Briller | SmartBuyGlasses Norge

Hvordan måler vi briller?

Det å kjøpe et par briller innebar kjedelige turer til brillebutikker, montering av rammer og gjennomgang av noen få hyller med briller tidligere.

Det er ikke så mye tilfellet lenger; nettbutikker som SmartBuyGlasses har blitt etablert i årevis, og som et resultat er det en nesten ubegrenset mengde farger, størrelser og design av briller på salg.

Selv om vi har vårt banebrytende Virtuelt Prøverom-verktøy, er det fortsatt veldig viktig å forstå måler på glass og glassdimensjoner. Sjekk vår størrelsesguide for å finne ut hvilke glassmålinger du må vurdere før du kjøper en ny ramme.

 

Hva betyr målingene på briller?

Gravert ved templene er glassmålingene. De er representert med tre påfølgende tall som er atskilt med prikker, bindestreker eller vertikale søyler. De representerer henholdsvis linsebredden, brostørrelsen og tempelarmlengden. Noen rammer tilbyr til og med et fjerde nummer, som refererer til høyden på rammene. Alle disse glassmålingene måles i millimeter (mm).

 

Linsebredde

Dette refererer til linses bredde, som må måles horisontalt. Dette varierer vanligvis fra 40 mm til 60 mm. Leger kaller det også "øyestørrelsen". Når du kjøper et par briller eller solbriller fra SmartBuyGlasses, ser du vanligvis denne målingen som størrelsen.

 

Brostørrelse

Dette er avstanden mellom de to felgene eller linsene på brillen der neseputen er plassert. Det varierer vanligvis fra 14 mm til 24 mm.

 

Tempelarmlengde

Dette refererer til hvor lenge templet er. Mål templene dine fra hengslet til spissen, og du kommer frem til tempellengden. Normalt er det mellom 120 mm og 150 mm.

 

Linsehøyde

Dette er den vertikale målingen av glasslinsene. Dette er viktig for bifokale linser og progressive linser.

 

Ramme bredde

Spørsmålet om ‘hvordan måle rammer til briller?’ Faller inn i denne delen. Rammebredden er den horisontale målingen av rammene, inkludert hengsler eller andre design som stikker ut på sidene.

Hvis du lurer på hvilken brillestørrelse som passer deg, er det mye lettere hvis du allerede har et gammelt par briller som passer deg godt. Bare ta de nødvendige målingene og gi 2-3 mm kvoter i alle aspekter bortsett fra brostørrelsen.

 

Jeg har målt brillene mine og jeg ser etter noen nye. Hva nå?

Gratulerer. Du har de vanskeligste trinnene ut av veien. Nå er det på tide å velge et par briller - eller til og med solbriller - som passer for deg. Hos SmartBuyGlasses er vi stolte over å være vertskap for en rekke luksusmerker, verdimodeller, banebrytende teknologier og mer - til og med briller under 200 kr. Hvis du har sett et par du liker utseendet på, men ikke er sikker på hvordan de vil se ut på ansiktet, sjekk ut ...

 

Virtuelt Prøverom

SmartBuyGlasses ’revolusjonerende Virtuelt Prøverom-verktøy er en avansert online løsning på problemet med ikke å kunne sjekke ut et par briller i hånden. Det er enkelt og gratis! Se hvordan du ser ut med forskjellige designer solbriller eller briller hjemmefra i bare to enkle trinn.

 

Trinn 1: Ta opp din selfie-video. Vi vil lede deg gjennom en enkel prosess og vise deg hvordan du bruker skrivebordet eller mobilkameraet ditt til å ta opp en rask, fem sekunders selfie-video.

 

Trinn 2: Prøv briller på nett! Gå til merkevaren til alle brillene du praktisk talt vil prøve. Filtrer deretter etter 'virtuell prøve' i alternativet for spesialfunksjoner. Du kan se deg selv bruke alle brillene som vises! Vi har over 5000 par briller og 6000 par solbriller bare noen få klikk unna å dukke opp i ansiktet ditt!

Gitt den nåværende pandemien, er det ikke så lett å gå til din lokale optiker eller brillebutikk for øyeblikket. Virtual Try-On eliminerer stresset ved å bestemme deg personlig, bortkastet tid til og fra butikken og de typiske høye kostnadene ved å besøke en butikk i murstein. Det er virkelig den perfekte sosialt distanserte prøve-før-du-kjøper!

 

Arise HD reseptlinser

SmartBuyGlasses tilbyr banebrytende holdbarhet, perfekt klarhet og perfekt syn - alt i de samme linsene. Arise HD Clarity Prescription Lenses er laget for hverdagsbrukere, men tilbyr også avansert beskyttelse som gjør dem egnet for ethvert eventyr.

Arise Clarity Lens Collection er fullpakket med beskyttende elementer for å gi deg et uslåelig par reseptbelagte briller. Fra ripebestandige og antireflekterende belegg til UV 400 og superhydrofobisk beskyttelse, disse linsene vil garantert holde øynene dine komfortable i enhver situasjon.

Disse linsene er også asfæriske, noe som gjør dem tynnere og lettere enn mange andre linser med resept. Disse slitesterke linsene med høy ytelse har en innovativ linse teknologi som gir optimal klarhet og komfort i urbane jungelen.

Bare velg hvilke rammer du liker, skriv inn resept og velg Arise Collective for din linsetype. La oss komme i gang!

 

zFORT® Blue Light Blocking Glasses

Blålys er en potensielt skadelig form for lys. Selv om den naturlig sendes ut av solen, er elektroniske enheter (som vi bruker mer og mer tid på hver dag) også produsenter på høyt nivå. Blå lysstråler med en bølgelengde mellom 415nm - 455nm kan skade netthinnecellene, noe som kan føre til for tidlig øyealdring og synsproblemer i fremtiden.

Vår eksponering for disse skadelige lysstrålene kan også forårsake en rekke andre helseproblemer, inkludert dårlig søvn (ifølge en studie fra Harvard Medical School fra 2012). Finn ut mer om hvordan du beskytter øynene dine mot blålys med blålys briller fra zFORT®.

 

Hvis du vil vite mer om hva vi tilbyr på SmartBuyGlasses, kan du sjekke ut resten av vårt optiske senter. Den er full av artikler, vanlige spørsmål og mer om innsiden og utsiden av brilleverdenen.