analyticsTags

Kontaktlinser

Dailies Total 1 og kontaktlinser

Fra Alcon, Dailies-kontaktlinser, som Dailies Total 1, er behandlet med det siste innen kontaktlinseteknologi for å gi eksepsjonell behagelighet og visuell skarphet. Uansett hva ditt syn trenger, dekkes det av Dailies sine linser.

 

Ved å bruke unike fuktighetskremer, gir Dailies kontaktlinser komfort for din daglige bruk. Når vi snakker om syn, er det ikke nødvendig å inngå kompromisser. Øynene dine fortjener kontaktlinser som gir overlegen komfort og synsytelse. Det er det du får med Dailies-kontaktlinser. Takket være det unike materialet kan du bruke Dailies-kontakter hele dagen uten problemer.

Dailies kontaktlinser har en mangesidig design som sørger for optimal visuell og førsteklasses komfort.

Velg riktige Dailies kontaktlinser

SmartBuyGlasses tilbyr deg alle alternativene, sjekk ut Dailies Total 1 90 Pack og Dailies Total 1 30 Pack.

 

Ikke gå glipp av de nye Dailies AquaComfort Plus, takket være den overlegne komforten og klare syn uten bryet med daglig vedlikehold, er disse kontaktlinsene perfekte for nye linsebrukere, eller folk som ønsker å bytte til mer komfortable daglig linser. De kan trygt omtales som universallinser som passer utrolig godt til nesten alle personer.

 

På SmartBuyGlasses kan du finne forskjellige typer linser for å dekke alle behov, ta en titt på Dailies AquaComfort Plus Toric 30 Pack, Dailies AquaComfort Plus 30 Pack og Dailies AquaComfort Plus Multifocal 30 Pack. Andre kontaktlinser som for øyeblikket er veldig populære inkluderer 1-day Acuvue Moist 30 Pack

 

Uansett hvilket produkt du velger, du kan trygt kjøpe linser på nett hos SmartBuyGlasses. Trenger du spesialtilpassede linser, husk at hos oss kan du få alle mulige tilpasninger og typer, slik som asfæriske, fargede, sfæriske, toriske og utvidede.

Dailies-kontaktlinser er kjent for å være behagelige på øynene og opprettholde hvitheten i øynene, noe som betyr at du vil oppleve et varig nivå av komfort. Selv følsomme øyne kan nyte maksimal komfort med Dailies kontaktlinser, perfekt egnet for de som ofte lider av tørre øyne.