Grid banner
Filtrer og sorter

Arnette® Solbriller

164
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 av 164 Produkter
Filtrer og sorter
Sorter
Populære valg
Kjønn
Tilbud
Merke
  • Arnette
Alle merker
Egenskaper
Form
Ansiktsform
Innfatningsfarge
Linsefarge
Blå
Brun
Gjennomsiktig
Grå
Grønn
Gul
Gull
Lilla
Rød
Sølv
Rammetype
Glass type
Rammemateriale
Størrelse
S
M
L
XL
42 mm69 mm
Pris
kr 644kr 1354

Arnette® Solbriller

Arnette er et solbrillemerke som ble grunnlagt i 1992 av selskapets president og profesjonelle skater Richard Arnette. Arnette solbriller designes i California og distribueres over hele verden. Arnettes produktlinje består av klassiske modeller og nyskapende design for både menn og kvinner. Dette luksuriøse merket har også vært presentert i magasiner som Vogue, GQ, Elle og Marie Claire. Disse designer solbrillene er også sponsor for mange ekstremsportarrangementer og idrettsutøvere.

 

Er Arnette solbriller gode?

 

Mange synes at Arnette solbriller er av høy kvalitet og godt designet. I tillegg får Arnette solbriller ofte skryt for sin holdbarhet. Hvis du er på utkikk etter et par stilige og funksjonelle solbriller, kan Arnette være et godt alternativ til deg. Arnette solbriller er den perfekte måten å beskytte øynene dine mot solens skadelige stråler på. Arnettes linser er laget av polykarbonat, som er slagfast og gir UV-beskyttelse. Arnettes rammer er laget av lette og slitesterke materialer som metall, og finnes i ulike stiler som passer enhver personlighetstype. Enten du er ute etter en klassisk stil eller et mer moderne design, har Arnette et par solbriller som passer dine behov. Fra Arnette solbriller til menn til Arnette solbriller til kvinner - vi har et par for enhver smak!

 

Er Arnette solbriller polariserte?


Arnette solbriller har polariserte linser som reduserer gjenskinn og gir UV-beskyttelse. Polariserte linser passer perfekt til utendørsaktiviteter som fiske, skikjøring og båtliv. Arnettes polariserte solbriller er laget av slitesterke materialer som motstår riper og gir overlegen klarhet. Et utvalg av Arnette solbriller som selges av SmartBuyGlasses er polariserte og rimelige takket være vår beste prisgaranti. Du kan også bruke vårt virtuelle prøveverktøy for å se deg selv i hundrevis av Arnette polariserte solbriller! Begynn å handle hjemmefra i dag.