Hva er solbriller med styrke?

Har du noen gang hatt den forferdelige følelsen i bakhodet når du vet at du skal på stranden og må beholde de reseptfrie solbrillene dine? Kun for å beskytte øynene dine mot solen og skjule de anstrengende øyne for vennene dine. Tro det eller ei, de fleste med reseptbelagte briller møter denne følelsen hver sommer eller når de er i solen. Irritasjonen ved å bytte fra solbriller til reseptbelagte briller er ekte, og de fleste lider i stillhet!

Ditt årelange problem vil endelig være over med et par reseptbelagte solbriller! Finn ut hvorfor du vil ha nytte av et par mens du nyter solskinnet, hvordan du legger til resepten din til et par solbriller, og hvor og hvordan du kjøper ditt solskinnsklare par. Fortsett å lese for å finne ut alt du trenger å vite!

Hva er reseptbelagte solbriller?

Reseptbelagte solbriller er bokstavelig talt dine vanlige reseptbelagte briller i et par solbriller. Ja, du kan legge til øyeresepten din til et par solbriller! Reseptbelagte solbriller er et utmerket alternativ for alle som er interessert i å motta utmerket optikk, samt UV-beskyttelse hele dagen. Ikke bare er de praktiske og rimelige, men de er også ekstremt praktiske å ha for hånden.

Vi ville ikke gått rundt hver dag uten våre reseptbelagte briller, så hvorfor gjør vi det med solbrillene våre?! Er du lei av å anstrenge øynene bak et par solbriller og lide i stillhet uten dine reseptbelagte briller? Er ikke kontaktlinser noe for deg? Vil du finne et par solbriller mer “for deg” enn clip-on solbrilleglass?

Hvis noen av disse problemene har fått deg til å tenke, er det kanskje på tide å prøve noen helt nye, reseptbelagte solbriller!

Tro det eller ei, de med en svakere resept kan slippe unna med å gjemme øynene bak et par reseptfrie solbriller, men kan lide av belastning på øynene, hodepine, uklart syn og mye mer ved å ikke bruke de reseptbelagte linsene. Disse irriterende symptomene, kombinert med sol, hav, sand og solkrem, er en no-go! De som har sterke briller, ville rett og slett ikke vært i stand til å gå uten et par reseptbelagte solbriller, siden de stoler like mye på dem som de daglige reseptbelagte briller.

Med reseptbelagte solbriller vil du kunne gå ut og nyte solen mens du lar de vanlige reseptbelagte brillene være hjemme! Faktisk korrigerer reseptbelagte solbriller synet ditt på samme måte som dine daglige briller eller kontaktlinser, med den ekstra fordelen av UV-beskyttelse og skjermer intenst og sterkt lys.

Hvordan legge til en resept til solbriller

Vil du ha et par reseptbelagte solbriller? Hvis du har et par solbriller du vil legge til resepten din på, vil du gjerne vite at du kan! Du kan automatisk legge til resepten din i kassen på nettet når du kjøper reseptbelagte solbriller. For eksempel, hos SmartBuyGlasses, er alt du trenger å gjøre:

1. Velg et parsolbrillerdu er klar til å kjøpe

2. Legg i handlekurven – velg “kjøp med resept”

3. Du vil bli henvist til å legge til resepten din i kassen

4. Du har muligheten til å legge til resepten din manuelt eller senere via e-post til Optical Center

Du vil også ha muligheten til å velge hvilken type linser du vil legge til dine reseptbelagte solbriller, for eksempel antirefleksglass som er hydrofobe og UV400-beskyttede. Du vil kunne se disse pakkene i kassen, i tillegg til å ha muligheten til å legge til Transitions® light intelligente linser, de populære speilsolbrillene på resept eller polarisering til solbrillene dine. Senere i artikkelen vil vi gå gjennom resten av de avanserte linsealternativene for å hjelpe deg med å finne de perfekte reseptbelagte solbrillene.

Er det verdt å kjøpe reseptbelagte solbriller?


Bare ta et minutt til å se for deg disse scenariene…

• Nyt en dag på stranden uten å irritere kontaktene dine med de fryktede “tre S-ene”, solkrem, sand eller sjøvann

• Du trenger ikke å anstrenge deg og myse øynene i solen fordi du vil ha dine reseptbelagte solbriller!

