Briller | SmartBuyGlasses Norge

5 tips for å kjøpe riktige briller for barn

Slik velger du briller til barnet ditt

Å velge det perfekte paret briller til barn kan være en stressende prøvelse. Å ha alternativer er flott, men når det er så mange forskjellige rammer og linsematerialer å velge mellom, kan det være overveldende for å si det mildt. For ikke å nevne, du kan ikke glemme viktigheten av øyebeskyttelse, langsiktig holdbarhet og garantier.

 

For å hjelpe deg i jakten på å finne de riktige brillene med styrke for barn, her er noen enkle tips og ting å tenke på når du finner det perfekte paret. For det første er det viktig å få en grundig øyeundersøkelse fra en barns øyelege for å få riktig resept i utgangspunktet. Dette vil da bestemme den beste typen briller for dine behov.

 

1) Linsetykkelse

Tykkelsen på linsene vil avhenge av barnets resept. Sterkere resepter trenger tykkere linser og svakere resepter kan enkelt korrigeres med tynnere linser. Imidlertid har tykkere linser en tendens til å være tyngre og må utstyres med rammer som kan beskytte dem ordentlig.

 

2) Plast eller metall?

Når det gjelder rammer, er både plast- og metallrammer (wire) slitesterke. I de siste årene har mange produsenter av briller begynt å kopiere voksenbrille-design til briller for barn. Det betyr at du til og med kan finne en mini-versjon av ditt eget par briller til den lille.

 

3) Linsemateriale

Etter at du har funnet de perfekte rammene, er det neste trinnet å velge linser. Når det gjelder rammene for barn, er linser av polykarbonat sterkt anbefalt. De er ekstremt holdbare, ripebestandige og tilbyr utmerket optikk. For ikke å nevne, de har innebygd beskyttelse mot skadelig UV-stråling og kan lages for enhver øyesept.

Det er lurt å holde seg borte fra glasslinser, da disse lett kan knekke og forårsake alvorlig øyeskade.

 

 

4) Komfort er nøkkelen

Beskyttelse og forbedret syn er de viktigste faktorene når du velger briller til barn. Hvis du går gjennom prosessen med å finne briller som barnet ditt vil ta vare på og elsker å bruke, er det viktig å være oppmerksom på komfort. Selvfølgelig vil du at barnet ditt skal ha det bra og glede seg over å bruke brillene - ellers vil det være veldig vanskelig å få dem inn i rutinen med å bruke dem.

Ta hensyn til sikkerhet og UV-beskyttelse, men ikke glem å lytte til barnets meninger. Tross alt er det de som har brillene hver dag og skal føle seg komfortable og glade i brillene.

 

5) Sportsbriller

Hvis barnet ditt er interessert i kontaktsport, kan det være et godt tidspunkt å investere i et par briller for barn for sport. Selv om vanlige polykarbonatlinser er holdbare nok, holder ikke vanlige glassbriller til å holde seg så godt når de utsettes for traumer. Sportsbriller som denne serien fra PROGEAR gir den lille ekstra beskyttelsen og styrken, samtidig som de gir det samme flotte synet som vanlige briller med resept.

Og det er det! Forhåpentligvis vil disse tipsene komme godt med når du velger de perfekte brillene for barna dine. Hos SmartBuyGlasses tilbyr vi flere av de mest solgte barnebrillemerkene, inkludert Bolle Kids og Shadez - og mer praktiske modeller fra verdimerket SmartBuy Kids. Sjekk ut hele vårt utvalg her.

 

Jeg har funnet noen briller til barnet mitt, og jeg ser etter noen nye briller til meg selv. Hva nå?

Hyggelig. Du har det harde av veien. Nå er det på tide å velge et par briller - eller til og med solbriller - som passer for deg. Hos SmartBuyGlasses er vi stolte over å være vert for en hel rekke luksusmerker, verdimodeller, banebrytende teknologier og mer. Vi lagerfører mange merker som tilbyr progressive glass - bare velg din nye resept ved kassen. Hvis du har sett et par du liker utseendet på, men ikke er sikker på hvordan de vil se ut på ansiktet, hvorfor ikke ta en titt på ...

 

Virtuelt Prøverom

SmartBuyGlasses ’revolusjonerende Virtuelt Prøverom-verktøy er en avansert online løsning på problemet med ikke å kunne sjekke ut et par briller i hånden. Det er enkelt og gratis! Se hvordan du ser ut med forskjellige designer solbriller eller briller hjemmefra i bare to enkle trinn.

 

Trinn 1: Ta opp din selfie-video. Vi vil lede deg gjennom en enkel prosess og vise deg hvordan du bruker skrivebordet eller mobilkameraet ditt til å ta opp en rask, fem sekunders selfie-video.

 

Trinn 2: Prøv briller på nett! Gå til merkevaren til alle brillene du praktisk talt vil prøve. Filtrer deretter etter 'virtuell prøve' i alternativet for spesialfunksjoner. Du kan se deg selv bruke alle brillene som vises! Vi har over 5000 par briller og 6000 par solbriller bare noen få klikk unna å dukke opp i ansiktet ditt!

Gitt den nåværende pandemien, er det ikke så lett å gå til din lokale optiker eller brillebutikk for øyeblikket. Virtual Try-On eliminerer stresset ved å bestemme deg personlig, bortkastet tid til og fra butikken og de typiske høye kostnadene ved å besøke en butikk i murstein. Det er virkelig den perfekte sosialt distanserte prøve-før-du-kjøper!

 

Arise HD reseptlinser

SmartBuyGlasses tilbyr banebrytende holdbarhet, perfekt klarhet og perfekt syn - alt i de samme linsene. Arise HD Clarity Prescription Lenses er laget for hverdagsbrukere, men tilbyr også avansert beskyttelse som gjør dem egnet for ethvert eventyr.

Arise Clarity Lens Collection er fullpakket med beskyttende elementer for å gi deg et uslåelig par reseptbelagte briller. Fra ripebestandige og antireflekterende belegg til UV 400 og superhydrofobisk beskyttelse, disse linsene vil garantert holde øynene dine komfortable i enhver situasjon.

Disse linsene er også asfæriske, noe som gjør dem tynnere og lettere enn mange andre linser med resept. Disse slitesterke linsene med høy ytelse har en innovativ linse teknologi som gir optimal klarhet og komfort i urbane jungelen.

Bare velg hvilke rammer du liker, skriv inn resept og velg Arise Collective for din linsetype. La oss komme i gang!

 

zFORT® Blue Light Blocking Glasses

Blålys er en potensielt skadelig form for lys. Selv om den naturlig sendes ut av solen, er elektroniske enheter (som vi bruker mer og mer tid på hver dag) også produsenter på høyt nivå. Blå lysstråler med en bølgelengde mellom 415nm - 455nm kan skade netthinnecellene, noe som kan føre til for tidlig øyealdring og synsproblemer i fremtiden.

Vår eksponering for disse skadelige lysstrålene kan også forårsake en rekke andre helseproblemer, inkludert dårlig søvn (ifølge en studie fra Harvard Medical School fra 2012). Finn ut mer om hvordan du beskytter øynene dine mot blålys med blålys briller fra zFORT®.