Solbriller | SmartBuyGlasses Norge

Hvorfor Serengeti linser overgår alle andre

Da de ble stiftet i 1985, revolusjonerte Serengeti markedet for solbriller, og  ble pionerer i å tilby egnede solbriller for sjåfører. Serengeti er Solbrillenes svar på Aston Martin, og er ofte omtalt for å kjøre kjøreopplevelsen enda mer positiv..

 

Som en av de mest innovative solbrille selskaper, tilbyr Serengeti tre industri definerende teknologier i deres ultra høy prestasjons briller: fotokromisk teknologi, refleksjon kontroll og polarisering. Et resultat av dette er at Serengeti solbriller og Serengeti solbriller med styrke alltid er ett steg foran  både når det kommer til å være innovativ og kvalitet.

 

 

Hvem produserer Serengeti briller?

Corning er navnet på selskapet som skapte merket. Grunnet dårlig økonomisk status, valgte Corning å avslutte Serengeti i 1984. Likevel, så ble heldigvis merkevaren spart og selskapet økte omsetningen fra $5 millioner dollar i 1985 til $62 million dollar i 1992 og dette med bare 52 ansatte. I september 2000 kjøpte selskapet Bushnell merkevaren Serengeti. i 2013 ble Bushnell kjøpt opp av Vista Outdoors som da overtok merkevarer som Bollé, Cébé, og Serengeti.   

 

Idag er  Bollé Brands eier av  Serengeti briller og solbriller.. Bollé Brands er ett selskap som produserer, markedsfører og distribuerer solbriller, svømmebriller, vernebriller, samt ski og sykkelhjelmer. Selskapets hovedkvarter ligger i Lyon, Frankrike og er eid av merkevarene Bollé, Bollé Safety, Cébé, H2Optix, Spy Optic, og Serengeti.

 

Serengeti brilleteknologi 

Ingen andre solbrille produsenter kan med suksess integrere tre industri ledende teknologier inn i en enkelt høy prestasjons brille. Med det sagt, kreativitet har alltid vrt en del av Serengeti, så det burde ikke være noen overraskelse at Serengeti briller skiller seg ut for sin banebrytende innovasjon. Brillene er unike ved å gradvis tilpasse seg fotokromisk, naturlig farge balanse og blå lys blokkering, Spektral kontroll® teknologi og gjenskinn reduserende polarisering.

 

Fotokromisk

 

Hver Serengeti brille Each Serengeti lens incorporates inneholder en fotokromisk teknologi på molekylnivå. Serengeti’s fotokromiske briller justerer automatisk endringer i lysforhold. Når ,molekylene i Serengeti brillene er eksponert for UV lys, blir de mørkere og skaper beskyttelse fra solstråler samtidig som de reduserer belastninger på øyet.

 

Når lysnivået faller på et visst nivå, reverseres molekylene tilbake til deres opprinnelige nivå å blir transparent. Fotokromiske briller reagerer først når de er direkte utsatt for UV stråling, så det vil ikke oppstå endringer ved bruk innendørs på jobb eller hjemme. Dette betyr at Serengeti briller tilbyr klart syn og UV beskyttelse uansett hvor du er.
 

Refleksjons kontroll

 

Blått lys inntreffer naturlig og balanserer vår biologiske klokke, Likevel, er det en risiko for aldersrelaterte endringer i synet, spesielt grunnet den økte bruken av digitale enheter som utstråler dette skadelige  lyset. Bare naturlig blå lys trenger gjennom med Refleksjon Kontroll teknologi®, som filtrerer opptil 96% av skadelig blått lys. 

 

Serengeti solbriller med refleksjon kontroll® justerer og forbedrer også kontrasten  og oppfatningen for å oppnå den optimale kombinasjonen av farger i alle lyssettinger- De kontrollerer bølgelengden selektiv, ved å skille ut røde, grønne og gule farger ulikt noen andre briller på markedet. Landskap som ser trist ut, vil bli levende, fargerikt og kontrastfylt, alt på samme tid mens du bevarer øynene dine.  

Polarisering

 

Sist, men ikke minst, Serengeti briller implementer polarisering som sin tredje teknologi. Serengeti mener at du alltid skal være beskyttet med polariserte solbriller, uavhengig om du er i en situasjon med lite eller mye gjenskinn,

 

Disse Serengeti brillene lar deg se klart i sterkt sollys mens du også er beskyttet mot farlig UV stråling. Gjenskinn reflektert fra veier, vann eller snø vil ikke lenger være et problem takket være teknologien i hvert enkelt par. Du kan endelig være takknemlig for hver dag uavhengig av hvor du er, uten gjenskinn og med klart syn.

 

Bruker Serengeti glass i brillene sine ?

Serengeti er kjent for å vie sin oppmerksomhet til materialene som blir brukt for å forsikre seg at dine øyne er beskyttet og har et klart syn, Hver prosess og hver komponent er nøye testet for å kunne tilby den kvaliteten og beskyttelsen, fra de fineste og mer avanserte råmaterialene til de mest banebrytende brille belegg.

 

Selv om noen av glassene er lagd av plastikk, er også mange av Serengetis brilleglass laget av mineralglass. Naturlige ingredienser som sand og aske er brukt for å lage mineralglass.  Disse er resirkulerbare og trygge for både mennesker og dyr. Den optiske klarheten, ripemotstand gjør dette til en av de beste brilleglass materialene på markedet. 

Hvordan rengjør du Serengeti solbriller?

 

For at dne solbriller skal kunne beskytte deg i lengst mulig tid, er det lurt p ta noen grep for å bevare de. En av de viktigste tngene du kan gjøre for å forlenge bruken av Serengeti solbriller er å holde dem rene og fri for smuss og bakterier.

 

Her er hva du skal og ikke skal gjøre for å beholde dine Serengeti briller i topp stand;

 

Gjør:

  • Blås bort løse partikler fra brillen. Det er viktig å blåse bort løse partikler fra brillene før du tørker dem slik at du unngår riper

  • Skyll i lunkent vann. Skyll brillene lett i renende lunkent vann for å løse opp smuss som måtte sitte fast.

  • Bruk en rensespray for brller.Det er viktig å bruke ett tilpasset produkt når du vasker brillen og innfatningen, 

  • Tørk med brilleklut. Etter vask, tørk av dine Serengeti briller med en mikrofiber klut. 

 

Ikke gjør:

  • Bruk kjemiske produkter.  Kjemiske produkter og vaskemidler er for aggressive for Serengeti glassene og kan skade belegget i brillene, 

  • Brik t-skjorten din! Uansett hvor fristende det er, å bruke andre ting enn brilleklut kan skade glassene på brillene dine

 

Andre tips:

  • Oppbevar brillene i etuiet. . Det finnes ingen bedre måte å ta vare på Serengeti  brillene dine, enn i et beskyttende etui

  • Unngå å legge dem løse i vesken eller sekken. De er mye mer utsatt for skade 

  • Vær oppmerksom på hvor du legger brillene dine!! Veldig kalde eller veldig varme plasser, som på dashbordet i bilen kan skade brillene dine

  •  

Konklusjon

Nå som du har sett på mulighetene som er tilgjengelige og hva som er best for deg, se hvordan du kan inkludere Serengeti briller i ditt dagligliv og dra nytte av mulighetene i deres avanserte teknologi