Filtrer og sorter

Bolle Solbriller

1
  Filtrer og sorter
  Sorter
  Kjønn
  Merke
  • Bolle
  Form
  Innfatningsfarge
  Linsefarge
  Blå
  Brun
  Gjennomsiktig
  Grå
  Grønn
  Gul
  Gull
  Lilla
  Oransje
  Rosa
  Rød
  Sølv
  Rammetype
  Rammemateriale
  Størrelse
  XL
  69 mm69 mm
  Pris
  kr 1807kr 1807

  Bolle Solbriller

  Bolle er et fransk selskap som har produsert solbriller siden 1956. Selskapet startet med å lage skibriller for skiløpere, men ekspanderte snart til å lage solbriller for alle slags utendørsaktiviteter. I dag tilbyr Bolle et bredt utvalg av solbriller, fra enkle modeller til mer teknisk design. Bolle har et par solbriller som passer for deg, uansett hvilke behov du har. Så hvis du er på utkikk etter et par stilige og funksjonelle solbriller av høy kvalitet, bør du ta en titt på solbrillene fra Bolle.

   

  Er Bolle solbriller gode?

   

  Hvis du er på jakt etter et par solbriller av høy kvalitet som vil vare i mange år, er Bolle et utmerket alternativ. Solbrillene er laget av høykvalitetsmaterialer som acetat og er designet for å tåle alt du utsetter dem for. Du kan til og med kjøpe solbriller med styrke fra Bolle for å kombinere korrigerende styrke med UV-beskyttelse. Uansett om du spiller tennis, driver med andre idretter eller bare nyter en dag ute i solen, vil Bolle solbriller sørge for at øynene dine er beskyttet og ser bra ut. Bolle solbriller har utmerket UV-beskyttelse og finnes i flere farger og former, som pilotinnfatning, enkeltglass og oval.

   

  Bolles tennissolbriller er et godt alternativ hvis du er på utkikk etter et par solbriller som hjelper deg med å yte ditt beste på banen. Disse solbrillene er designet for å redusere tretthet i øynene og hjelpe deg med å holde fokus på spillet. De gir tennisspillere utmerket beskyttelse mot solens skadelige stråler. Bolles linser bidrar til å redusere gjenskinn, noe som gjør det lettere å se ballen og følge med på motspillerne. Og fordi de er så lette, merker du nesten ikke at du har dem på - noe som er ideelt når du prøver å fokusere på spillet.

   

  Er Bolle solbriller polariserte?

   

  En ting som skiller Bolle fra andre solbrillemerker er de polariserte linsene. Polariserte linser reduserer gjenskinn, noe som er perfekt for aktiviteter som bilkjøring eller tennis. Bolles polariserte linser er blant de beste på markedet og finnes i flere ulike stiler.

   

  Så hva venter du på? Se vårt utvalg av Bolle solbriller nå! Bruk vårt virtuelle prøvingsverktøy for å finne den perfekte rammen!