analyticsTags

Grid banner

Kjønn

Merke

  • Paradigm

  • Toppmerker

  • Alle merker

Egenskaper

Form

Innfatningsfarge

  • Gjennomsiktig

Linsefarge

  • Grønn

Rammetype

Glass type

Rammemateriale

Solbriller for Herre

(1)

Sorter:

1 av 1

Sett musemarkøren på et produkt
VTO page link

1-1 av 1 Produkter

1 av 1

Solbriller for Herre

Solbriller herre - en liten introduksjon

For ethvert budsjett, stil, ansiktsform og hudfarge, skill deg ut fra mengden i et nytt par designer solbriller herre. Det har aldri vært så mange sofistikerte og elegante alternativer tilgjengelig for solbriller for menn, og SmartBuyGlasses gir deg de fleste muligheter av alle forhandler på nett. Solbriller er en viktig del av klesskapet til mange mennesker året rundt, så du trenger de mest holdbare alternativene av herresolbriller av høy kvalitet. Polariserte, refleksbestandige glass og ripebestandige innfatninger kan holde tritt med selv de mest ekstreme livsstilene. Vintage, sporty, klassiske og moderne innfatninger i flere fargevalg enn du kan forestille deg, er alle tilgjengelige på SmartBuyGlasses. Solbriller med styrke er selvfølgelig alltid en mulighet!

 

Formtilpasset, behagelig og tilgjengelig i ekstremt smigrende former, solbriller for menn har aldri kommet i så mange alternativer tidligere. SmartBuyGlasses er ditt beste valg for å finne ditt neste par herresolbriller tilgjengelig til nedsatt pris. Med et bredt utvalg av solbrillermerker som Persol, Tom Ford  og Ray-Ban solbriller for menn, er du sikker på å finne de beste solbrillene. Å kjøpe solbriller på nettet er ikke lenger noe arbeid med SmartBuyGlasses, den ledende nettforhandleren av solbriller for menn. SmartBuyGlasses tilbyr deg en enkel måte å handle hjemmefra med hundrevis av forskjellige solbrillerammer for menn, fra rimelige solbriller til mer eksklusive stiler.

 

 

Topp designer solbrillemerker for herre

Vi tilbyr mer enn 180 solbriller designermerker å velge mellom, så for å gi deg en god start er dette de to mest ettertraktede designermerkene for menn. Og dette er de to mest etterspurte designermerkene for menn:

 

Ray-Ban

Ray-Ban solbriller er verdensledende når det gjelder førsteklasses solbriller, og du har mest sannsynlig sett deres klassiske Aviators på mange ansikter. De mest populære pilotformede Ray-Ban solbrillene på SmartBuyGlasses er Ray-Ban RB3025 Aviator Gradient. En annen populær brille fra Ray-Ban er deres Clubmaster-innfatninger, Ray-Ban RB3016 Clubmaster, de er den perfekte blandingen av moderne og klassisk som du kan bruke i mange år fremover. Ray Ban solbriller er et tidløst stykke briller og har virkelig noe for alle.

 

Oakley solbriller for herrer

Hvis du er mer av en sporty type, bør du ta en titt på Oakley solbriller. Oakley gir deg sporty, moderne og kule solbriller. Oakley har alltid vært i forkant med glassteknologi, og den proprietære Oakley-linseteknologien gjør deres solbriller vanskelig å unngå for sportsfolk. Oakley oppfyller konsekvent ytelseskravene til alle nivåer, fra nybegynnere til idrettsutøvere i verdensklasse. Så hvis du leter etter et par solbriller for å beskytte deg for en hel dag ute i solen, eller for å ha på deg når du spiller golf, surfer eller går på ski - dette er merket for deg! Ta en titt på disse populære stilene: Gascan Oakley OO9014, Holbrook Oakley OO9102, The Jawbreaker Oakley OO9290 eller Frogskins Oakley OO9013.