Optician Q&A

?
har du flere spørsmål? spør her

Må babyen din bruke solbriller for barn?

svar:

Bruk av solbriller er veldig bra for en baby, da det vil beskytte babyens øyne mot skadelige UV-stråler. Det vil beskytte babyens øyne mot å utvikle problemer senere, for eksempel grå stær og makuladegenerasjon.

 

Babyer får 3 ganger mer eksponering for solen enn en gjennomsnittlig voksen takket være utendørs spilletid, og øynene deres er langt mer følsomme ettersom de fremdeles utvikler seg og ikke kan behandle UV-stråler så effektivt som voksne kan. Derfor er UV-beskyttelse et absolutt must for de små øynene. Å sette på deg solbriller på barna og innpode sunne vaner som å bruke solkrem og rydde opp etter å ha spilt, kan bidra til å beskytte dem mot vanlige infeksjoner, så vel som øyeforhold som kan utvikle seg senere i livet.

 

Imidlertid vil en baby kaste det du legger på ansiktene deres, så et par solbriller er ikke noe unntak. Med mindre babyen din er super samarbeidsvillig, vil solbrillene havne på bakken. Et godt alternativ er en stor hatt som dekker babyens ansikt og skuldre fra solen. Hvis den lille bruker briller, og du vil forbedre synet utendørs, bør du vurdere å få Fargeskiftende linser eller få solbrillene med resepten. Les vår guide om valg av briller til barnet ditt her.

 

Hvis du fremdeles planlegger å kjøpe babyens solbriller, foreslår vi at du velger et par som er veldig slitesterkt, siden det å kaste rundt dem kan ødelegge dem raskt. Sørg også for å kjøpe et par solbiller med høy UV-beskyttelse, minst 99% anbefales. Til slutt anbefales en streng eller elastisk hodestropp for å holde paret på babyens ansikt. Hos SmartBuyGlasses gjør vi utendørs lek morsomme og trygge med vårt enorme utvalg av solbriller for babyer.

 

 

Se etter baby solbriller med stropp som disse polariserte solbrillene. De beste baby solbrillene i USA finner du på SmartBuyGlasses med en rekke alternativer - fra Ray-ban barnesolbriller til solbriller for jenter og mange flere.