analyticsTags

Grid banner

Kjønn

Alder

Tilbud

Merke

  • Alle merker

  Sport

  Egenskaper

  Form

  Innfatningsfarge

  • Blå

  • Gjennomsiktig

  • Grå

  • Grønn

  • Gul

  • Hvit

  • Oransje

  • Rosa

  • Rød

  • Skilpadde

  • Svart

  Linsefarge

  • Blå

  • Brun

  • Grå

  • Grønn

  • Gul

  • Lilla

  • Rød

  • Sølv

  Rammetype

  Glass type

  Rammemateriale

  Størrelse

  Linsebredde

  Pris

  Solbriller for barn

  (31)

  Sorter:

  1 av 1

  Sett musemarkøren på et produkt
  VTO page link
  Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
  HB Upsell bubble in grid - BOGO50%

  1-31 av 31 Produkter

  1 av 1

  Solbriller for barn

  Solbriller for barn er mer enn kun det å se kul ut, eller det å matche sine eldre søsken eller foreldre. Solbriller for barn er faktisk mer viktig enn solbriller for menn eller  kvinner, på grunn av større risiko for å få skade på øynene på grunn av sollys. Vi forstår viktigheten av UV beskyttelsen solbriller for barn gir. Vi forstår også at for å overbevise barn til å gå med solbriller, må de være kule og morsomme med spennende farger

   

  Uansett om barnet ditt trener på å bli den nye store skistjernen eller ønsker å kose seg på stranden med vennene sine, har vi designer solbriller som passer alle! Spesielt hvis du har et aktivt barn, da må du sjekke merker som er tilgjengelige for å finne et par solbriller som passer barnets livsstil. 

   

  Du kan velge mellom noen av de mest imponerende merker som designer solbriller til barn, inkludert Ray-Ban Kids som er noen av de kuleste solbriller på markedet for barn. De har samme kvalitet som andre Ray-Ban briller og samtidig som de tåler en støyt og ser freshe ut. Vår SmartBuy Kids har et bredt utvalg for de som ser etter rimeligere solbriller men samtidig har den nødvendige kvaliteten. Vi er stolte over å kunne lage solbriller for barn som både gir UV beskyttelse og er bærekraftig på samme tid, takket være holdbarheten av produktet. Oakley solbriller for barn , akkurat slik som solbriller til voksen kan du få tak i brilleglass i en mengde av farger og som betyr at foreldre og barn kan matche og fortsette å leve en aktiv livsstil. Hvis du stoler på at Oakley kan beskytte øynene dine, er det et fint par å gi barnet ditt. 

   

  Er det farlig for barn å gå med solbriller?

  For noen er dette et lett spørsmål å svare på, men andre kan være mer usikre. Svaret er uansett, det er absolutt ikke farlig. Det er heller farligere for barn å ikke bruke solbriller. Vi vet jo hvor farlig UV stråler kan være for voksne, så hvorfor skulle det være annerledes for barn? Barn er gjerne mer sensitiv til sollys enn voksne og det gjør at det er enda viktigere for de å bruke solbriller når de er ute i solen.  

   

  Noe som er viktig å tenke på er at barn gjerne bruker mer tid utendørs enn voksne, når de er på skolen, sportsaktiviteter og generelt lek ute. Dette betyr at de er eksponert til mer UV stråler daglig enn voksne og trenger beskyttelsen mer. Huden rundt øynene og øyelokkene til barn er mer sensitive og sårbar når det kommer til UV stråler. Denne skaden kan akkumuleres over tid og føre til langsiktige problemer som grå stær og makuladegenerasjon som kan uskarpt syn og matte farger. Kortsiktige bivirkninger er også en mer umiddelbar bekymring og inkluderer fotokeratitt som sammenlignes med å ha solbrenthet på øyet.

   

  Hvordan velger du solbriller til barn? 

  Alle punktene over tatt i betraktning er det tydelig at når du velger solbriller til barn må du være sikker på at de har kvalifikasjoner som de verdt å kjøpe. Det viktigste å tenke på er funksjonen av brillene, og den viktigste funksjonen er uten tvil UV beskyttelse. Det bør være det første du ser etter og velg vekk solbriller som ikke gir nok UV beskyttelse, selv om de ser kule ut. 

   

  Det nest viktigste er å passe på at solbrillene er holdbare. Aktive barn vil ødelegge solbriller som ikke er av god kvalitet innen kort tid. De må være slagfaste og laget av materialer som vil vare, slik som acetat, plastikk, og  metall. Velg et brilleglass belegg slik som anti-ripe belegg for å forlenge levetiden til brilleglasset og samtidig unngå irriterende riper. Du bør også ta i betraktning hvilke aktiviteter disse solbrillene vil bli brukt til, å velge en nyanse som forsterker enkelte visuelle aspekter slik som skarphet. Hvis dette er hvor fokuset ditt ligger, kan du søke direkte på våre  sportsbriller for barn

   

  Det er supert å ha et flott par med solbriller for barn med UV beskyttelse, men barnet må også være villig til å bruke de! Hvis du lar barnet være med å velge seg et par kan du være sikker på at de gleder seg over å kunne bruke sine nye solbriller. Pass på at barnet også ser deg bruke solbriller ute, slik at du kan sette et eksempel på sunne vaner for barnet ditt. 

   

  Hvilken UV beskyttelse bør solbriller for barn ha? 

  Nivået av UV beskyttelse for solbriller for barn en kan sees på  kategorien de ligger i.  Kategoriene rangeres fra 0-4, hvor 4 er den høyeste grad av beskyttelse. Solbriller for barn som havner i kategoriene 0-2 er fint for å se kul ut, men gir veldig lite beskyttelse mot UV stråler, og passer dårlig for barn som er mye ute i solen. Et godt eksempel er bruk av solkrem, du tenker kanskje det er ok å bruke lavere solfaktor solkrem når solen ikke er på det sterkeste, men så fort den er på det sterkeste smører du inn barnet fra topp til tå med den høyeste solfaktoren, ikke sant? Øynene dine trenger samme form for kjærlighet og dessverre er ikke solkrem sunt for øyet, da er solbriller for barn løsningen! For optimal beskyttelse bør solbrillene falle i kategoriene 3 eller 4.