Briller | SmartBuyGlasses Norge

Tynne brilleinnfatninger – finn ut om de passer for deg

Thin frame glasses

Er du en person som er lei av å bruke store briller som føles for tunge og klumpete i ansiktet? Det er et enormt utvalg av brilleinnfatninger å velge mellom, og det er noe for enhver smak! Tynnrammeglass er ideelle for de av dere som åpningsspørsmålet gjelder. Nøkkelen er å forstå hvilken type brilleinnfatning som best komplimenterer din stil og utseende. Fortsett å lese hvis du vil vite om briller med tynn innfatning passer for deg.

 

Briller med tynn innfatning

 

Briller med tynn innfatning har flere fordeler som du kan ta i betraktning når du skal vurdere innfatning stilen. Den kanskje mest tiltalende av fordelene er komfort. Jo mindre brillene veier, jo mindre legger du merke til dem. Selv om den uttalelsen kan virke som å påpeke det åpenbare, er det en gyldig påstand om briller med tynn innfatning, og ikke bare gjør det dem mindre plagsomme å bruke, men det kan også føre til at du bruker dem oftere og gir øynene dine den hjelpen de er designet for å gi.

 

Alle brillebrukere har opplevd frustrasjonen ved å ta av brillene, for så å bli sittende igjen med et avtrykk over neseryggen, takket være neseputene. Vel, med tynne brilleinnfatninger kan du glede deg over at takket være den lavere vekten er det mye mindre sannsynlig at du opplever dette problemet. Den minimale kraften ved kontaktpunktene mellom ansiktet og brillene kan utgjøre en stor forskjell over en hel dag med spesifikasjonene dine.

 

 

Ikke bare kan briller med tynn innfatning passe mer komfortabelt, men de kan også passe tettere. Med andre ord lar de deg oppnå en tettere passform. Kombinasjonen av en tettere passform, kombinert med designen til briller med tynn innfatning, eliminerer det tilbakevendende problemet med briller som glir nedover nesen og av ansiktet ditt. Selv de med historisk tykke linser kan være med på handlingen. Takket være fremskritt innen teknologien som er involvert i brilleproduksjon, er det langt lettere å finne linser som passer dine sterke resept behov og fortsatt tilby de slanke, tynne linsene, slik at du kan velge tynne brilleinnfatninger, som de som tilbys av Rodenstock, for å matche.

 

Briller med tynn innfatning – hvem passer de?

 

Alle fordelene og utvalget av briller med tynn innfatning er flotte, men forståelig nok velger du brillene dine ikke bare basert på funksjon alene, men på hva som ser bra ut også. Tross alt vil du bruke mye tid på å bruke dem, så du vil at de skal komplimentere deg og utseendet ditt. Hvis du foretrekker å gå for et dristig utseende og tror at briller med tynn innfatning ikke har samme effekt som tykke innfatninger, kan du prøve å eksperimentere med tynne innfatninger i slående farger for å oppnå et like dristig utseende.

 

Å bestemme hvilken ansiktsform du har er veldig nyttig for å hjelpe deg med å begrense hvilke typer brilleinnfatninger du bør vurdere. Oval, firkantet, rund og hjerte ... alle disse ansiktsformene har matchende og kontrasterende stiler som du trenger å vite om. Du kan bruke vår praktiske ansiktsformguide for å se hvilken kategori du faller inn under, samt noen gode tips for hver ansiktstype.

 

Hva er de letteste brilleinnfatningene?

 

Rammedesign har kommet langt de siste årene, og de rammetypene som nå var tilgjengelige, var ikke engang et alternativ tidligere. I dag er lette og tynne brilleinnfatninger tilgjengelige i flere materialer, og du kan velge den som passer best for deg og din livsstil.

 

Rammer i rustfritt stål er for eksempel ikke bare lette, men også slitesterke, veldig sterke, ikke-korrosive og har en tendens til å være rimeligere enn noen andre populære metallmaterialer som aluminium.

 

Flexon, en titanlegering, er et fantastisk lett materiale som er veldig fleksibelt og blir et populært alternativ for de med en aktiv livsstil takket være dens evne til å gå tilbake til sin opprinnelige form etter å ha blitt bøyd og vridd. Hvis du er noen som har problemer med å bøye og knipse brillene dine, kan Flexon-briller være en god match for deg.

 

Titan har generelt utviklet seg til å bli et av de mest ettertraktede materialene for alle typer gjenstander og det passer spesielt godt til tynne brilleinnfatninger. Den har flere ideelle funksjoner utenom den minimale vekten. Titan er veldig sterkt, motstandsdyktig mot korrosjon, og vil garantert vare tidens tann. Den er også hypoallergen, noe som betyr at den ikke vil irritere huden selv for de med den mest sensitive huden.


 

 

Er innfatninger av titan verdt det?

 

Til tross for alle indikatorene på at titanrammer har mange fordeler, vil du bli tilgitt for å nøle med å bruke mer penger hvis du for eksempel er vant til de lavere kostnadene for plastrammer. Du sitter igjen med spørsmålet 'er titanium-rammer verdt det?'. Sannheten er at de ikke vil være verdt det for alle. Imidlertid kan de som søker den typen funksjoner som titaninnfatninger gir, se verdien og være trygge på at de får briller med tynn innfatning som oppfyller kravene de har fra dag til dag, og viktigst av alt, varer.

 


Fra stiler til ansiktsformer og materialer, nå har du all informasjonen du trenger for å finne ut om briller med tynn innfatning er riktig for deg. Hvis du vil ha den siste ekstra bekreftelsen på at de er riktige for deg, kan du prøve vårt uvurderlige virtuelle prøveverktøy for å se om briller med tynn innfatning passer til ansiktsformen din.