Hjem/Briller/Victoria Beckham
Grid banner
Filtrer og sorter

Victoria Beckham Briller

252
1-59 av 252 produkter
Filtrer og sorter
Sorter
Populære valg
Kjønn
Tilbud
Merke
  • Victoria Beckham
Alle merker
Egenskaper
Form
Ansiktsform
Innfatningsfarge
Rammetype
Linsetype
Rammemateriale
Størrelse
M
L
XL
51 mm60 mm
Pris
kr 2137kr 6678

Victoria Beckham Briller

Når du hører navnet Victoria Beckham, hva er de første ordene som kommer opp i tankene dine? Stilig? Elegant? Disse egenskapene er kjernen i brillekolleksjonen Victoria Beckham. Brillenes rammer tilbyr alt fra store, dristige utsagnstykker til subtile, elegante og elegante briller. Kjendisen selv er kjent for å ha på seg store innfatninger, og en lidenskap for en slik stil gjenspeiles i brillene hennes når de eksperimenterer med proporsjoner. I den enorme samlingen hennes er det sikkert en innfatningsdesign for alle. Sjekk vår ansiktsformguide for å se hvilke stiler som passer deg best.

 

Til tross for at hun lanserte sitt eget motemerke i 2008, har Victoria vært kjent mye lenger. Med stadig økende berømmelse, har hun finpusset på en ikonisk, sofistikert motefølelse, som gjenspeiles i hele samlingen hennes. Hver brilleproduktlinje ble designet i London, før de ble produsert av brilleeksperter i Italia, som kun brukte de fineste materialene. Resultatet er fantastiske brilleinnfatninger som vil beskytte deg mot solen år etter år. 

 

Victoria Beckham-brillekolleksjonen har en mengde rammestiler, fra katteøyne til pilot, fra retro-runde til slanke, rammeløse rektangulære. Merkets fargevalg fremkaller en følelse av selvtillit og eleganse, og Victoria Beckham-logoen kan sees på hvert par. Disse luksuriøse brilleinnfatningene kan skreddersys etter din personlige brilleseddel, og noen passer både for menn og kvinner. For å få en dristig uttalelse med et snev av minimalisme, bli kjent med VB-brillekolleksjonen nå.

 

VB2101

Disse innfatningene i rosegull vil se bra ut hele året. De førsteklasses metallarmene gir lykksalig komfort og er like lette som en fjær.

VB2107

Prøv brynlinje-briller med disse stilige havana-innfatningene. De vil gå med hvert antrekk og se imponerende ut hver dag i uken.

VB218

Disse pilotbrillene i gull er uunnværlig i enhver designerbrillekolleksjon. Victoria Beckhams høykvalitets pilotinnfatninger sørger for komfort hele dagen, samt enestående estetikk.

Skulle du mot formodning ønske alternativer til Victoria Beckham briller, så husk at vi også tilbyr utrolig mange andre briller, slik som for eksempel  Oakley briller, Ray Ban briller, raske briller, osv. De eneste brillene vi ikke har så langt, er vr briller!


Bruk vårt virtuelle prøverom for å se hvordan de ser ut på deg, og sjekk ut bloggen vår for ekstra stilråd. Så legger du Victoria Beckham briller rett i kurven din med vår beste prisgaranti.