Hjem/Solbriller/Katteøyne
Grid banner
Filtrer og sorter

Cat-Eye Solbriller

5,824
  • Virtuelt prøverom
  • Nyankommet
  • Bestselgere
  • Resept
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
Filtrer og sorter
Sorter
Populære valg
Nyankommet
På lager
Rimelig samling
Virtuelt prøverom
Kjønn
Barn
Dame
Herre
Tilbud
Billige briller
Lagersalg
Outlet
Merke
Toppmerker
Alle merker
Sport
Egenskaper
Form
Ansiktsform
Innfatningsfarge
Blå
Brun
Burgunder
Gjennomsiktig
Glitter
Grå
Grønn
Gul
Gull
Gunmetal
Hvit
Lilla
Mønster
Oransje
Regnbue
Rosa
Rosegull
Rød
Skilpadde
Svart
Sølv
To-tone
Linsefarge
Blå
Brun
Gjennomsiktig
Grå
Grønn
Gul
Gull
Lilla
Oransje
Rosa
Rød
Sølv
Rammetype
Linsetype
Rammemateriale
Størrelse
S
M
L
XL
43 mm69 mm
Pris
kr 154kr 23605

Cat-Eye Solbriller

Cat-eye solbriller  er en av de mest glamorse solbrille stilene og har blitt et ikonisk moteuttrykk både blant menn og kvinner. De omfavner en retro inspirert innfatning med et moderne utrykk , for å skille seg ut fra en standard og ikke minst vekke oppmerksomheten fra forbipasserende.

 

Den Amerikanske filmmakeren og designeren Altina Miranda følte at innfatningen på solbrillene var både uinspirerende og kjønnsnøytrale eller fokuserte på menns stil i stedet for å appellere til kvinner rundt i verden. Veneziske Harlequin masker var inspirasjon til designet takket være deres enestående former og voilà - harlequin solbriller, senere kjent som Cat-eye solbriller, gjorde sitt inntog på markedet..

 

Med spisse toppkanter, mer dristig en alle, hvertfall mange andre innfatninger, vil cat eye solbriller gi deg en ekstra boost ved å bruke og fremheve den naturlige benstrukturen i kinnene. CatEye innfatningen ble oppfunnet på 1930 tallet, men ble først berømt på 1960 tallet takket være kjendisenes omfavnelse. . Ett av aspektene som har gjort at cat-eye solbriller har blitt så populære er oppmerksomheten fra tv legender som er setter stil blant sitt publikum. Det var den første kvinne orienterte brille trendene i historien og kvinner over alt ønsket å følge i fotsporene til Audrey Hepburn og Marilyn Monroe som var blitt sett i ført dette kommene mote tilbehøret både på fuilmsett og intervjuer. 

 

Hvor kan jeg kjøpe  cat-eye solbriller?

Cat-eye solbriller har blitt fast inventar i brilleverdenen og du kan derfor finne dem nesten overalt hvor du ser etter briller. De er en ettertraktet modell, og akkurat derfor vil du finne en større kolleksjon på vår hjemmeside: SmartBuyGlasses. Blandt vår utvalg på nett, vil du også legge merke til at vi også fører designer cat eye solbriller fra flere forskjellige høykvalitets merker som Celine, Tom Ford, og LMNT.

 

Du kan prøve hvem du vil av merkene nevnt ovenfor, i tilleg til alle andre i vr cat-eye sortiment, og andre innfatninger også, rett fra ditt eget hjem! Bruk vårt enkle virtuelle prøve verktøy for å se hvordan brillen  passer til ansiktet ditt, mens du går igjennom siden vår. Du kan tilogmed se detaljer fra alle sider skik vet du nøyaktig hvordan det vil se ut om noen er på deg fra siden i tillegg til rett fram.Hvorfor er det en god ide å kjøpe cat-eye solbriller fra oss? fordi vi tilbyr en rekke fordeler for  forsikre oss oss om at vi er verdt din tid og belønne deg som kunde hos oss. For det første, du kan dra nytte av vår 100 dagers retur politikk. Alle våre synskorrigerende briller, kontaktlinser, og designer solbriller kan returneres gratis innen ett 100 dagers vindu som starter dagen du mottar kvittering for produktet(ene). Om du vil bytte i et annet produkt, eller bare vil ha pengene tilbake, så ordner vi det.

 

Hold et godt øye med produkter som er merket med “Beste pris garanti” merket ved siden, finner du en lavere pris for noen av disse produktene, hvor som helst på nett, vil vi matche prisen. Alt vi trenger fra deg er at du forteller os om det innen 14 dager etter ditt kjøp så refundere i deg differansen til konto med en gang. Ts kontakt med vår kundeservice og de vil med glede hjelpe til.

 

Hvilken ansiktsform passer til cat-eye solbriller?

En av de vanskeligste oppgavene når man skal kjøpe ett nytt par solbriller er å vite om designet du liker , vil se like bra ut på deg som det gjør på modellens ansikt eller på bildene du ser. Du vil forsikre deg om at cat-eye solbriller ikke blir for mye for din ansiktsform, eller at det trekker oppmerksomheten til feile deler av ansiktet ditt. Heldigvis har vi en veldig informativ ansiktsform guide tilgjengelig som kan gi deg alle tips. Først og fremst må du finne ut hvilken ansiktsform du har, etterpå finne ut hvilken rammestørrelse som ir deg mest. Cat-eye solbriller er kjent for å definere runde hakepartier og forme dine mykere ansikstformer.

 

For eksempel, så vil en  oval ansiktsform passe godt til cat-eye innfatninger men ikke de store , så her bør man gå for et nettere par cat-eye solbriller. 

 

Hvordan bruke cat-eye solbriller?

Som nevnt ovenfor , det første du må gjøre er å sette av litt tid til å forstå egen ansiktsform å hvilke innfatninger som passer deg. I andre rekke prøv å tilpasse tilbehøret ditt med antrekk og stil. Cat-eye solbriller har en egen retro følelse over seg, slik at du kan eksperimentere med vintage kjoler og skjorter for å matche. Du kan også vurdere å endre på sminken din til å inkludere enn tyngre øyesminke og ett leppestift som skiller seg ut for å komplementere formene på solbrillene. 

 

Ja, menn kan også bruke cat-eye solbriller! Kjønns reglene innen mote blir stadig endret på, og dagene er talte for at denne stilen kun skal være for kvinner. Legg til litt eksentritet i stilen din å vurder cat-eye solbriller for menn fra etablerte designere som Gucci and Prada.