analyticsTags

Grid banner

Tilbud

Merke

 • Oakley

Kolleksjon

Innfatningsfarge

 • Blå
 • Brun
 • Burgunder
 • Gjennomsiktig
 • Grå
 • Grønn
 • Gull
 • Gunmetal
 • Hvit
 • Rosa
 • Rosegull
 • Skilpadde
 • Svart
 • Sølv

Linsefarge

 • Blå
 • Brun
 • Gjennomsiktig
 • Grå
 • Grønn
 • Gul
 • Gull
 • Lilla
 • Rød
 • Svart

Størrelse

Linsebredde

Pris

Oakley® Solbriller

(117)

Sorter:
Sett musemarkøren på et produkt
VTO page link
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
HB Upsell bubble in grid - BOGO50%

1-59 av 117 Produkter

Oakley® Solbriller

Kjøp Oakley solbriller på nettet i Norge

 

Historien til Oakley solbriller

 

Hva som startet som et garasjeprosjekt for Jim Jannard, produsent av motorsykkelhåndtak, på 70-tallet, Oakley solbriller ble kjent for sine innovative, banebrytende teknologidrevne sportssolbriller. 

 

Oakley-sykkelbriller var populære på 80-tallet blant profesjonelle Bicycle MotoCross (BMX)-kjørere i Sør-California-området. Designet hadde startet som beskyttelsesbriller for profesjonelle sportsutøvere. Det første paret Oakley solbriller ble designet mens Jim kjørte langs Pacific Coast Highway. Det var da ideen slo ham at det ikke var noen solbriller i markedet som hadde samme dekning som beskyttelsesbriller. Dermed ble de aller første Eyeshade brillene designer-solbriller som ser ut som beskyttelsesbriller, men som ikke er beskyttelsesbriller.

 

Oakley ble det første brillemerket som noensinne laget utstyr for idrettsutøvere som gjorde noe i høye hastigheter - fra sykling til ski til hurtigløp til triatlon. Det var det rene faktum at Oakley kom ut med unike briller som ingen noen gang hadde sett før, som Razor Blades. De fortsatte å vokse sin fanskare i action-sportsbransjen. Det meste av det var et resultat av å se generasjoner av verdens beste idrettsutøvere som brukte Oakley solbriller for øyebeskyttelse i deres respektive idretter. Ved å ha så mange topp idrettsutøvere som bedrev reklame for merket på denne måten, fikk Oakley en stor vekst på samme måte som Ray Ban solbriller ble utrolig populære ved hjelp av kjendiser noen tiår tidligere.

 

På midten av 90-tallet begynte Oakley å bruke 3D Computer-Aided Design (CAD) programmering, som igjen bidro til å oppnå flytende design. Selv om Oakley i det vesentlige var funksjonalitetsdrevet, appellerte disse new-age futuristiske designene til de motebevisste, og bygde videre på populariteten. Etter NASA, ble den tredje 3D-skriveren noensinne kjøpt av Oakley for å designe briller, bygge prototyper og gjøre justeringer raskere. Eye Jacket var den aller første solbrillen som ble designet med CAD og på en 3D-skriver! Denne teknologiske fordelen gjorde det mulig for solbrillene å få et veldig skulpturert og rundt utseende, som på den tiden var ulikt alt som noensinne var sett før. Oakley Eye Jacket var det som virkelig tok merkevaren til massene. Selv om det ikke så ut til å være en såkalt ”shield lens”, så var det utvilsomt laget for maksimal ytelse i actionsportsomgivelser. 

 

Oakley solbriller med styrke er designet for å holde seg stabile under de mest ekstreme forhold og har blitt testet grundig i de mest ekstreme miljøene. Oakley holder seg tro mot sine røtter ved å samle inn tilbakemeldinger fra idrettsutøvere for å forbedre og utvikle produktene. Denne strenge prosessen er det som er ansvarlig for topp ytelse.

 

Oakley solbriller er laget av langvarige materialer og er utstyrt med brilleglass av høy kvalitet og moderne beleggalternativer for enhver styrke. Oakley-briller er virkelig laget for hva som helst. 

 

Oakley er drevet av PRIZM glassteknologi. Dette er det som justerer synet til de spesifikke omgivelsene. Oakley PRIZM solbriller er designet for å forbedre visse farger og kontrast for å optimalisere ytelsen og filtrere ut "støyende" lys som kan komme i veien for vårt syn. Oakley oppnådde denne innovasjonen ved å benytte seg av en teknologi kjent som hyperspektral avbildning - faktisk brukt av spionsatellitter for å analysere lys og identifisere mønstre og forhold for spektrale topper. Så konstruerte de et bestemt glassfargestoff for å matche absorpsjonstoppene i naturen. Basert på dine behov kan du velge blant 10 PRIZM-objektiver, eller, enda enklere, velge solbriller basert på sportsaktiviteten du skal gjøre. Oppdag holdbare Oakley solbrilleinnfatninger for menn, kvinner og barn i en rekke stiler. Du kan velge polariserte glass for å sikre best mulig kvalitet. Oakleys polariserte solbriller minimerer gjenskinn ved å bruke en teknologi som produserer de best polariserte brilleglass på planeten, med mer enn 99% polariseringseffektivitet. Oakley-polariserte brilleglass har en kurve på 6 baser. UV-beskyttelsen filtrerer ut 100% av UVA / UVB / UVC og skadelig blått lys opp til 400 nm.