• Nyt en avslappende kjøretur ved å ta av de vanlige spesifikasjonene dine og ta på deg et par elegante solbriller som gir deg den samme flotte synskorreksjonen som dine reseptbelagte linser uten å måtte bekymre deg for å få solen i øynene.

• Å kunne spille din favoritt utendørssport – eller til og med bare gå en løpetur – uten å bekymre deg for at clip-on linsene dine faller av eller går i stykker

Din hverdagslivsstil i solen vil helt sikkert forandre seg når du investerer i et par reseptbelagte solbriller, som nevnt av fornøyde kunder hos SmartBuyGlasses. Når sunnies først er reseptbelagte, kommer du aldri tilbake!

Hvor kan jeg kjøpe reseptbelagte solbriller?

Å få tak i et par reseptbelagte solbriller bør ikke være en utfordring. Du vil kunne handle reseptbelagte solbriller på nettet eller hos optikerne dine. Men avhengig av hvor du handler, kan kostnadene variere fra sted til sted.

Som du kanskje har lagt merke til selv, har det en tendens til å være litt dyrere å handle i butikk eller hos optikeren enn å handle reseptbelagte solbriller på nettet. Du er også bundet til å motta dine reseptbelagte solbriller innen en raskere tidsramme enn å handle i butikk eller hos en optiker.

Det virkelige spørsmålet er, hvem vil tilby deg de beste prisene med flere fordeler? Hos SmartBuyGlasses kan du handle et par reseptbelagte solbriller med garantert best pris, som du kan lese om på nettsiden vår, i tillegg til å ha GRATIS frakt og 100 dagers returrett. Du vil også kunne finne alt du trenger å vite om selskapet vårt på autentisitetssiden, som inkluderer informasjon om hvem vi er, hva vi står for, driftssteder og kontaktinformasjon.

Er reseptbelagte solbriller dyrere?

Av åpenbare grunner er reseptbelagte solbriller dyrere enn reseptfrie solbriller. For de med en mer detaljert resept som progressiv, kan det koste litt mer, men totalt sett er det ekstremt verdt det. Som tidligere nevnt, kan du oppleve at det å legge til resepten din i butikk eller hos en optiker har en tendens til å være dyrere enn å handle på nettet.

Hvorfor skulle det koste mer å lage?

Vitenskapen bak hvordan polarisering legges til linser er ganske interessant, og det er grunnen til at det er en ekstra avgift. Enten de er polariserte eller fargetoner, krever produksjon av solbrilleglass mer tid og ressurser.

En tekniker vil begynne å lage dine reseptbelagte solbriller med en blank linse. Teknikeren vil da sørge for at den unike linsekurvaturen samsvarer med kundens resept. Dette vil bli gjort for hånd og med avansert maskineri, med fin oppmerksomhet på detaljer og strenge retningslinjer som til enhver tid må følges.

Velge reseptbelagte solbriller

Har du allerede et par favorittsolbriller i tankene? Vel, du er heldig. Uansett merke eller modell, kan praktisk talt alle solbriller utstyres med reseptbelagte linser. I tillegg kan reseptbelagte solbriller matches med alle linser, inkludert bifokale og progressive linser for tilstander som presbyopi. De er også svært nyttige for utendørs lesing hvis du vanligvis bruker lesebriller.

Reseptbelagte solbriller kan lages med et bredt utvalg av linsematerialer, inkludert høyindekslinser, polykarbonatlinser, CR-39 plastlinser, Trivex-linser og til og med glasslinser (selv om det må bemerkes at mens glasslinser gir den beste optikken, har de en tendens til å være tyngre og er mer skjøre enn plastlinser. Hvis du leter etter et par utendørs solskjermer, anbefaler vi å holde deg til litt lettere plast).

Når du velger reseptbelagte linser til solbrillene dine, kan det også være lurt å vurdere å legge til en fotokrom fargetone eller fargetilpasse linsene dine.

• Fotokromatiske linser

En fotokrom fargetone vil gi linsene dine en overgangseffekt – noe som betyr at de automatisk tilpasser seg endringer i omgivelseslysforholdene (dvs. at de blir mørkere i solen og blir klarere innendørs).

Overgangseffekten til fotokromatiske linser aktiveres kun når de er i direkte kontakt med solens UV-stråler, noe som betyr at de ikke blir mørkere inne i biler – moderne frontruter og vinduer blokkerer en betydelig del av UV-lyset (unntatt Transitions® XTRActive®-linser).

