Hjem/Solbriller
Grid banner
Filtrer og sorter

Solbriller

SmartbuyGlasses Norge er din nettbutikk for solbriller i Norge, inkludert solbriller med styrke, til lave, dagligdagse priser. Bla gjennom utallige stiler på nettet og sjekk hva som passer best til ansiktsformen din ved å bruke verktøyet “Selfie View”. Bare last opp et bilde av ansiktet ditt, og legg favorittbrillene dine direkte på bildet for å sjekke hvordan de nyeste designstilene passer til utseendet ditt.

 

Liker du utseendet og følelsen av designersolbriller, men ikke priser? Vi garanterer deg de beste prisene som finnes, når du handler hos SmartbuyGlasses Norge, og vi tilbyr kundene våre Klarna som betalingsmåte. Finn dine nye favorittsolbriller fra hvilken som helst designer eller merke som er tilgjengelig på nettstedet vårt, og få dem umiddelbart gjennom en Klarna avtale. Ta deg god tid til å betale dem over fire toukersperioder og se fabelaktig ut i mellomtiden. For mer informasjon om hvordan du bestiller og våre returregler, sjekk ut våre ofte stilte spørsmål, og hvis vi ikke har klart å svare på spørsmålet ditt der, er du velkommen til å ta kontakt med et vennlig medlem av vår kundeservice.

 

Trenger du å kjøpe solbriller, men du har ikke tid til å besøke butikker? Bla gjennom, prøv og kjøp på nettet hos SmartbuyGlasses Norge.

 

 

Hvor du kan kjøpe solbriller

Glem alt du trodde du visste om hvor du kan kjøpe solbriller. SmartbuyGlasses Norge er en nettbutikk for alle de nyeste merkene og designene av solbriller som kan kjøpes, som normale polariserte solbriller eller solbriller med styrke. Vi har funnet ut hvordan du kan søke etter og finne det perfekte solbrilleparet til den rimeligste prisen fra alle dine favorittdesignere og stiler. Hvis du tilfeldigvis velger en stil eller ramme som du ikke er helt fornøyd med, gir vi deg også muligheten for gratis retur.

 

Vårt utvalg av solbriller for kvinner og briller for menn inkluderer alle dine lokale og internasjonale favorittmerker som Ray-Ban og Quay Australia. Vår fullstendige nettbaserte kjøpsprosess betyr at du kan handle komfortabelt på nettet i ditt eget hjem og når det passer deg. Bla gjennom våre designermerker som Burberry og Gucci, eller kjøp etter stil, fra katteøyne solbriller og runde solbriller til skilpaddeskall og klassiske aviator-solbriller.

 

Når det gjelder å søke etter riktig par solbriller, er det mye å tenke på. Solbriller handler om mer enn bare å beskytte øynene dine mot de harde solstrålene. Det rette paret solbriller kan fullstendig skape eller ødelegge et utseende og å lete etter riktig innfatning, utforming og størrelse er veldig viktig for å finne det ultimate paret du vil elske, ikke bare første gang du tar dem på, men hver gang etter det. Solbriller er også en gode måte å forbedre et antrekk. Uformelle jeans og en t-skjorte gir et avslappet utseende, men legg til en ekstravagant innfatning fra Dolce & Gabbana eller et elegant par Armani solbriller, og du kan få folk til å snu seg etter deg med en gang.

 

Vanligvis, når du har handlet solbriller, har du sannsynligvis måttet ta med minst en venn som kan sjekke at det du ser i speilet er det de også ser. Det er ingenting som er verre enn forelske seg i en stil eller et design, som Ray-Ban solbriller, eller hva som helst, bare for å finne ut, når du har kommet hjem, at det faktisk ikke var så flatterende som du trodde. Å ta med en venn for å sjekke solbrillene for deg har vært den beste måten for å sikre at du får gode råd om en stil eller form du vurderer. Nå trenger du ikke bekymre deg. Det gjelder spesielt for folk som trenger solbriller med styrke. Når du handler innfatninger til solbriller med styrke, vil du ofte slite med å se hvordan stilene og designene du prøver på, virkelig ser ut. Du kan ikke bruke de synskorrigerende brillene dine mens du prøver de siste bestselgerne, så du er aldri helt sikker på hvordan de kommer til å se ut før du har kjøpt dem og kan se deg selv tydelig mens du bruker dem. Vi har endret alt dette. Nå kan du handle trygt på nettet og bruke det unike 'Selfie View' verktøyet når du søker gjennom Prada og Le Specs-seriene. Ved å laste opp et bilde av ansiktet ditt til nettstedet vårt, kan du virtuelt prøve vårt komplette utvalg av solbriller og få et klart, skarpt bilde av hvordan du vil se ut. Ingen uklare konturer eller bekymring om du kan stole på dine venners smak. Du kan sjekke hvordan du ser ut med alle våre klassiske stiler og nye modeller raskt, enkelt og for så mange forskjellige stiler du ønsker.

