Grid banner
Filtrer og sorter
Sorter
Populære valg
På lager
Virtuelt prøverom
Kjønn
Dame
Herre
Merke
  • Ray-Ban
Toppmerker
Alle merker
Kolleksjon
Egenskaper
Form
Ansiktsform
Innfatningsfarge
Gull
Skilpadde
Svart
Linsefarge
Blå
Brun
Grå
Grønn
Rammetype
Linsetype
Rammemateriale
Størrelse
M
L
49 mm57 mm
Pris
kr 1637kr 2707

Ray-Ban Clubmaster

Når det gjelder designer solbriller, er Ray-Ban et av must-have merker og har vært det i mange tiår, og det ser ikke ut som at de vil miste sin popularitet i nærmeste fremtid. De har konstant klart å gi ut produkter som folk elsker for deres trendsettende stiler og tidløse kvalitet. Siden selskapet dukket opp i brillemote, har de designet og produsert noen av de mest gjenkjennelige modellene noensinne, stiler som har vart i en livstid. Etter sin opprinnelse i New York 1936, eies nå selskapet av Luxottica, en respektert figur blant topp selskaper i brille industrien.  

 

Ray-Ban Clubmaster ankom kanskje festen senere enn deres mest ikoniske modell, Aviator, som tok verden med storm, men har blitt gode venner med de utmerkede første solbrillene til Ray-Ban. Selv om Clubmasters ikke var de første briller til å bruke dette innfatning designet, har de revolusjonert browline stilen. Browline solbrille innfatningene brukt i Ray-Ban Clubmaster klassikere hjelper med å ramme inn øynene og etterligner øyenbrynet ditt som skissere øynene dine på grunn av det dristige utseendet til den øvre delen av innfatningen.  

 

En av tingene som får Ray-Ban Clubmaster til å skille seg ut fra andre er det elegante designet som gir en ren look. De bruker en semi kantløs innfatning som mange liker på grunn av den smarte looken.  Semi kantløse innfatninger er også lettvektige og dermed mer komfortable enn andre design å gå med i lange perioder. 

 

Hva er standard størrelsen til Ray-Ban Clubmaster?

Ray-Ban Clubmaster kommer i to størrelser, en fin touch fra Ray-Ban for å kunne tilby kundene sine riktig passform som ikke bare en komfortabel, men som også vil sitte på plass. Solbriller som er for små kan forårssake ubehag på grunn av brillearmer som skviser på siden av hodet. På den andre siden vil briller som er for store, fort skli ned på nesen og falle av ansiktet. Som kan ødelegge dine flotte solbriller. 

 

Hos SmartBuyGlasses tilbyr vi Ray-Ban Clubmaster i både brilleglass bredde på 49mm og 51mm. Alternativet på 49mm har en brilleglass høyde på 41.3mm, en brillearm lenge på 140mm og en 21mm bro. Det større alternativet på 51mm har en brilleglass høyde på 43.9mm, og brillearm lengde på 145mm og en 21mm bro. Hvis ansikts strukturen din ikke passer med noen av disse størrelsene, og du har høyere kinnbein og en mindre nesebro, kan våre Asian fit briller være den perfekte størrelsen for deg. Ray-Ban Clubmaster har målene til modellen printent på innsiden av brillearmene, så hvis du allerede har et par som passer bra, kan du sjekke målene og se om de passer med det nye paret du er interessert i.  

 

Hvordan gå med Ray-Ban Clubmaster?

Før du begynner å tenke på hvordan du skal bruke dine Ray-Ban Clubmasters, bør du vurdere om det er en bra match for din ansiktsform og hvordan de kan fremheve dine naturlige trekk. Enkelte brilleformer passer supert til noen og forferdelig til andre, uansett hvor mye du elsker dem. Bruk vår ansiktsform guide for å få en forståelse av hvilke innfatninger vil passe deg perfekt. Du trenger ikke bare å høre på det vi har å si, du kan også prøve Ray-Ban Clubmasters på ansiktet ditt takket være vårt virtuelle prøv-på verktøy som du kan bruke fra komforten av ditt eget hjem.  

 

Når du har kommet frem til at Ray-Ban Clubmasters er en bra look for deg, må du vite hvordan du skal gå med dem for best utbytte av dem. Husk at du kan finne dem i forskjellige farger og dermed kan du finne en farge som passer din stil. Sorte Ray-Ban Clubmasters er det beste valget for allsidighet fordi de vil passe ethvert antrekk. Hvis du vil ha noe dristigere enn Sorte Ray-Ban Clubmasters, kan du vurdere innfatninger med skildpadde mønster. Dette alternativet er fantastisk å bruke for å gjøre et nøytralt antrekk dristigere. 

 

Er Ray-Ban Clubmaster unisex?

En av hovedgrunnene til at Ray-Ban Clubmasters har vært på moten gjennom tidene er det faktum at de er unisex og kan brukes som både damer og herre solbriller! Du kan utvide tilbehør kolleksjonen til både deg selv og din kjære, ved å dele dine Ray-Ban Clubmasters. Ray-Ban er ikke det eneste merket som har unisex briller på vår nettside og du kan lete gjennom ledende merker som Oakley eller rimeligere briller fra vår SmartBuy Collection. Unasett kjønn, bør du ta i betrakting ekstra funskjoner som dine brilleglass og ta en titt på  Ray-Ban Clubmaster polariserte solbriller for å redusere lysrefleksjon og gjenskinn, samt forbedre synets klarhet i lyse settinger.