Hjem/Solbriller/Saint Laurent
Grid banner
Filtrer og sorter
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 av 387 Produkter
Filtrer og sorter
Sorter
Populære valg
Kjønn
Merke
  • Saint Laurent
Alle merker
Egenskaper
Form
Innfatningsfarge
Linsefarge
Blå
Brun
Gjennomsiktig
Grå
Grønn
Gul
Gull
Lilla
Rød
Svart
Sølv
Rammetype
Glass type
Rammemateriale

Saint Laurent Solbriller

Saint Laurent solbriller er et eksklusivt merke med en rik historie som strekker seg helt tilbake til 1960-tallet. Saint Laurent, som ble grunnlagt i 1961 av Yves Saint Laurent og Pierre Bergé, ble et av de mest innflytelsesrike navnene i moteverdenen, og skilte seg ut med sitt preg av klasse. Merket tilbyr en samling av tidløse og høykvalitets solbriller for menn og kvinner som passer til mange ulike smaker.

 

Hvem produserer Saint Laurent solbriller?

 

Saint Laurent solbriller designes og produseres av Kering, et fransk holdingselskap innen luksusvarer, tidligere kjent som PPR. Hvert par solbriller er laget av de fineste materialer og designet med stor oppmerksomhet på detaljer. Resultatet er et høykvalitetsprodukt som vil vare i mange år, og som du vil nyte å bruke hver dag.

 

Merket tilbyr en rekke farger å velge mellom, inkludert gull og sølv, og en rekke ulike rammeformer som passer perfekt til enhver ansiktsform. De røde kattøyesolbrillene fra Saint Laurent er et godt valg hvis du vil uttrykke deg med outfitet ditt. Er du derimot ute etter et klassisk og moderne design, bør du ikke gå glipp av merkets svarte ovale solbriller, et tidløst motetilbehør.

 

Er Saint Laurent solbriller polariserte?

 

Svaret er ja. Saint Laurent solbriller leveres med polariserte linser som gir bedre UV-beskyttelse mot sterkt sollys og reduserer gjenskinn. Polariseringen av linsen beskytter øynene dine og reduserer mengden lys som slipper inn gjennom linsen, noe som gjør solbrillene mer behagelige å ha på seg. 


Du kan også tilpasse materialet i Saint Laurent ramme ved å velge mellom ulike materialtyper, blant annet acetat, metall og plast. Med sin avanserte teknologi gir solbrillene fra Saint Laurent uovertruffen klarhet og komfort, samtidig som de er moteriktige. Hva venter du på? Kjøp favorittbrillene dine hos SmartBuyGlasses NO i dag.