Hjem/Solbriller/Retrosuperfuture
Grid banner
Filtrer og sorter
Sorter
Populære valg
Kjønn
Tilbud
Merke
  • Retrosuperfuture
Egenskaper
Form
Ansiktsform
Innfatningsfarge
Linsefarge
Blå
Gjennomsiktig
Rammetype
Glass type
Rammemateriale
Størrelse
S
M
45 mm52 mm
Pris
kr 743kr 2860

Retrosuperfuture Solbriller

Retro Super Future

Etablert i 2007 har ikke Retro Super Future den lange historien som klassikerne Ray-Ban eller Gucci har, men for hvert nye samarbeid og for hver nye anbefalling fra kjendiser så skaper denne nykommeren av et designermerke blæst rundt seg. De startet med kun tre typer innfattninger, men nå har de over 20 forskjellige modeller å velge mellom og alle som en er uttrykksfulle stilige og morsomme. Alt blir håndlaget i Italia, Retro Super Future handler like mye om kvalitet og innovasjon som om mote og trender.

Super Future Solbriller

Gjennom banebrytende samarbeider mellom verdensberømte celebriteter og produsenter kombinerer Retro Super Future form og funksjon på en forfriskende moderne måte. Solbrillene består av trykt acetat og eksperimenterer frekt med både farger og materialer. Glassene er framstilt av Zeiss, det kjente Tyske optikkmerke, og tilbyr den beste ripebestandigheten, og høykvalitets belegg, dermed får du et produktet som er både solid og stilig.
Med sin friske tilnærming så har Retro Super Future Solbriller fanget oppmerksomheten til mange A-kjendiser. Kanye West, Beyonce, Lady Gaga og Daft Punk er bare noen av de store navnene som har trykket Retro Super Future til sitt bryst. Populære modeller inkluderer den funky Paloma Francis Silver Black 769 modellen, og Flat Top solbrillen som passer til alle anledninger. Skaff deg Retro Super Future stilen med SmartBuyGlasses Norge, og få gratis frakt og 2 års garanti på alle produkter.