykke “må-ha” tilbehør for kjendiser og moteelskere. Ray-Ban Wayfarer solbriller er en ekte klassiker.

Siden lanseringen av den originale Wayfarer modellen helt tilbake i 1952 så har Ray-Ban holdt solbrillene oppdatert for å matche stadig skiftende moter og trender. Historiens mest solgte solbrilledesign har gjort seg fortjent til den tittelen ved å modernisere og tilpasse, innføre nye farger, sjeldne mønstre og stilige design detaljer. Den evige Ray-Ban Wayfarer solbrillen har prydet ansiktene til de rike og de berømte. Topp kjendiser som Tom Cruise, Michael Jackson, Don Henley, og Jack Nicholson har omfavnet stilen og gjort den til sin egen. Senere så har Katy Perry, Bruno Mars, og Mary-Kate Olson vist sin kjærlighet til denne design-klassikeren.

Kjøp Ray-Ban Wayfarer Solbriller i Norge

Med nye kolleksjoner som stadig blir lagt til utvalget er du garantert å finne akkurat det du vil. Ray-Ban Ice Pop ® kolleksjonen består av morsomme og fruktige smaker med en frisk følelse. Rare Prints kolleksjonen er sikker på å få deg til å skille deg ut fra mengden.

Hos SmartBuyGlasses Norge, kjenner vi solbriller ut og inn. Vi er sikre på at med en fleksibel, sterk og holdbar konstruksjon så vil ditt par bestå tidens tann, akkurat som stilen har gjort. Uansett hvilken stil du velger, er du garantert klart syn, overlegen øyebeskyttelse, og 100% beskyttelse mot skadelig UVA-og UVB-stråling. På SmartBuyGlasses kan du handle blant hele utvalget av Ray-Ban Wayfarer solbriller i Norge og dra nytte av gratis frakt til hvor som helst i verden.