 

Nå, som du vet, er den beste måten å søke, prøv og bestem deg for de nyeste solbrillestilene som er tilgjengelige fra merker som Ralph Lauren og Versace. Hvordan vet du at du har valgt den mest flatterende formen? Har du noen gang funnet et fantastisk par Oakley solbriller, og da ikke vært helt sikker på at de faktisk er den rette stilen for ansiktet ditt?

 

Den første regelen for å kjøpe solbriller er den samme som å velge hvilken som helst briller, og en ganske åpenbar: du bør alltid velge en innfatning, utforming og størrelse som passer til ansiktet ditt. Når det gjelder innfatninger, er den generelle tommelfingerregelen å velge en stil som er det motsatte av din naturlige ansiktsform. Det kan høres bakvendt ut men husk at, for å oversette et vanlig engelsk uttrykk til norsk, motsetninger tiltrekker hverandre. Ved å velge en form som er det motsatte av ansiktet ditt, kompenserer du heller enn å fremheve din naturlige form. For eksempel, for de med et firkantet ansikt vil runde innfatninger være mest naturlige og smigrende. De glatter ut dine naturlige vinkler og skape en mild mykhet rundt ansiktet. Mennesker med et firkantet ansikt har generelt en kjeve linje med samme bredde som pannen. Klassiske firkantede ansikter inkluderer Orlando Bloom.

 

Hvis du har et firkantet ansikt, men ikke liker myke innfatninger eller runde linser, så passer den klassiske flygerstilen også til ansiktsformen din. Å velge en klassisk stil som jagerpilotinnfatninger sikrer at de nye solbrillene dine er tidløse, og tar deg uavbrutt fra motetrend til motetrend og du ser alltid smart, flott og stilfull ut.

 

 

Hvis du har en rund ansiktsform, leter du etter den motsatte innfatningsstilen, og du bør se på vårt utvalg av firkantede innfatninger. Klassiske firkantede innfatninger er alltid populære, spesielt fra designerne på Persol og Oakley. Du vet at du har et rundt ansikt hvis den bredeste delen av ansiktet ditt ligger ved kinnene. Å velge kantede rammer vil ikke bare oppveie din naturlige uskyldige sjarm, men de vil også gi ansiktet ditt et mer kantet og lengre utseende, som vanligvis er veldig slankende og veldig smigrende.

For alle med en rund ansiktsform og mørkere hud eller hårfarger, kan du godt gå for litt sterkere vinkler og velge en mørkere glasstone og innfatningsfarge. For alle med lysere hud og hår, er myke og milde brun- og ravfargede dine beste venner, spesielt hvis de har en myke kurve. Hvis du er en stor fan av mørke glass og innfatningsfarger, er det også topp. Bare vær oppmerksom på at de nye solbrillene dine kan få deg til å se litt ut som en spesialagent fra en 80-talls kassasuksess. Dette kan være akkurat det du leter etter, selvfølgelig, så slå deg løs. Du finner noen fantastiske stiler fra merkevarer som Tom Ford, og klassiske design som Ray-Ban Wayfarer.

 

For solbrilleelskere med langt ansikt - folk med ansikt som er lengre enn bredt – er den runde innfatningsstilen din venn også her. I utgangspunktet er stylingeffekten du leter etter, å kompensere for ansiktslengden i stedet for å forlenge den enda mer. Å velge innfatninger som er bredere enn ansiktet ditt, vil bare fremheve hvor langt det er. Ideelt sett vil du velge innfatninger som er nesten 1:1 på bredde til lengde, som klassiske clubmaster-stiler med en tung toppramme og rammeløs bunn. Bruk størrelsesguiden vår på nettet for å forsikre deg at du velger den perfekte størrelsen for ansiktet ditt.

 

 

Mennesker med en trekantet ansiktsform har et punkt eller veldefinert hake som tydelig trekker ansiktsformen ned og til et punkt. For denne typen ansiktsform er rektangulære og større innfatninger perfekte. De balanserer den naturlige smalheten i kjevelinjen din, spesielt hvis du har skjegg eller bredere funksjoner, og Dragon er et flott merke som tilbyr et stort utvalg av herresolbriller og damebriller i denne innfatningsformen og -størrelsen. I dette tilfellet må du alltid holde deg med større brilleglasstørrelser. For finere ansikter med trekantet form, velg mindre glass og ministørrelser.

I tillegg til vårt utvalg av det siste nye innen solbriller fra merker som Chloé, tilbyr vi også kunder et bredt utvalg av klare og blålysstiler. Blålysstiler er spesielle linser som har et reflekterende belegg designet for å redusere belastningen på øynene forårsaket av blålysenheter som smarte enheter og dataskjermer.

 

Bla gjennom vårt komplette utvalg av solbriller og briller med klare linser valgt fra de beste og mest populære internasjonale og lokale designerne. Du får alltid tilgang til den beste prisen på favorittstiler og designere på nettet, inkludert barnebriller.