• Arise HD reseptbelagte linser

SmartBuyGlasses tilbyr banebrytende holdbarhet, uberørt klarhet og perfekt syn – alt i de samme glassene. Arise HD Clarity reseptbelagte linser er laget for den daglige brukeren og tilbyr også avansert beskyttelse som gjør dem egnet for ethvert eventyr.

Arise Clarity Lens Collection kommer fullpakket med beskyttende elementer for å gi deg et uslåelig par reseptbelagte briller. Fra ripebestandige og anti-reflekterende belegg til UV 400 og superhydrofob beskyttelse, disse linsene vil garantert holde øynene dine komfortable i enhver situasjon.

Disse høyytende, slitesterke linsene har en innovativ linseteknologi som gir optimal klarhet og komfort i den urbane jungelen. Disse linsene er også asfæriske, noe som gjør dem tynnere og lettere enn mange andre reseptbelagte linser. Bare velg hvilke rammer du liker, skriv inn resepten din og velg Arise Collective for linsetypen din.

• Virtuell prøve-på

Når du har valgt ditt perfekte par reseptbelagte solbriller, vil du kunne prøve dem virtuelt med det geniale Virtual Try-On-Tool!

Gitt den nåværende pandemien, er det ikke så lett å gå til din lokale optikere eller brillebutikk for øyeblikket. Tiden som går bort til og fra butikken og de typisk høye kostnadene ved å besøke en fysisk butikk. Det er den perfekte sosialt distanserte prøve-før-du-kjøper! Virtual Try-On eliminerer stresset ved å bestemme deg personlig.

Konklusjon

Med et klikk på en knapp vil du nå kunne legge til resepten din til dine valgte solbriller online hos SmartBuyGlasses, i tillegg til å opprettholde alle fordelene tidligere nevnt fra å ha et personlig tilpasset par!

Nå har du fått læringen ut av veien. Det er på tide å velge et par reseptbelagte solbriller som passer for deg. SmartBuyGlasses er vert for en hel rekke luksusmerker, verdimodeller og de mest etterspurte kolleksjonene som reseptbelagte aviator-solbriller, høykvalitets designerkolleksjoner og reseptbelagte solbriller for barn, alt med garantert best pris! Hvilket par vil du velge?

Hva er solbriller med styrke?

Har du noen gang hatt den forferdelige følelsen i bakhodet når du vet at du skal på stranden og må beholde de reseptfrie solbrillene dine? Kun for å beskytte øynene dine mot solen og skjule de anstrengende øyne for vennene dine. Tro det eller ei, de fleste med reseptbelagte briller møter denne følelsen hver sommer eller når de er i solen. Irritasjonen ved å bytte fra solbriller til reseptbelagte briller er ekte, og de fleste lider i stillhet!

Ditt årelange problem vil endelig være over med et par reseptbelagte solbriller! Finn ut hvorfor du vil ha nytte av et par mens du nyter solskinnet, hvordan du legger til resepten din til et par solbriller, og hvor og hvordan du kjøper ditt solskinnsklare par. Fortsett å lese for å finne ut alt du trenger å vite!

Hva er reseptbelagte solbriller?

Reseptbelagte solbriller er bokstavelig talt dine vanlige reseptbelagte briller i et par solbriller. Ja, du kan legge til øyeresepten din til et par solbriller! Reseptbelagte solbriller er et utmerket alternativ for alle som er interessert i å motta utmerket optikk, samt UV-beskyttelse hele dagen. Ikke bare er de praktiske og rimelige, men de er også ekstremt praktiske å ha for hånden.

Vi ville ikke gått rundt hver dag uten våre reseptbelagte briller, så hvorfor gjør vi det med solbrillene våre?! Er du lei av å anstrenge øynene bak et par solbriller og lide i stillhet uten dine reseptbelagte briller? Er ikke kontaktlinser noe for deg? Vil du finne et par solbriller mer “for deg” enn clip-on solbrilleglass?

Hvis noen av disse problemene har fått deg til å tenke, er det kanskje på tide å prøve noen helt nye, reseptbelagte solbriller!

Tro det eller ei, de med en svakere resept kan slippe unna med å gjemme øynene bak et par reseptfrie solbriller, men kan lide av belastning på øynene, hodepine, uklart syn og mye mer ved å ikke bruke de reseptbelagte linsene. Disse irriterende symptomene, kombinert med sol, hav, sand og solkrem, er en no-go! De som har sterke briller, ville rett og slett ikke vært i stand til å gå uten et par reseptbelagte solbriller, siden de stoler like mye på dem som de daglige reseptbelagte briller.

