Hjem/Solbriller/Bottega Veneta
Grid banner
Filtrer og sorter

Bottega Veneta Solbriller .

238
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 av 238 Produkter
Filtrer og sorter
Sorter
Populære valg
Kjønn
Merke
  • Bottega Veneta
Alle merker
Egenskaper
Form
Ansiktsform
Innfatningsfarge
Linsefarge
Blå
Brun
Grå
Grønn
Gul
Lilla
Rød
Sølv
Rammetype
Glass type
Rammemateriale
Størrelse
S
M
L
XL
48 mm69 mm
Pris
kr 3022kr 5981

Bottega Veneta Solbriller .

Bottega Veneta solbriller er livlige små dråper med liv. Små kuler i fantastisk design møter utsøkt visjon. Robust materiale i møte med feilfri konstruksjon. Det er mye å like med Bottega Veneta eyewear – allsidigheten og tilpasningsevnen er bare toppen av isfjellet. De kan tilpasses også som solbriller med styrke.

 Ikke redd for å gi den konklusjonen at den har gått ut av en tidsmaskin, den endres hver gang du tror du har landet den. Hver gang du tror du har en klar oppfatning av hva Bottega Veneta er, går de og legger til en annen designfunksjon som bare forbedrer opplevelsen. Det er det vi kaller dynamikk, og en ny tilnærming til en gammel disiplin. Bottega Veneta betyr «friske øyne». Mange ser på oakley solbriller og ray ban solbriller som alternativer, men sjekk ut Bottega-kolleksjonen først.

Bottega Veneta 225/S i honning med grønne linser er en frysepop i honning og ravfarge. Ser så frisk og kul ut at den bare kunne ha kommet ut av fryseren. Denne kombinerer en nydelig jevn tekstur med en visuell representasjon av det samme. Vakker, rund og forsynt med fullstendig kant, så er denne lille skatten noe å rette mot munnen med ettertenksomhet, mens man ser opp på himmelen. 

I khaki med grått er det et catwalk-show i New York, det er rapportering fra Afghanistan. Det er å jobbe som servitør for å komme deg gjennom studiene – det er resultatet av det som noen ganger er omhyggelig innsats. Dette, mine herrer, er resultatet.

 

 

Bottega Veneta solbriller for Norge

Bottega Veneta 44 er praktisk talt lik arbeidsklær, og du står fritt til å velge solbriller med styrke. Med nagler og metalliske hengsler projiserer den et tøft eksteriør, med mye som skjer innvendig. Dette er ikke en å tøyse med. Dette er ikke en å stå i veien for. Med mindre du liker smaken fra maskiner som jobber med veiarbeid. 

Med Bottega Veneta 220/F er du så skinnende at du selv genererer gjenskinn. Brannen forløper rundt øynene dine, ikke i de. Du startet ikke brannen, men det betyr absolutt ikke at du ikke kan sole deg i den. Dette betyr ikke at du ikke kan bli varm. Slutt å gni hendene sammen og kom nærmere flammene. Det er mer innsats og friksjon så det er verdt det å gjøre det på den gammeldagse måten. Kom deg på det vinnende laget i stedet. Det er både koselig og varmt.

For et annet eksempel på avansert eyewear, fra en premium designerkolleksjon, sjekk ut SmartBuyGlasses sitt utvalg av Givenchy solbriller. Her hos SmartBuyGlasses er vi stolte av å hjelpe deg med å finne det som passer ideelt for deg. Innen eyewear, altså! Hvis ingenting er i henhold til din smak så langt, betyr det ikke at ingenting vil. Fortsett videre og framover. Sjekk også ut vår kolleksjon av oakley solbriller og ray ban solbriller.