Grid banner
Filtrer og sorter

Ray-Ban solbriller

1,482
  • Virtuelt prøverom
  • Nyankommet
  • Bestselgere
  • Resept
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 av 1482 produkter
Filtrer og sorter
  • Resept
Sorter
Populære valg
Nyankommet
På lager
Virtuelt prøverom
Kjønn
Barn
Dame
Herre
Tilbud
Billige briller
Lagersalg
Merke
  • Ray-Ban
Toppmerker
Alle merker
Kolleksjon
Egenskaper
Form
Ansiktsform
Innfatningsfarge
Blå
Brun
Burgunder
Gjennomsiktig
Grå
Grønn
Gul
Gull
Gunmetal
Hvit
Lilla
Mønster
Oransje
Rosa
Rosegull
Rød
Skilpadde
Svart
Sølv
Linsefarge
Blå
Brun
Gjennomsiktig
Grå
Grønn
Gul
Gull
Lilla
Rød
Sølv
Rammetype
Linsetype
Rammemateriale
Størrelse
S
M
L
XL
44 mm64 mm
Pris
kr 826kr 6201

Ray-Ban solbriller

Ray Ban Solbriller

Ray Ban solbriller er kanskje de mest ikoniske av alle solbriller, selv om andre merker, f.eks. Oakley solbriller, også er veldig populære og ikoniske. Når du hører ordene “Ray-Ban”, er det naturlig å forestille seg et eller flere populære design merket har skapt, det være seg Aviators, Clubmaster eller Ray Ban Wayfarer. I mer enn 80 år har firmaet produsert briller for mennesker fra en rekke bakgrunner. De har blitt elsket av kjendiser, så vel som de som går nedover gatene. Faktisk anser mange briller produsenter av Ray Ban briller som inspirasjon for nye design. La oss ta en titt på hva som gjør disse solbrillene så spesielle, og hvorfor du bør vurdere å kjøpe Ray Bans på nettet hvis du ikke har gjort det ennå.

 

 

Historien om Ray-Ban

På 1930-tallet fikk Ray-Ban fotfeste gjennom militærverdenen. Midt på 1930-tallet var preget av den raske utviklingen innen militær teknologi, som gjorde det mulig for fly å nå større høyder og raskere hastigheter. Men med disse økte høydene fulgte problemet med farlige solstråler, noe som førte til distraksjon, kvalme og hodepine. I 1937 fikk de optiske geniene Bausch & Laumb i oppdrag av US Army Air Corps å designe et par briller som ville hjelpe piloter med disse problemene. Derfor ble en prototype produsert for militære piloter med lette plastrammer og grønne plastlinser som "forbød" (”ban”) solens farlige stråler (”ray”) uten å gå på bekostning av pilotens syn. Etter at disse ble gjort tilgjengelig for publikum i en metallramme, ble disse solbrillene døpt som "Ray-Ban Aviators" i 1938.

 

Ray-Ban fikk økt populariteten gjennom andre verdenskrig og fortsatte å forsyne de amerikanske og allierte militærstyrkene med briller. De fortsatte å innovere ved å tilby spesielle funksjoner som støtbestandige linser og gradientspeil for piloter for enkelt å se kontrollpanelene gjennom den nedre delen av brillene. 

 

I 1952 introduserte Ray-Ban det som fortsatte å være deres mest populære design gjennom tidene, Wayfarer. Dette designet hadde tykkere plastrammer med mindre linser enn Aviator. Etter hvert som flere og flere kjendiser begynte å bruke dem, eksploderte populariteten, og alle hadde på seg Ray Ban Wayfarers - det ble virkelig et kjent navn.

Ray Ban sementerte navnet sitt i popkulturen, men stoppet ikke der. Det har alltid vært i forkant med innovasjon, med funksjonell design som fjellklatresolbriller med sideskjermer i skinn eller glass som endrer farger for å tilpasse seg varierende lysforhold.

 

 

De mest populære Ray-Ban solbriller

Ray-Ban solbriller er synonymt med førsteklasses kvalitet, og har muligheten til å bli utstyrt i henhold til brilleseddelen din, slik at stilen din ikke blir kompromittert mens du korrigerer synet ditt. Har du på deg Ray Ban vil ikke se at du har solbriller med styrke. Her er våre valg for de beste Ray-Ban solbrillene.

 

 

De beste Ray-Ban herresolbriller

Ray-Ban Clubmaster solbriller 

Uten tvil de mest populære Ray Ban solbriller som selges på SmartbuyGlasses Norge, disse solbrillene er allsidige og høyt elsket av moteentusiaster. Clubmaster har en innfatning med helramme, en veldig uttalt pannelinje, en enkelt metallbro og et veldig solid hengsel med signaturmetallelementer. Tilgjengelig i en rekke brilleglass og innfatningsfarger, du kan kjøpe Ray-Ban Clubmaster solbriller med eller uten polariserte glass for forbedret utendørs syn.

