Briller | SmartBuyGlasses Norge

Hvordan kan jeg få en kopi av resepten min?

Tidene endrer seg, og det samme er måten vi kan få tak i ting på, inkludert en kopi av resepten din! Husker du dagene da du måtte gå hele veien til optikerne og vente på det som føltes som en levetid bare for å få en kopi av resepten din?! De dagene er over. Følg med og fortsett å lese denne artikkelen for å finne ut de mer praktiske og raskere måtene å få en kopi av resepten din på, og hvordan resepten din kan avsløres i løpet av få minutter gjennom en app!
 

Kan du slå opp øyeresepten din på nettet?

 

Et av de oftest stilte spørsmålene når det gjelder å få en kopi av en resept, og takket være teknologi og internett trenger du ikke lenger å bestille time eller stå kø for det som føles som timer i strekk bare for å få tak i resept!

 

Resepten din vil bli registrert hos enhver optiker eller øyepraksis der du har tatt en synsundersøkelse. I de fleste tilfeller vil du få en kopi av resepten din etter eksamen. Det er et lovkrav å gi deg resept på briller eller kontaktlinser på forespørsel.

 

Både optikere og kunden drar nytte av å kunne få tilgang til resepter på nett på grunn av bekvemmelighet og tid. Hvis du vil ha en kopi av øyeresepten din, er alt du trenger å gjøre å sende en e-post til optikeren din og be om det! Noen optikere kan kanskje sende over resepter samme dag. Hvis du ikke har e-posten til optikeren din, kan du også google nettsiden til optiker praksisen på nettet og finne kontaktinformasjonen til kundeservice, hvor du også kan sende en e-post for å be om resept. Alternativt kan du ringe optikeren din for å be om en kopi av resepten din.

 

Hva er Lens Scanner-appen?

Hos SmartBuyGlasses vil du også kunne avsløre din nåværende resept i løpet av få minutter med den avanserte reseptbelagte Lens Scanner-appen ved å skanne dine nåværende reseptbelagte briller. Enten du kjøper til deg selv eller en du er glad i, har du alle detaljene for hånden i løpet av få minutter, alt fra ditt eget hjem.

(Vær oppmerksom på at Lens Scanner-appen ikke kan brukes for progressive linser og ikke er en erstatning for en Rx, du vil fortsatt bli bedt om å gi en kopi til Rx-teamet.)

 

Kan jeg se resepthistorikken min?

Avhengig av hvilke optikere du går til, kan du kanskje se resepthistorikken din på nettet. Noen optiker sentre tilbyr dette som en enkel måte å få tilgang til resepthistorikk, men noen optikere er teknologisk ikke der ennå!

 

Det skal imidlertid ikke være noen grunn til at du ikke kan be om resepthistorikken din via papirkopi eller få den videresendt via e-post. Vær oppmerksom på at dette kan ta lengre tid å motta i forhold til å be om gjeldende resept.

 

Konklusjon

Du er klar!! Du vet nå nøyaktig hvordan du får en kopi av resepten din direkte fra optikeren ansikt til ansikt eller hvordan du ber om den online, i tillegg til at du kan finne din nåværende resept med den avanserte Lens Scanner-appen i løpet av få minutter!


Vi håper at informasjonen ovenfor har gitt deg svarene du trenger for å få tak i en kopi av resepten din, og når du gjør det, hvilke reseptbelagte briller vil du velge?