analyticsTags

Grid banner

Kjønn

Merke

 • Ray-Ban

 • Toppmerker

 • Alle merker

Kolleksjon

Egenskaper

Form

Innfatningsfarge

 • Grå
 • Gull
 • Svart
 • Sølv

Linsefarge

 • Blå
 • Brun
 • Gjennomsiktig
 • Grå
 • Grønn
 • Gul
 • Rød
 • Sølv

Rammetype

Glass type

Rammemateriale

Størrelse

Linsebredde

Pris

Ray-Ban® Aviator Solbriller

(47)

Sorter:

1 av 1

Sett musemarkøren på et produkt
VTO page link
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
HB Upsell bubble in grid - BOGO50%

1-47 av 47 Produkter

1 av 1

Ray-Ban® Aviator Solbriller

Ray-Ban Aviators er blant de mest anerkjente solbrille design som noen gang har blitt laget. Ikke bare har Ray-Ban hatt stor suksess med denne modellen og klart å holde den relevant i flere tiår, men andre merker har prøvd å etterligne denne stilen og kommet ut med deres egne (‘’Pilot’’) stil. Ray-Ban har vært med i designersolbriller gamet siden 1936 når Bausch & Lomb lagde det amerikanske-italienske merke. Historien om Ray-Ban og spesielt historien om Aviator modellen er som tatt ut av en film. 

 

I 1929, US Army Air Corps oberst John Macready slo han seg sammen med den da medisinsk utstyrsprodusent som lå i Rochester New York, Bausch & Lomb. Målet med samarbeidet var å produsere pilotbriller som kunne minimalisere de intense blå og hvite fargene som plaget flygere under flyreisen. Macready var mest fokusert på pilotbriller som ikke ble dugget til i store høyder som ville hatt en stor innvirkning for synlighet. Den aller første prototypen av Ray-Ban Aviators ble skapt i 1936 og var kjent som (‘’anti-gjenskinn’’). Den første modellen hadde plastikk ramme og grønntonede brilleglass som ga pilotene den nødvendige beskyttelsen mot gjenskinn, uten å tilsløre synet på noen som helst måte. 

 

Husets navn, Ray-Ban ble til fra en ide om at solbriller hadde kapasitet til å minimalisere mengden UV stråler som kommer gjennom brilleglasset og rekker frem til øyet av brukeren. Etter suksess av deres første design, Ray-Ban Aviators var forbedret til nye høyder med motstandsdyktige brilleglass som ble laget i 1938, og en metallramme som ble innarbeidet det samme året i samklang med selskapets patent på deres ikoniske modell. 

 

Kan du sette inn brilleglass med styrke i Ray-Ban pilotbriller?

Selvfølgelig ønsker folk som bruker briller med styrke det stilige utseende som Ray-Ban Aviators gir, samtidig som de gir øynene den korrigerende justeringen som trengs. Selv om de har blitt laget ut fra nødvendighet for piloter, er pilotbriller nå tilgjengelig som vanlig briller eller solbriller med styrke på grunn av populær etterspørsel. Selv om reisen til solbrillenes stjernestatus begynte som en modell med spesifikke oppgaver, har pilotbrillene blitt en stjerne med egne rettigheter. Folk elsker disse solbriller til dagligdags bruk og ikke bare for å fly gjennom skyene. 

 

Hos SmartBuyGlasses kan du legge til styrke på mange av våre fantastiske Ray-Ban Aviators og velge mellom et stort utvalg brilleglass av høy kvalitet som best passer din bruk av briller. Vi har et utsøkt husets brilleglass som passer ethvert bruk. Fra sølv til gull, til diamant brilleglass og mer, du kan håndplukke de du ønsker å ha i dine nye Ray-Ban Aviators. Velg mellom funksjoner som ripebestandig og antigjenskinn belegg, også asfærisk og superhydrofobisk brilleglass for å sørge for at du får den beste match for deg. 

 

Hva er Ray-Ban Aviator rammer lagd av?

En av funksjonene ved Ray-Ban som skiller seg ut når det gjelder å sammenligne med andre merker på markedet er deres evne til å utmerke seg på områder som håndverk av høy kvalitet og søken etter kun de beste materialer til bruk i produskjonsprosessen av deres berømte briller og solbrille rammer. Ved å holde på sine røtter er Ray-Ban Aviators tilgjengelig i metall akkurat slik som det perfekte design stod i 1938. De nydelige parallellene mellom deres primitive modell og den som du finner på markedet i dag er et vitnesbyrd om oppmerksomheten for detaljer og intelligensen som var i den originale ideen. 

 

Det er mangfoldige fordeler til å implementere et metall ramme design inn på Ray-Ban Aviators, det tillater deg å opprettholde et mer minimalistisk utseende med tynne rammer. Uansett om du ønsker å gå for et mer klassisk utseende av Ray-Ban Aviators i sort eller gjøre et større inntrykk med kule mønstre som skilpadde pilotbriller, er den tynne rammen takke være godt valg av materiale gir den et unikt elegant utseende som er vanskelig å matche i plastikk eller acetat. Metall rammer pleier å holde deres justeringer mer enn andre alternativer, noe som kan bety færre turer til optikeren for å korrigere ting. Metall rammer har også neseputer, som gir rom for flere justeringer og kan gi bedre passform enn plastikk rammer som sitter direkte på nesen. 

 

Hvordan skal Ray-Ban Aviators passe?

Ray-Ban Aviators er en av de mest allsidige solbriller som finnes og de passer til flere forskjellige utseender og stiler. Det eneste som kan ødelegge utseende fullstendig er å ikke har den rette passform! Først og fremst skal de sitte behagelig på nesen. Hvis de er for små vil neseputene presse for mye og legge igjen merker på huden. Hvis de sitter for løst risikere du at dine Ray-Ban Aviators faller av og blir ødelagt. Pilotbriller vil i de fleste tilfeller dekke til øyenbrynene dine da de er designet for å være større over fjeset enn andre av Ray-Bans modeller som Clubmaster. Hvis ikke øyenbrynene dine er dekket av dine pilotbriller er de mest sannsynlig for små. Våre utvalg av Ray-Ban Aviators er tilgjengelig i opptil 3 forskjellige størrelser, så sjekk ut vår størrelsesguide før du handler.