analyticsTags

Grid banner

Filtrer og sorter
Sorter
Merke
 • celine
Alle merker
Filtrer og sorter

Celine Solbriller

0
  VTO page link

  analyticsTags

  Sorter:

  Oops, Beklager! Ingenting matcher

  Oops, beklager! Vi har ingen resultater til deg

  Hjelp oss med å finne ditt favoritt produkt:

  Sjekk stavemåten | Vær mindre spesifikk | Bruk forskjellige søkeord

  Celine Solbriller

  Celine solbriller er en utvidelse av selskapets allerede fantastiske rykte innen moteindustrien. Celine er et franskt klar-for-bruk og luksuriøs lærvare merke som har vært under eierskap med LVMH siden 1996.  

   

  Celine ble grunnlagt av Céline Vipiana i 1945 og hun åpnet sin første butikk på 52 rue Malte, i de ikoniske gater av Paris. En av de første av sin natur, Celine jobbet som skomaker for barn. Når de begynte å bli beryktet, var merket kjent for sin originale logo, som hadde røde elefanter og var laget av Raymond Peynet.

   

  Celine ble enda mer selvstendig på 60-tallet, men fortsatt langt unna å produsere briller, men i full utvikling av et merke som tok veien inn mot luksusmarkedet, inkludert tilbehør. De bestemte seg for å fokusere på sportsklær for kvinner og begynte å eksperimentere med vesker, loafers, hansker og andre klær.

   

  Grunnleggeren, Céline beholdt sin posisjon som hoveddesigner helt frem til 1997. Før tiden hennes var ute, spredte selskapet sine vinger over hele kloden og i 1973 åpnet det butikker i Monte Carlo, Genève, Hong Kong, Lausanne, Toronto og Beverly hills. Dette hjalp utvilsomt merket til å bli mer kjent rundt om i verden og utvikle seg til den sterke stående luksusvare produsenten vi ser i dag. Siden den gang har Celine blomstret opp til å bli et ledende merke når det kommer til parisisk elegant stil, enten det er for lærvarer, solbriller eller til og med dufter

   

  Hvor blir Celine solbrille laget? 

  Celine solbriller og briller er designet og produsert av Thelios på vegne av LVMH group. De ligger ved foten av italia dolomittene og er eksperter innen produsering av briller. Andre store merker har stor tillit til deres ekspertise, inkludert Kenzo og Loewe. Thélios kombinerer mote arven av det franske merket med beundringsverdig utførelse av italiensk håndverk. 

   

  Denne vakre harmonien fra to av europas mest bemerkelsesverdige yrker gir artistiske og kreative visjoner, som skaper produkter som merket er mer enn stolt over å kunne sette navnet sitt på. Det gir det følelsen av et par vintage Celine solbriller, mens de samtidig implementerer med oppdaterte og avanserte teknikker som brukes i moderne brille produksjon. En av de største skuffende aspekter av progresjon innen favorittmerket ditt kan være at fokuset settes høyere på produserings hastigheten og at kvaliteten lider av det.   Celine solbriller gir begge deler og et partnerskap med Thelios gir dem den fantastiske fordelene at en ikke trenger å gå på kompromiss av den andre. 

   

  Hvem selger Celine solbriller? 

  Hos SmartBuyGlasses, gir vi ikke bare våre kunder det beste utvalget av high-end designer solbriller, men passer også på at utvalget innen disse merkene er tilstrekkelig nok til å ikke skuffe. Du kan velge mellom alle dine favoritt farger og ramme former, inkludert Celine cat-eye solbriller som gir en dristig look og et ekstra lag med voldsomhet til antrekket ditt. Du kan velge hva du vil, bare bruk våre filter på siden av vår nettside for å velge dine preferanser og finn akkurat det du ser etter, uansett om det er Celine oversized solbriller, en mer minimalistisk look eller noen slående vakre ramme design med mønstre.  

   

  Når du handler på nett hos oss, kan du dra nytte av den gode hjelper assistanse vi har lagt til handelsprosessen for å gjøre opplevelsen mye lettere og stressfri. Det er ingen som liker å glede seg til et par nye solbriller, bare for å motta dem i posten og innse at de ikke er for deg. Sjekk vår ansiktsform guide for å få en bedre forståelse av hvilke ramme former som vil passe ditt utseende og vise frem dine beste trekk. Når du vet hva din ansiktsform er kan du begrense søket, du kan også referer til våre siste brilletrender for å være i takt med tiden og følge siste mote. Klarer du ikke bestemme deg for hvilke av de 2-3 solbrillene du skal velge? Eller vil du være sikker på at dine favoritter ser like bra ut på som du håper? Da kan du fjerne enhver tvil ved å bruke vårt virtuelle prøv-på verktøy som gir deg muligheten til å se deg selv i ethvert par du finner på siden vår.  

   

  Hvor mye koster Celine solbriller?

  Når du kjøper designermerker som Celine solbriller, vil du være sikker på at du ikke betaler mer enn du trenger. På vår nettside, vil du finne en rekke forskjellige prisklasser som kan passe ethvert budsjett. Bortsett fra det kan ingen slå prisene som du finner hos oss! Takket være vår beste pris garanti, finner du en bedre pris på et produkt kjøpt hos osss, vil vi refunderer mellomlegget for kjøpet! Ikke minst kan du holde øynene åpne for Celine solbriller flash sale og utsalgsvarer for å få tak i de beste tilbudene på våre sider!