 

 

Mest populære Oakley herresolbriller

 

Som vi vet, tilbyr Oakleys brilleutvalg banebrytende teknologi og design. Det er noen utestående stilarter som vi vil fremheve. Oakley solbriller er noen av innfatningene av høyeste kvalitet i designerbrilleverden, og med SmartbuyGlasses Norge kan du få de beste Oakley solbrillene til de beste prisene i Norge.

 

Oakley Gascan solbriller

 

Oakley Gascan solbriller er perfekte hvis du leter etter en aggressiv, gateklar sporty stil. Gascan-solbrillene er laget av lett plast og forbedrer sidesynet ditt med sin wrap-around stil, og gir deg enestående synsklarhet i alle synsvinkler. De gir veldig høy dekning, noe som gjør dem perfekte for bruk stort sett hvor som helst, enten du utsettes for skarpt sollys i bilen eller på stranden.

 

Oakley Holbrook solbriller

 

Oakley Holbrook-innfatningen er tilgjengelig i en rekke glassfarger og størrelser som passer alle behov. Siden det er en Wayfarer utforming, er det det passende for alle ansiktsformer. Oakley Holbrook har nagler av metall og Oakley-ikoner, noe som gjør det til et godt valg for de som ser etter ytelse og stil i brillene. SmartbuyGlasses Norge gir deg muligheter fra mer originale og klassiske stiler, til tofargede.

 

Oakley Fuel Cell solbriller

 

Oakley Fuel Cell er en veldig godt designet wrap-around solbrille, og er en ren og enkel design for de som leter etter høy ytelse uten å gå på kompromiss med stilen. Velg blant forskjellige farger som tilbys på SmartbuyGlasses NorgeBeste Oakley solbriller dame

 

Å være sporty betyr ikke å måtte se maskulin ut. Med porteføljen av Oakley solbrillerSmartbuyGlasses Norge har du tilgang til en rekke vakre innfatninger som sikrer ytelse av høy kvalitet mens du utfører dine sportsaktiviteter. Her er våre valg for de beste Oakley solbriller dame.

 

Oakley Frogskins solbriller

 

Oakley Frogskins-solbrillene er en dristig stil med popkulturens vibes, og er utvilsomt en av de mest ikoniske innfatningene fra det sporty merket. Disse innfatningene er lette, holdbare, allergivennlige og gir perfekt komfort uansett hvor du har dem på. Katteøyneformen er perfekt for å gi en løfteeffekt til det generelle utseendet ditt. 

 

Oakley Feedback solbriller

 

Et merke som er så fokusert på funksjonalitetsbasert design utmerker seg med disse fantastiske pilotformede solbrillene. Oakley Feedback er et tomaterials kunstverk med sin C-5 legeringsinnfatning og acetat brillearmer. Denne metallinnfatningen og kombinasjonen av polykarbonatglass av høy kvalitet gjør disse solbrillene til en verdsatt eiendel for den som bruker dem. Den har et sklisikkert grep og hakefrie justerbare neseklosser, noe som sikrer en ultra komfortabel passform. Denne mykere versjonen av flygerbrillene gir god øyedekning og dekker rundt ansiktet.

 

Oakley EVZero Ascend solbriller

 

Oakley EVZero Ascend solbriller kombinerer funksjonalitet og design til en lett og komfortabel innfatning med ett brilleglass. Dette gjør den perfekt for aktive kvinner som ønsker å leve med et par solbriller, og gjøre alt med ett par. Den rammeløse utformingen av disse solbrillene reduserer innfatningsmassen og PRIZM-glass forbedrer farge, kontrast og detaljer.

 

Oakley Asian Fit solbriller er tilgjengelig i de fleste modeller for de som har et bredt ansikt, en lav nesebro og høye kinnben. Disse solbrillene er designet for å sitte på nesebroen i stedet for å gli ned eller klemme på kinnene. Velg denne stilen hvis ansiktet ditt er preget av noen av disse funksjonene.

 

Hvordan kjøpe Oakley briller på nettet

 

Først og fremst, ta en titt på vår ansiktsformguide for å finne ut hvilken ramme som vil komplimentere deg best. SmartbuyGlasses Norge tilbyr også vårt virtuelle prøverom, slik at du enkelt kan se på nettet hvordan solbrillene passer deg. Vi har også informative artikler i vårt optiske senter, samt gode råd om mote på vår blogg for spørsmål du måtte ha!

 

Alle Oakley solbriller fra SmartbuyGlasses Norge leveres med 24 måneders garanti, 100 dagers problemfri returrett og GRATIS frakt. Vi har også den beste prisgarantien for å sikre at du får best mulig verdi, så med SmartbuyGlasses Norge er det ikke nødvendig å finne en fysisk Oakley-butikk.