Solbriller | SmartBuyGlasses Norge

Serengeti Linseteknologi

Siden Serengeti ble grunnlagt i 1985 har den endret ansiktet på markedet av solbriller for kjøring og har i prosessen blitt en pioner i produksjon av presisjonsbriller spesielt laget for kjøring. Serengeti skryter av deres innvirkning på føreropplevelsen og å være Aston Martins eneste leverandør av solbriller!

 

Som en av de mest avanserte produsentene av briller, kombinerer Serengeti tre bransjedefinerende teknologier i linsene, inkludert fotokromisk teknologi, Spectral Control® - og polariseringsteknologi for å lage ultraoverlegne linser. Som et resultat er Serengeti solbriller og Serengeti solbriller med styrke alltid i forkant av bransjen for deres uslåtte nivå av innovasjon og kvalitet.

 

Fotokromisk teknologi

Fotokromisk teknologi tilføres molekylært i hver Serengeti-linse. Disse fotokromiske linsene er laget for å tilpasse seg automatisk omgivende lys. Når de utsettes for sterkt lys på en solfylt dag, reagerer molekyler i linsen og blir mørkere for å gi beskyttelse mot solens stråling og for å forhindre at øynene dine anstrenger seg. Når lysnivået synker, går molekylene tilbake til sin opprinnelige tilstand og blir gjennomsiktige igjen. Fotokromiske linser reagerer bare når de utsettes direkte for UV-lys. Det betyr at de på jobben eller hjemme vil forbli klare. Derfor er fotokromiske linser i alle Serengeti-linser utviklet for å sikre optimal syn og UV-strålebeskyttelse i alle situasjoner.

 

 

Spectral Control®- teknologi

Som den andre teknologien som Serengeti tilførte linsene sine, bruker Spectral Control® Technology som et utjevningsfilter som styrer bølgelengder, eliminerer kortbølget blått lys og øker rødt, grønt og gult for bedre metning. Som et resultat øker Serengeti-linsene detaljer og farger og gjør bildene skarpe og klare slik at landskapene ser mer livlig og levende ut.

 

Polariseringsteknologi

Sist men ikke minst er polariseringsteknologi som er den tredje teknologien som Serengeti brukes. Serengeti Solbriller Polarisert blir referert til som antirefleks solbriller, ettersom de hjelper til med å eliminere gjenskinn som reflekteres på mange overflater. Disse spesielle linsene gjør det enkelt å se i solrike forhold og beskytter øynene dine mot skadelige UV-stråler. Med teknologien i hvert par Serengeti solbriller, vil gjenskinn reflektert fra veier, vann eller snø ikke lenger være et problem. Brukere kan nyte dagen deres uansett hvor de er, uten gjenskinn med muligheten til å se med kompromissløs klarhet.

 

Materiale

Polar PhD ™ 2.0 NXT® sollinse: Hver linse er konstruert for å tåle støt og temperaturendringer. I stedet for å bruke polykarbonat som de fotokromiske elementene lett kan slites av, er NXT® Sun-linser laget av Trivex-materiale, noe som gjør dem lette og øker deres levetid og holdbarhet. I tillegg, takket være NXT-teknologien, forbedres optisk kvalitet og visuell klarhet i NXT® Sun Lens. Videre, utstyrt med anti-tåkebehandling, kan NXT® Sun Lens holde synet klart selv når det er en rask temperaturendring.

·         Ultralett Minerallinse: Dette linse er 20% tynnere og lettere enn den beste visuelle optikken i den optiske industrien. Hver Serengeti Mineral Lens er smeltet sammen med Spectral Control®-teknologien som bestemmer linsens fargetone i henhold til forskjellige temperaturer.

 

 

8 linser fargetoner og teknologi

«Drivers»: Dette er den originale og symbolske linsen til Serengeti Drivers solbriller. Linsen gir en amber farge, som gir følelsen av varme og øker røde, grønne og gule for å få dem til å poppe ut. Serengeti Drivers-linsen er et ideelt alternativ for daglig bruk, og spesielt er det flott å bruke når du kjører, ettersom det forsterker kontrasten, forbedrer farger og bildedefinisjon.

Ideell for: Kjøring og daglig bruk

 

«Drivers Gold»: I likhet med Drivers-linsen, er Drivers Gold belagt med et speil i gullblits farge. Dette speilet gir deg ekstra beskyttelse mens du ser stilig ut.

Ideell for: veldig sterke lysforhold, kjøring og daglig bruk.

 

«Drivers Gradient»: Som den tredje ideelle linsen for kjøring, ble Drivers Gradient oppfunnet ikke bare for førere, men også for piloter. Skyggen på linsen trekker seg fra topp til bunn, så toppen av linsen er mørkest og bunnen er lysest. Driver Gradient hjelper piloter og førere med å fange detaljer fra fjerne avstander.

Ideell for: Overskyet til middels lysforhold, kjøring og daglig bruk

 

555NM: Øynene ser best på en 555 nanometer bølgelengde hvor det største antallet kjegler i øyet stimuleres. Linsen øker øyekomforten ved dårlige lysforhold ved å øke mengden av gule og grønne lys som den lar passere gjennom.

Ideell for: veldig sterke lysforhold, kjøring, daglig bruk, båtaktiviteter (polarisert)

 

555NM Blå: I likhet med 555NM, men med et speilbelegg med blåblits, gir Serengeti-linsen bedre beskyttelse, større kontrast og reduserer gjenskinn.

Ideell for: overskyet til middels lysforhold, daglig bruk.

 

Sedona: Sedona linse er en rosefarget linse med reflekterende belegg i sølvspeil. Serengeti Sedona polariserte solbrille linse forbedrer bildedefinisjonen og reduserer gjenskinn.

Ideell for: veldig sterke lysforhold, båt- og fjellaktiviteter

 

«Sedona Bi-Mirror»: En vakker variant av Sedona, Sedona bi-speilet er belagt med et sølv-bi-speil som forsterker beskyttelsen på toppen og bunnen mens den øker klarheten i midten.

Ideell for: veldig lyse forhold, båt- og fjellaktiviteter

 

«CPG (Kult Foto Grå)»: Linser gir fantastisk refleksbeskyttelse under alle værforhold og bruker ingen kunstig fargeforbedring.

Ideell for: Overskyet til middels lysforhold, Daglig bruk.

 

Kjøp Serengeti solbriller i dag på SmartBuyGlasses, hvor det er flere alternativer å velge i både Serengeti solbriller dame og Serengeti solbriller herre. I tillegg til å ha muligheten til å kjøpe fra de nyeste kolleksjonene, kan du også finne stiler fra slutten av sesongen til en redusert pris i vårt Serengeti solbriller utsalg. I tillegg kan du kjøpe Serengeti solbriller online trygt i visshet om at vi gir 24 måneders garanti på hvert par solbriller som dekker både rammer og linser. I tillegg til dette, hvis du vil ombestemme deg om ditt nye kjøp, kan du enkelt gjøre det med vår 100-dagers returrett.