analyticsTags

Grid banner

Kjønn

Merke

 • Ray-Ban

 • Toppmerker

 • Alle merker

Kolleksjon

Egenskaper

Form

Innfatningsfarge

 • Brun
 • Gull
 • Skilpadde
 • Svart

Linsefarge

 • Blå
 • Brun
 • Grå
 • Grønn

Rammetype

Glass type

Rammemateriale

Størrelse

Linsebredde

Pris

Ray Ban Clubmaster

(17)

Sorter:

1 av 1

Sett musemarkøren på et produkt
VTO page link

1-17 av 17 Produkter

1 av 1

Ray Ban Clubmaster

Ray Ban Clubmaster - unisex solbriller

Både menn og kvinner elsker disse Ray Ban Clubmaster samt Ray Bans Round Metal briller, og det er lett å se hvorfor, og vi kan se hvorfor! Ta en titt på disse bestselgerne:

 

Ray-Ban RB3016 Clubmaster

Ray-Ban RB3016 Clubmaster solbriller er topp for enhver anledning, og det er ingen overraskelse at de er en favoritt hos kundene. Den perfekte fargekombinasjonen av innfatninger i svart og gull og grønne glass gjør dette paret til et flott tillegg til ethvert antrekk. Ray Ban Clubmaster er også tilgjengelig i et bredt utvalg av andre farger å velge mellom. RB3016 Clubmaster-briller er et uunnværlig motetilbehør! Og ja, du kan selvfølgelig få dette som solbriller med styrke!

 

Ray-Ban RB3447 Round Metal

Opp med haken og gå med retro stil med Ray-Ban RB3447 Round Metal solbriller. De inkluderer mote, komfort og holdbarhet i ett. De er tilgjengelige i mange farger å velge mellom. De stilige retro-avrundede metallinnfatningene og krystallglass fra Ray-Ban RB3447 Round Metal-solbriller er alltid i trend. Og ikke bare vil du se bra ut med dem, du er også beskyttet mot skadelige UV-stråler. De tynne metallbrillearmene er belagt med plast for å gjøre dem sklisikre og ikke skade baksiden av øret ditt. De justerbare neseklossene holder brillene på plass slik at du kan ha det morsomt på standen dine uten å bekymre deg for at de kan skli. De fleksible hengslene er skapt for perfekt passform.

 

 

Ray-Ban solbriller for barn

Her finner du alle de nyeste Ray-Ban solbrillene for barn. De er designet spesielt for barn, og de respekterer alle deres behov. Alle brillene er laget av materialer av beste kvalitet. Spesielt glassene er veldig lette og gir 100% beskyttelse mot UVA- og UVB-stråler.

 

Ray-Ban Junior RJ9506S Aviator

Ray-Ban Junior Aviator solbriller vil definitivt få din lille til å se trendy ut! Dette er en klassisk stil som passer til hvert antrekk. Disse parene med briller kommer i et bredt spekter av farger å velge mellom, men rosa og gradientbrun er de beste fargene for denne innfatningen. Barna kan etterligne den voksne versjonen av Ray-Ban RB3025 Aviator Gradient-solbrillene, og hvis barnet ditt er en mini-deg, kan du og barnet ditt begge ha nøyaktig det samme paret (bare i forskjellige størrelser)! Kanskje i forskjellige farger for å fremheve dine individuelle personligheter også en smule?

 

Ray-Ban Junior RJ9061S Chris

Ray-Ban Junior RJ9061S Chris er det perfekte paret klassiske solbriller som passer til barnet som ikke ønsker å skille seg for mye ut, men likevel vil føle seg stilig. Den elegante fargekombinasjonen av matt svart og grønt gjør dette paret til et flott tillegg til antrekket til den lille.

 

Og husk, skulle du mot formodning ønske alternativer til Ray Ban Clubmaster solbriller, så se gjerne på andre Ray Ban briller. Husk også at vi også tilbyr utrolig mange andre merker, slik som for eksempel Oakley solbriller. Hvis du trenger solbriller med styrke, så kan du legge til styrke på de aller fleste brillene. 

Du kan kjøpe dine Ray Ban Clubmaster solbriller med total sjelefred og vite at vi har gratis frakt, og til og med gir 24 måneders garanti på hvert par solbriller eller styrkebriller du kjøper, som dekker både innfatninger og glass. Du kan enkelt returnere et kjøp med vår 100-dagers returrett