Filtrer og sorter
Sorter
Populære valg
På lager
Virtuelt prøverom
Kjønn
Dame
Merke
  • Ray-Ban
Toppmerker
Alle merker
Kolleksjon
Egenskaper
Form
Ansiktsform
Innfatningsfarge
Blå
Brun
Grå
Skilpadde
Svart
Linsefarge
Blå
Brun
Grå
Grønn
Lilla
Rammetype
Linsetype
Rammemateriale
Størrelse
L
54 mm57 mm
Pris
kr 1376kr 2173

Ray-Ban Erika

 Ray-Ban Erika solbriller er den perfekte blanding av klassisk og moderne stil. Ray-Ban Erika runde brilleglass er designet for å gi 100 % UV beskyttelse og forvrengning fri klarhet. Perfekt til hverdags looken og for de som liker utendørs aktiviteter slik som løping eller turgåing. 

 

Er Erika Ray-Ban for damer eller herrer? 

Ray-Ban Erika sine solbriller er laget for både damer og herrer. Siden kolleksjonens debut, har det blitt et populært valg for begge kjønn, på grunn av deres slanke og stilige design. Kolleksjonen har ulike størrelser og innfatningsfarger, slik som skilpadde, blå, brun, sort og grå. Alle modeller har full ramme med enten oval eller Wayfarer rammeform. 

 

Matcher disse innfatningene ansiktsformen din? La oss finne det ut! Vi har laget en guide med enkle steg for å finne ut din ansiktsform og tips om hvilke modeller som vil se best ut på deg. Generelt sett så passer ovale briller best til mennesker med firkantet ansikt, mens Wayfarers ser best ut på mennesker med runde eller hjerteformede ansikt. 

 

Er Ray Ban Erika polarisert? 

De kan være det. Hos SmartBuyGlasses tilbyr vi noen Ray-Ban Erika polariserte solbriller i ulike brilleglass farger. Merket Ray-Ban har også andre kolleksjoner som har polariserte solbriller, som Clubmaster, Ferrari og mange andre. 

 

En annen tjeneste vi tilbyr hos SmartBuyGlasses er muligheten til å legge til din styrke til en rekke solbriller med styrke. Hvis du ønsker et par Ray-Ban Erika klassiske solbriller med styrke, kan du bare velge modellen du ønsker og legge til styrke detaljer! Våre optikere og RX team vil ta i mot bestillingen din og sørge for at du får synskorrigeringen du trenger i ditt valgte par. 


Sa vi at vi har beste pris garanti? Hvis du finner er lavere pris på nett innen 14 dager, vil vi slå prisen! Det er fordi vi streber etter å gi våre kunder den beste øyebehandlingen til rimelige priser. Hva venter du på? Få ditt nye fantastiske par Ray-Ban Erika solbriller hos SmartBuyGlasses!