Ray-Ban Round Metal solbriller 

Ray-Ban Round Metal solbriller er best egnet for de med et kantet ansikt, og er et flott stilvalg for å gi balanse til slike ansiktsformer. De kombinerer mote, komfort og holdbarhet, alt i et enkelt par solbriller. Metallbrillearmene er tynne og belagt med plast for å sikre at innfatningen ikke glir eller skader baksiden av øret. De justerbare neseklossene og de fleksible hengslene bidrar ytterligere til en veldig behagelig passform, og hjelper deg til å føle deg bra når du bruker disse solbrillene.

 

Ray-Ban Aviator Gradient solbriller 

En av våre favoritter for menn er Ray-Ban Aviator Gradient. Dette er karakteristisk klassiske, tidløse Ray-Ban Aviators briller. Det er en eviggrønn stil, noe som betyr at den vil holde seg moteriktig praktisk talt for alltid. Ray-Ban Aviator Gradient gir en glatt gradientfinish i brilleglassene, som gir en helt ny dimensjon til ethvert utseende. Med metallrammer er disse Ray-Ban solbrillene holdbare og laget for å vare lenge.

 

De Beste Ray-Ban Kvinnesolbriller

Ray-Ban Justin solbriller 

Ray-Ban Justin solbriller er som en tryllestav - de kan forvandle ethvert utseende og ta det til neste nivå. De er tilgjengelige i mange trendy farger. Disse innfatningene er inspirert av det ikoniske Ray-Ban Wayfarer solbrille-designet, og har en gummilignende effekt som gir en dristig innvirkning på det totale utseendet. De har også sklisikre brillearmer, integrerte neseputer og optiske hengsler av høy kvalitet for overlegen passform og komfort. Polykarbonatglassene er knuse- og ripebestandige. De er også tilgjengelige i gradientglass, som er preget av falmende fargetoner. Velg fra SmartbuyGlasses Norges omfattende utvalg av alle innfatnings- og brilleglassfarger.

 

Ray-Ban Erika solbriller 

Ray-Ban Erika solbriller er en veldig populær modell og har en høy feminin appell takket være sin smigrende form. Erika har en behagelig matt tekstur, gummierte elementer, fine metallspisser og en nøkkelhullsbro som kompletterer et moderne, men glamorøst utseende. Den er laget av lett, allergivenlig propionatnylon, har et hengsel på 3 fat og er tilgjengelig med gradientglass eller et speilbelegg.

Ray-Ban Wayfarer solbriller 

Ray-Ban er kjent for sine briller av høy kvalitet og moteriktighet, og dette illustreres av de symbolske Ray-Ban Wayfarer solbrillene. De som bruker Wayfarer briller skiller seg øyeblikkelig ut med sin unike trapesform. På vårt nettsted SmartbuyGlasses Norge kan du finne alle de kuleste brilleglassene og fargene som er tilgjengelige, slik at du kan finne paret som er perfekt for deg! Ray-Ban Wayfarer solbriller er det perfekte tilbehør for å komplettere ethvert utseende. Hvis du vil ta synet ditt til neste nivå, kan du velge Ray-Ban polariserte solbriller.

 

 

Ray-Ban Barnesolbriller

Hos SmartbuyGlasses Norge finner du alle nyeste Ray Ban solbriller for barn. De er designet spesielt for barn, med tanke på alle deres behov og vaner. Alle brillene er laget med høyeste grad av solide materialer. Spesielt brilleglassene er veldig lette og gir 100% beskyttelse mot både UVA- og UVB-stråler.

Ray-Ban Junior Aviator solbriller 

Ray-Ban Junior Aviator solbriller vil definitivt få din lille til å se trendy ut! Dette er en klassisk stil som passer til hvert antrekk. Disse parene med briller kommer i et bredt spekter av farger å velge mellom, men rosa og gradientbrun er de beste fargene for denne innfatningen. Barna kan etterligne den voksne versjonen av Ray-Ban Aviator Gradient-solbrillene, og hvis barnet ditt er en mini-deg, kan du og barnet ditt begge ha nøyaktig det samme paret (bare i forskjellige størrelser)! Bruk av forskjellige farger kan kanskje forbedre dine individuelle personligheter og utfylle utseendet i sin helhet.

Ray-Ban Junior Chris solbriller 

Ray-Ban Junior Chris er det perfekte par av klassiske solbriller for barna som ikke vil ha oppmerksomhet, men som fremdeles vil føle seg stilige. Den beskjedne fargekombinasjonen av matt svart og grønt, kombinert med den komplette UV-beskyttelsen, gjør dette paret til et flott tillegg til antrekket til den lille.

 

 

Hvordan kjøpe

Først og fremst, ta en titt på vår ansiktsformveileder for å finne ut hvilken innfatning som vil komplimentere deg best. SmartbuyGlasses Norge tilbyr også vårt virtuelle prøverom, slik at du enkelt kan se på nettet hvordan solbrillene passer deg. Vi har også informative artikler i Optisk Senter, samt gode råd om mote på vår blogg for ethvert spørsmål du måtte ha!

Alle Ray Ban solbriller fra SmartbuyGlasses Norge kommer med 24 måneders garanti, 100 dagers problemfri returrett og GRATIS frakt. Vi har også den beste prisgarantien for å sikre at du får best mulig verdi, så med SmartbuyGlasses Norge er det ikke nødvendig å finne en fysisk Ray-Ban-butikk.