Hjem/Briller/Katteøyne
Grid banner
Filtrer og sorter

Cat-Eye Briller

7,650
  • Blålysbriller
  • Progressive
  • Rimelig samling
  • Nyankommet
  • Virtuelt prøverom
  • Gjennomsiktige rammer
Filtrer og sorter
Sorter
Populære valg
Nyankommet
På lager
Rimelig samling
Virtuelt prøverom
Kjønn
Barn
Dame
Herre
Tilbud
Billige briller
Lagersalg
Outlet
Merke
Toppmerker
Alle merker
Egenskaper
Form
Ansiktsform
Innfatningsfarge
Blå
Brun
Burgunder
Gjennomsiktig
Glitter
Grå
Grønn
Gul
Gull
Gunmetal
Hvit
Lilla
Mønster
Oransje
Regnbue
Rosa
Rosegull
Rød
Skilpadde
Svart
Sølv
To-tone
Rammetype
Linsetype
Rammemateriale
Størrelse
XS
S
M
L
XL
41 mm61 mm
Pris
kr 165kr 10469

Cat-Eye Briller

Tiår har passert men cat-eye briller vil forstå bestå. Det første paret med cat-eye briller fant sted på 1930-tallet, Det var på den tiden da Altina Schinasi  bestemte seg for å piffe opp brillene sine med en stilig og ekstravagant innfatning.p up eyewear with stylish and extravagant frames. 

 

Med inspirasjon fra maskene i Venezia, skapte Schinasi en ny brilleinnfatning som er ekstremt populær den dag idag,. 

 

På 1940 tallet ble brillene kjent som Harlequin og hadde særegne tykke rammer og rektangulære glass. Hjørnene av brillene var karakterisert med sitt gullbelegg- Gjennom 1950-tallet økte populariteten på cat-eye briller og de var på alles fjes både kjendiser og kvinnen i gata. Det var på denne tiden at forespørselen etter synskorrigerende briller økte betraktelig.

 

Det var ikke før på 60-tallet, takket være den ikoniske rollen Audrey Hepburn spilte, at etterspørselen etter cat-eye solbriller ble himmelhøy. Briller som lyste sofistikert, eleganse og stil , i kombinasjon med store solbriller i cat-eye design gjorde at alle ønsket disse.

 

Det viser bare at cat-eye briller ble større, dristigere og “slem”, Med SmartBuyGlasses store utvalg av briller og synskorrigerende solbriller, kommer du til å ha lyst å prøve dem alle.

 

Når var cat-eye briller populære?

Cat-eye briller var populære i fortiden, nåtiden, og garantert i fremtiden.Siden vintage innfatninger kom på markedet, har de alltid vært oppdatert i forhold til de nyeste trendene.. 

 

Men det var mest sannsynlig på 50-tallet at cat-eye briller var den store trenden og passet stilen til kvinnene. Tilogmed luksusmerker som  Dior hoppet på trenden å produserte cat-eye innfatninger.. 

 

&0-tallet satt giret for etterspørselen med solbriller, som mange kvinner, fra ulike bakgrunner, ble forelsket i, det var en ny stil som oste sexy, elegant og fri kvinne.. 

 

Hvilken ansiktsform passer cat-eye briller til?

Cat-eye innfatningen har blitt revidert gjennom årene og flere har laget ulike design innen retro stilen. 

 

Først og fremst, for å finne dene rette cat-eye silhuetten for deg, må vi finne ansiktsformen din. Start med å stå foran speilet, med en såpe eller leppestift, g tegn ansiktet ditt. Du ser snart hvilken form som er nærmest det du har skissert, rundt, oval, firkantet eller hjerteformet.Du kan alltids bruke vår ansikts guide som referanse..

 

Siden de klassiske cat-eye innfatningene har kantete glass, er retrostilen passende for runde  ansikt,  Med ett ovalt ansikt, kan du egentlig bruke hvilken som helst rammedesign av cat-eye solbriller eller briller, du vil se best ut med ett større par- men unngå for store innfatninger. Du kan finne ditt neste par synskorrigerende cat-eye briller hos Gucci

 

Et rundt fjes vil også dra fordeler med kontraster ved å velge firkanetde cat-eye briller som skaper en balanse mellom ansiktsformen og brillene. Med https://www.smartbuyglasses.ca/designer-eyeglasses/roundrunde briller round glasses you could risk your features looking even more rounder - so why not add some edges. Our Value Collection offers a range of diverse frames you can find in any shape or size, including eye-catching and fun cat-eye frames!

 

Selv om cat-eye innfatninger best passer til runde eller ovale ansiktsformer, finnes dette spesielle designet også i en rundere form. Dette er gode nyheter for deg som har mer kantete ansiktsformer, som firkantet ansikt. 

 

Med et firkantet ansikt, vil du gå motsatt vei av ovale og runde ansikter. Velg cat-eye innfatninger med myke og runde kanter - bort fra den harde stilen. Hold en smart og elegant stil ved å kombinere vintage innfatninger med klassisk svart eller skilpaddeskall farger.

 

Det finnes ett variert utvalg av cat-eye briller både for menn, kvinner og barn., ikke bare er dette fin briller men også beskyttelse for dine øyne.

 

Hvorfor ikke prøve vintage cat-eye briller med zFORT® Blå lys blokkering - din kontorstil vil aldri bli den samme igjen.  

 

Hvordan style cat-eye briller?

Retro cat-ye briller har en tidløs innfatning som har tatt over mange brilletrender. Liker du de populære klare brillene som passer godt til flere ulike hudtoner og ikke minst antrekk?

 

Hvorfor ikke kombinere denne trenden med en innfatning i retro stil? Du vil elske cat-eye klar briller! Ett par som fungerer like bra som briller eller solbriller og passer utmerket for flere anledninger. En enkel moteriktig stil for alle sesonger.

 

Takket være de allsidige design på innfatninger, kan du finne ett par cat-eye briller som gjenspeiler 1940-tallets nostalgiske stil eller du kan gjøre en moderne vri med en klassisk innfatning. 

 

Her har du et par tips for å se best mulig ur med cat- eye solbriller eller briller:

 

• Velg rett form cat-eye briller for ditt ansikt, Cat-eye briller kan gi deg oppmerksomhet med sine harde kanter og farger, den kantete innfatningen lager en fantastisk kontrast til runde ansikt. Hvorfor ikke prøve de ikoniske, designer cat-eye innfatningene som er både elegante og vågale fra Prada cat-eye briller.

• I Motsetning til klare innfatninger, vil cat-eye briller få deg til å stråle med mye eller nlite sminke. Du kan ha det gøy i ett nedtonet antrekk med lite sminke, eller virkelig stikke deg ut med vågal rød leppestift med vintage retro cat-eye innfatning.

• Velg riktig farge og materiale for innfatningen, Ser du etter en lettvekts innfatning som passer til en formell stil med et snev av vintage? Hvorfor ikke prøve metallbriller i cat-eye utførelse. Hvis du i stedet ser etter noe som kan kryddre opp med sterke farge da må du prøve våre glitter briller.

 

Lurer  du på hvordan du kan prøve cat-eye briller uten å måtte forlate speilet på soverommet? på med leppestiften og sett i gang med prøving av alle solbriller og briller du ønsker med vårt virtuelle prøveprogram!