Grid banner
Filtrer og sorter

LMNT Solbriller

39
HB Upsell bubble in grid - BOGO50%
1-39 av 39 Produkter
Filtrer og sorter
Sorter
Populære valg
Kjønn
Tilbud
Merke
  • LMNT
Alle merker
Kolleksjon
Egenskaper
Form
Ansiktsform
Innfatningsfarge
Linsefarge
Blå
Brun
Grå
Rød
Rammetype
Glass type
Rammemateriale
Størrelse
S
M
L
XL
48 mm62 mm
Pris
kr 164kr 639

LMNT Solbriller

Laget for de moteriktige, de unge, de kreative og de frie. LMNT representerer det uavhengige og trendsettende moderne individet. Fantastiske speilglass, slanke metallinnfatninger og dramatiske, dristige former karakteriserer LMNT-kolleksjonen for å skape en linje som er moderne og rimelig.

 

LMNT er for de fryktløse, livsglade, eventyrsøkende, og er raskt i ferd med å bli et must-have-merke for de mote interesserte. Fra soloppgang til solnedgang, festival elskere, digitale nomader, musikere og mote interesserte vil følge sin lidenskap med stil.

 

Våre LMNT-solbriller er inspirert av de mest trendy stilene, og dekker klassiske favoritter som kattøye-innfatninger til mer avantgarde-design. Vår samling er virkelig uanstrengt, men aldri undervurdert. Finn billige solbriller på nett her, som tilbyr den perfekte kombinasjonen av stil, modernitet og rimelighet.

 

Anbefalinger for trendy solbriller på nett

Vi har noen fine forslag fra våre toppselgere og ansattes favoritter for å få deg på rett vei til å finne det perfekte paret med solbriller. Ikke sikker på hvilken stil som vil se best ut på deg? Prøv å bruke vår ansiktsformguide for å finne ut hvilke former som vil komplimentere det du naturlig har. Så filtrer etter form mens du handler!

 

LMNT Slade C3 STY6911KN - Tortoiseshell er en klassisk farge, perfekt hvis du vil ha et bredt par rammer som kan pares perfekt med nude eller naturlige toner. Dette paret har en unik cat-eye-form, perfekt hvis du ønsker å kjøpe reseptbelagte solbriller på nettet. Linsene er i en fantastisk brun tone og kan enkelt tilpasses med resepten din. Rammen er laget av slitesterkt acetat materiale, det er et luksuriøst alternativ hvis du foretrekker plast looken. Ta disse innfatningene hvor som helst og hvor som helst på grunn av stilens allsidighet. Skill deg ut og imponer!

 

LMNT Shayz C2 STY11258U - Trenger du et moderne geometrisk utseende? Denne stilen vil få deg til å se ut som du er fra fremtiden. De hvite helkantede plast rammene er designet med en geometrisk kattøyeform. Dette er en vri på de fleste innfatninger, ta denne innfatningen med deg til enhver festival, natt ute, eller par den med en moderne passform. Denne rammen er her for å legge til litt kant.

 

LMNT Callie HP18265A-3 - Vi elsker denne moderne designen, den omfatter perfekt moderne former med klassiske mønstre. Formen kan bare defineres som en geometrisk oval, den har skarpe vinkler som bidrar til stykkets dramatikk. Mønsteret på dette paret er en gråskilpaddemarmorering som gir dem et tungt, steinlignende utseende. Linsene er en gradient med en gråtone, noe som gir dem litt kontrasterende letthet, noe som er sårt nødvendig siden stengene er tykke og stiliserte. Dette er en moderne innfatning som garantert får deg til å føle deg trendy.

 

LMNT Charile C7 STY97540DY - Dette er et stilig par solbriller du bør vurdere hvis du vil skille deg ut. Charile-rammen har en halvsirkelform med en definert flat panne. Spesielt dette paret er en gjennomsiktig oransje farge, men hvis du er begeistret for denne formen kan du finne andre tilgjengelige farger. Linsen er en rik brun farge som komplimenterer den lette, gjennomsiktige oransje tonen. Sport disse til en festival eller utendørsarrangement. De er virkelig noen head turners.

 

Virtuell prøving mens du handler

Å handle solbriller er ikke alltid enkelt med et så stort utvalg å se gjennom og manglende evne til å prøve de nye innfatningene dine før du kjøper solbriller på nettet. Vi er her for å hjelpe deg med å enkelt finne solbriller på nett. Vi tilbyr enkle filtreringsverktøy for å hjelpe deg med å finne ut hva som er mest relevant for deg, og sjekk ut vårt virtuelle prøveverktøy! Med den kan du handle hundrevis av rammer tilgjengelig på nettstedet vårt, inkludert LMNT-kolleksjonen. Få en bedre ide om hvordan favorittstilene dine vil se ut og passe. Verktøyet gir øre-til-øre-visning. Det er enkelt å komme i gang, bare ta opp en fem-sekunders selfie-video av deg selv og du er klar! Opptaket vil vise deg en 180-graders visning av hver av rammene. Den er ideell hvis du er nervøs for hvordan stilen vil se ut på deg før du bestiller.

 

Handle med SmartBuyGlasses

Så snart du har plukket ut favoritt innfatningene dine, er det på tide å bestille solbriller på nett. Du kan bestille reseptbelagte solbriller online ved å legge til reseptdetaljene dine i kassen. Skulle du ikke ha dem lett tilgjengelig, ingen problem! Send oss en e-post så snart som mulig. Ikke glem å velge ut glass og glassbelegg. Vi tilbyr et stort utvalg av glassbelegg for solbriller, legger til antirefleks, speil og polariserte belegg perfekt for å beskytte øynene dine mot solen. Hvis du har spørsmål gjennom hele prosessen, ikke nøl med å ta kontakt, siden vi har vårt kundeserviceteam her for å hjelpe deg med å finne akkurat det du trenger!

 

Hvert par rammer på siden vår kommer med en tjuefire måneders garanti og 100 dagers retur. Det betyr at hvis du ikke er helt forelsket i de nye rammene dine, har du god tid til å sende dem tilbake til oss helt problemfritt.

 

I tillegg, ikke gå glipp av bloggen vår! Der vil vi holde deg oppdatert på alle de siste trendene, hjelpe deg med våre shopping guider og inspirere deg med våre produkt anbefalinger. Vi vil holde deg informert om alt som er relatert til øyehelse og øyepleie i vårt optiske senter. Der fokuserer vi gjerne på det tekniske for å holde øyet sunt. Slik er vi her for deg!