Grid banner
Filtrer og sorter

Ray-Ban Aviator

40
  • Virtuelt prøverom
  • Bestselgere
  • Resept
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-40 av 40 produkter
Filtrer og sorter
Sorter
Populære valg
På lager
Virtuelt prøverom
Kjønn
Dame
Herre
Tilbud
Lagersalg
Merke
  • Ray-Ban
Toppmerker
Alle merker
Kolleksjon
Egenskaper
Form
Ansiktsform
Innfatningsfarge
Grå
Gull
Svart
Sølv
Linsefarge
Blå
Brun
Grå
Grønn
Gul
Rød
Sølv
Rammetype
Linsetype
Rammemateriale
Størrelse
M
L
XL
52 mm62 mm
Pris
kr 1637kr 2605

Ray-Ban Aviator

Med uendelige mengder av de elskede og mest stilige Ray-Ban Aviators, hvor skal du begynne? Bekymre deg ikke, SmartBuyGlasses er her! SmartBuyGlasses har en rekke av de mest tidløse, klassiske, trendy og beskyttende Ray-Ban Aviators på markedet. Du vil se et utvalg av de nyeste Ray-Ban, og til uslåelige priser! 

 

Aviator solbriller er en stil solbriller som ble industrialisert av en gruppe amerikanske bedrifter.  Aviator innfatningene er best kjent og eid av Ray-Ban, selv om produsenter også produserer solbriller i aviator stil, er aviator innfatninger solbriller som Ray-Ban er spesielt kjent og elsket for. 

 

Historien til aviator-solbriller går langt tilbake i tid! I 1935 ble den første kunngjøringen av solbriller i aviator stil gitt til militæret. Det første aviator-solbrille designet hadde en lett plastinnfatning og armer. Dette var virkelig fremgang sammenlignet med de tykke brillene som ble brukt!

 

Gjennom tiden fortsatte piloter å bruke aviator innfatningene, og gjennom årene ble de enda stiligere, elegante, lettere og mer skinnende. Premium metaller ble brukt i stedet for plast, noe som gjorde dem mer komfortable og ga dem førsteklasses utseende, og brilleglass ble utviklet for forbedret øye beskyttelse og sikkerhet. Aviator fortsatte bare å blomstre med tiden, så mye at de ble krevd solgt til publikum!

 

Aviators brukes fortsatt i dag av piloter over hele verden, og brukes også som hverdags solbriller, til sportsaktiviteter, strandturer, langdistanseturer, utforsking og er det perfekte tilbehøret for å rocke ethvert antrekk.

 

Er Ray-Ban fortsatt kule? 

Ray-Ban har hatt størst etterspørsel og vært mest trendy briller siden 1937. Merket tilbyr fortsatt noen av de beste solbrillene på markedet, som gjør dem vanskelige å konkurrere med.  Merkekjennskapen deres er på topp, som gjør dem pålitelige i kvalitet og service. 

 

Over 25 millioner par Ray-Bans selges hvert år, og det er kun parene som blir registrert. Så det er trygt å si at Ray-Bans ikke bare er kule, men de er en av de kuleste elite solbrille merkene som finnes, og det er nettopp grunnen til at SmartBuyGlasses tilbyr de beste Ray-Ban Aviators på markedet.

 

Ray-Ban aviator solbriller brukes over hele verden av folk flest og kjendiser. Merkekjennskapen deres er så stor at de fleste sannsynligvis vet hvem Ray-Ban er eller har et frekt par!

 

Ray-Bans og Ray-Ban aviator solbriller er spesielt kjent for måten de enkelt passer til ethvert antrekk! De er flotte hvis du elsker bohem mote, med et par denimshorts og en stor t-skjorte på stranden, eller er universelt flotte for polar motsetningen; som et mørkere aviator for dress og slips. Ray-Ban aviator solbriller er noen av de mest universelle og gjennomsiktige solbrillene til nå, som er skreddersydd for ethvert antrekk eller person. Dine Ray-Bans vil snakke for deg!

 

Hvilke Ray-Ban brilleglass er best? 

Alt avhenger av hva du ser etter, men de fleste som spør referer gjerne til øye beskyttelse og brilleglassets syns kvalitet. Ray-Ban aviators som er polariserte  er best for beskyttelse, kvalitet, anti gjenskinn og utendørs bruk generelt. 

 

Hvis du ser etter brilleglass som passer til enhver utendørs aktivitet, da er polariserte brilleglass det du trenger!

 

Polariserte solbriller er designet for å redusere gjenskinn fra reflekterende lys fra overflater som sol, vann, glass, snø og værforhold som ødelegger for synet. Ray-Ban aviators som er polariserte er klare for å beskytte øynene dine fra enhver situasjon med lys som kan forårsake veldig irriterende gjenskinn. 

 

Dine standard solbriller vil skygge øynene dine fra sterkt lys, og kan tilby UV-beskyttelse. Det er imidlertid ikke alle solbriller som gir sterk gjenskinn beskyttelse. Polariserte brilleglass reduserer ikke bare gjenskinn, de får bilder til å se skarpere og klarere ut, og forbedrer visuell klarhet og komfort. Hvis du leter etter solbriller som passer på deg i  enhver situasjon uten å måtte bekymre deg for hva brilleglassene dine har og ikke har, så er Ray-Ban polariserte brilleglass for deg! Polariserte brilleglass er flotte for alle utendørs aktiviteter og også for kjøring.

 

Ray-Ban aviators er en klassisk, tidenes favoritt og svinger rundt som en tidløs boomerang som aldri ser ut til å miste status. Når du tenker på Aviator, tenker du kanskje på de standard nøytrale tonene eller mørklagte brilleglass…Men SmartBuyGlasses gir deg det største utvalget av de mest verdsatte Ray-Ban Aviators! Du vil kunne finne brilleglass i alle regnbuens farger, fra rød og rosa, cocktail blå til grønn, icy hvit til baby blå , oransje og mer klassisk sølv og tans for en mer naturlig og original touch.  

 

Så snart du finne dine perfekte Ray-Ban aviators, trenger du bare å fortsette til kassen, hvor du vil se ‘kjøp med styrke’ knappen, som vil tillate deg å legge til din egen personlige styrke til dine Ray-Ban! Det perfekte par solbriller finnes faktisk. 

 

For å gjøre leverings opplevelsen din bedre og for å få det til å føles virkelig, kan du prøve SmartBuyGlasses sitt avanserte Virtuelle Prøv-På Verktøy hvor du kan se deg selv virtuelt med dine valgte Ray-Ban! Alt dette uten kø, mas eller press, fra komforten av din egen stue.