Med reseptbelagte solbriller vil du kunne gå ut og nyte solen mens du lar de vanlige reseptbelagte brillene være hjemme! Faktisk korrigerer reseptbelagte solbriller synet ditt på samme måte som dine daglige briller eller kontaktlinser, med den ekstra fordelen av UV-beskyttelse og skjermer intenst og sterkt lys.

Hvordan legge til en resept til solbriller

Vil du ha et par reseptbelagte solbriller? Hvis du har et par solbriller du vil legge til resepten din på, vil du gjerne vite at du kan! Du kan automatisk legge til resepten din i kassen på nettet når du kjøper reseptbelagte solbriller. For eksempel, hos SmartBuyGlasses, er alt du trenger å gjøre:

1. Velg et parsolbrillerdu er klar til å kjøpe

2. Legg i handlekurven – velg “kjøp med resept”

3. Du vil bli henvist til å legge til resepten din i kassen

4. Du har muligheten til å legge til resepten din manuelt eller senere via e-post til Optical Center

Du vil også ha muligheten til å velge hvilken type linser du vil legge til dine reseptbelagte solbriller, for eksempel antirefleksglass som er hydrofobe og UV400-beskyttede. Du vil kunne se disse pakkene i kassen, i tillegg til å ha muligheten til å legge til Transitions® light intelligente linser, de populære speilsolbrillene på resept eller polarisering til solbrillene dine. Senere i artikkelen vil vi gå gjennom resten av de avanserte linsealternativene for å hjelpe deg med å finne de perfekte reseptbelagte solbrillene.

Er det verdt å kjøpe reseptbelagte solbriller?


Bare ta et minutt til å se for deg disse scenariene…

• Nyt en dag på stranden uten å irritere kontaktene dine med de fryktede “tre S-ene”, solkrem, sand eller sjøvann

• Du trenger ikke å anstrenge deg og myse øynene i solen fordi du vil ha dine reseptbelagte solbriller!

• Nyt en avslappende kjøretur ved å ta av de vanlige spesifikasjonene dine og ta på deg et par elegante solbriller som gir deg den samme flotte synskorreksjonen som dine reseptbelagte linser uten å måtte bekymre deg for å få solen i øynene.

• Å kunne spille din favoritt utendørssport – eller til og med bare gå en løpetur – uten å bekymre deg for at clip-on linsene dine faller av eller går i stykker

Din hverdagslivsstil i solen vil helt sikkert forandre seg når du investerer i et par reseptbelagte solbriller, som nevnt av fornøyde kunder hos SmartBuyGlasses. Når sunnies først er reseptbelagte, kommer du aldri tilbake!

Hvor kan jeg kjøpe reseptbelagte solbriller?

Å få tak i et par reseptbelagte solbriller bør ikke være en utfordring. Du vil kunne handle reseptbelagte solbriller på nettet eller hos optikerne dine. Men avhengig av hvor du handler, kan kostnadene variere fra sted til sted.

Som du kanskje har lagt merke til selv, har det en tendens til å være litt dyrere å handle i butikk eller hos optikeren enn å handle reseptbelagte solbriller på nettet. Du er også bundet til å motta dine reseptbelagte solbriller innen en raskere tidsramme enn å handle i butikk eller hos en optiker.

Det virkelige spørsmålet er, hvem vil tilby deg de beste prisene med flere fordeler? Hos SmartBuyGlasses kan du handle et par reseptbelagte solbriller med garantert best pris, som du kan lese om på nettsiden vår, i tillegg til å ha GRATIS frakt og 100 dagers returrett. Du vil også kunne finne alt du trenger å vite om selskapet vårt på autentisitetssiden, som inkluderer informasjon om hvem vi er, hva vi står for, driftssteder og kontaktinformasjon.

Er reseptbelagte solbriller dyrere?

Av åpenbare grunner er reseptbelagte solbriller dyrere enn reseptfrie solbriller. For de med en mer detaljert resept som progressiv, kan det koste litt mer, men totalt sett er det ekstremt verdt det. Som tidligere nevnt, kan du oppleve at det å legge til resepten din i butikk eller hos en optiker har en tendens til å være dyrere enn å handle på nettet.

Hvorfor skulle det koste mer å lage?

Vitenskapen bak hvordan polarisering legges til linser er ganske interessant, og det er grunnen til at det er en ekstra avgift. Enten de er polariserte eller fargetoner, krever produksjon av solbrilleglass mer tid og ressurser.

En tekniker vil begynne å lage dine reseptbelagte solbriller med en blank linse. Teknikeren vil da sørge for at den unike linsekurvaturen samsvarer med kundens resept. Dette vil bli gjort for hånd og med avansert maskineri, med fin oppmerksomhet på detaljer og strenge retningslinjer som til enhver tid må følges.

Velge reseptbelagte solbriller

Har du allerede et par favorittsolbriller i tankene? Vel, du er heldig. Uansett merke eller modell, kan praktisk talt alle solbriller utstyres med reseptbelagte linser. I tillegg kan reseptbelagte solbriller matches med alle linser, inkludert bifokale og progressive linser for tilstander som presbyopi. De er også svært nyttige for utendørs lesing hvis du vanligvis bruker lesebriller.

Reseptbelagte solbriller kan lages med et bredt utvalg av linsematerialer, inkludert høyindekslinser, polykarbonatlinser, CR-39 plastlinser, Trivex-linser og til og med glasslinser (selv om det må bemerkes at mens glasslinser gir den beste optikken, har de en tendens til å være tyngre og er mer skjøre enn plastlinser. Hvis du leter etter et par utendørs solskjermer, anbefaler vi å holde deg til litt lettere plast).

Når du velger reseptbelagte linser til solbrillene dine, kan det også være lurt å vurdere å legge til en fotokrom fargetone eller fargetilpasse linsene dine.

• Fotokromatiske linser

En fotokrom fargetone vil gi linsene dine en overgangseffekt – noe som betyr at de automatisk tilpasser seg endringer i omgivelseslysforholdene (dvs. at de blir mørkere i solen og blir klarere innendørs).

Overgangseffekten til fotokromatiske linser aktiveres kun når de er i direkte kontakt med solens UV-stråler, noe som betyr at de ikke blir mørkere inne i biler – moderne frontruter og vinduer blokkerer en betydelig del av UV-lyset (unntatt Transitions® XTRActive®-linser).

• Arise HD reseptbelagte linser

SmartBuyGlasses tilbyr banebrytende holdbarhet, uberørt klarhet og perfekt syn – alt i de samme glassene. Arise HD Clarity reseptbelagte linser er laget for den daglige brukeren og tilbyr også avansert beskyttelse som gjør dem egnet for ethvert eventyr.

Arise Clarity Lens Collection kommer fullpakket med beskyttende elementer for å gi deg et uslåelig par reseptbelagte briller. Fra ripebestandige og anti-reflekterende belegg til UV 400 og superhydrofob beskyttelse, disse linsene vil garantert holde øynene dine komfortable i enhver situasjon.

Disse høyytende, slitesterke linsene har en innovativ linseteknologi som gir optimal klarhet og komfort i den urbane jungelen. Disse linsene er også asfæriske, noe som gjør dem tynnere og lettere enn mange andre reseptbelagte linser. Bare velg hvilke rammer du liker, skriv inn resepten din og velg Arise Collective for linsetypen din.

• Virtuell prøve-på

Når du har valgt ditt perfekte par reseptbelagte solbriller, vil du kunne prøve dem virtuelt med det geniale Virtual Try-On-Tool!

Gitt den nåværende pandemien, er det ikke så lett å gå til din lokale optikere eller brillebutikk for øyeblikket. Tiden som går bort til og fra butikken og de typisk høye kostnadene ved å besøke en fysisk butikk. Det er den perfekte sosialt distanserte prøve-før-du-kjøper! Virtual Try-On eliminerer stresset ved å bestemme deg personlig.

Konklusjon

Med et klikk på en knapp vil du nå kunne legge til resepten din til dine valgte solbriller online hos SmartBuyGlasses, i tillegg til å opprettholde alle fordelene tidligere nevnt fra å ha et personlig tilpasset par!

Nå har du fått læringen ut av veien. Det er på tide å velge et par reseptbelagte solbriller som passer for deg. SmartBuyGlasses er vert for en hel rekke luksusmerker, verdimodeller og de mest etterspurte kolleksjonene som reseptbelagte aviator-solbriller, høykvalitets designerkolleksjoner og reseptbelagte solbriller for barn, alt med garantert best pris! Hvilket par vil du velge?

Ask the Optician

ASK NOW

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *