Hjem/Briller/SmartBuy Readers
Grid banner
Filtrer og sorter

Reseptbelagt briller

106
HB Upsell bubble in grid - BOGO50%
1-59 av 106 produkter
Filtrer og sorter
Sorter
Populære valg
Kjønn
Tilbud
Merke
  • SmartBuy Readers
Alle merker
Egenskaper
Form
Ansiktsform
Innfatningsfarge
Rammetype
Linsetype
Rammemateriale
Størrelse
S
M
L
47 mm54 mm
Pris
kr 237kr 419

Reseptbelagt briller

SmartBuy Readers-merket av lesebriller på nett er designet med enkelhet og funksjonalitet i tankene, for å skape moderne lesebriller av høy kvalitet som er rimelige. Hvis du ønsker å kjøpe lesebriller på nett, er SmartBuy Readers et enkelt alternativ.

 

Hver ramme er tilgjengelig i resepten +1,00, +1,50, +2,00, +2,50, +3,00, +3,50, som du kan velge basert på dine behov. Kolleksjonen kommer i en rekke rammetyper, inkludert full rim, semi-rimless og rimless. Du kan velge mellom en rekke stiler for å passe ansiktsformen din fra rund til rektangel, med hver modell tilgjengelig i en rekke rammefarger. Lesebrillene er designet for å være slanke og lette, noe som gjør dem ideelle for lengre perioder med bruk.

 

Lesebriller med blått lys

Å legge til linser som blokkerer blått lys er et fantastisk alternativ hvis du leter etter lesebriller for å hjelpe deg med å se tekst på skjermene. Blått lys er skadelig for øyet og forårsaker tidlig aldring og skade. Vanlige symptomer på høy eksponering for blått lys er hodepine, tretthet, belastning på øynene og søvnproblemer. Vi foreslår at du legger til vårt zFORT® blålysblokkerende belegg på linsene dine ved kassen for å sikre at øynene dine er beskyttet uansett hva du leser fra.

 

Databriller er en rekke briller som kan hjelpe til med daglig bruk av teknologi. Databriller og lesebriller er bemerkelsesverdig like, databriller brukes av og til lik lesebriller, men for å se mellomavstander. Hvis du trenger lesebriller, trenger du sannsynligvis også databriller. Fortsatt nysgjerrig på datamaskin lesebriller her er en guide som hjelper deg med å finne ut om de passer for deg.

 

Progressive lesebriller

Det er en rekke lesebriller tilgjengelig på markedet i dag. Progressive lesebriller er en vanlig løsning hvis du allerede har korrigerende avstandslinser. Progressiver kan holde opptil tre styrker på en enkelt linse, avstands-, mellom- og nærbildekorrigerende. Hvis du finner ut at det er vanskelig å bytte mellom par med rammer, er dette et flott alternativ for deg. De fleste av SmartBuy Readers er laget med flate, mer rektangulære linser for enkel transport og bruk. Å legge til ekstra krefter til et så lite linse reduserer effektiviteten til progressive linser. Vi foreslår å sjekke ut vårt progressive utvalg, der vil du finne innfatninger som er spesielt utvalgt fordi de kan holde større linser, ideelt for progressive lesebriller.

 

Anbefalinger for lesebriller

Tapt når det gjelder å velge det riktige paret? Vi har samlet noen få alternativer for lesebriller for kvinner og menn. La oss dykke inn!

 

SmartBuy Readers Elvi T-0023 018 - Dette er et flott, et billig alternativ for lesebriller for menn og kvinner. Rammen er laget av en lett, men likevel slitesterk plast som gir et veldig elegant gjennomsiktig rammeutseende. Disse rammene er det perfekte alternativet hvis du trenger å trekke leserne dine ut på farten, de vil se smarte ut med ethvert utseende og for enhver anledning du befinner deg i.

 

SmartBuy Readers M0387 004 - Leter du etter et par lesebriller som vil skille deg ut? Disse kan være rammene perfekt for deg! Disse unisex-leserammene er laget av en knallrød, garantert et prangende tillegg til ethvert utseende. Disse rammene har marine stenger og en mer firkantet form, sammenlignet med den klassiske tynne rektangulære formen til de fleste lesere. Rammene er laget av lett, slitesterk plast som er perfekt å ha med seg og behagelig å ha på seg.

 

SmartBuy Readers M0403 005 - Disse rammene er et trendy par, med en smart avrundet form, du vil aldri ta av dem! Disse grønne rammene er tilgjengelige i en rekke lyse og naturlige toner, og er de mest prangende i linjen. Med et litt gjennomsiktig plastmateriale, perfekt for både menn og kvinner. Ideell for alle anledninger på grunn av sin lette og ikoniske design.

 

SmartBuy Readers OR17 OR17B - Disse kantløse leserne er den ultimate diskré lesebriller. Hvis du vil ha lesere som er enkle og stille gjør jobben sin, er disse for deg. Disse rammeneer elegante, med metallstenger som innerverer på sidene av linsene. Dette kommer til å bli noen av de mest komfortable leserparene, de har en justerbar neseputebro, perfekt for alle nese- og ansiktstyper. Designet er veldig tynt og lett, perfekt for på farten. Vi anbefaler dem til alle anledninger, ut på middag for å lese en meny, på jobben leseskjermer, eller hjemme å lese en bok. Disse rammene kan gjøre alt!

 

SmartBuyGlasses Initiative

SmartBuy Readers er en stolt partner av World Vision Mother and Child-programmet i Zambia. For hvert par SmartBuy Readers som er kjøpt på smartbuyglasses.no, har vi forpliktet en del av salget til helseprogrammet for mor og barn i Zambia. Programmet tar sikte på å nå mer enn 40 000 kvinner og barn under fem år innen 2022 for å redusere sykelighet, dødelighet og svemming.

 

Handle SmartBuy Readers for klarere syn og nyt en 2-års garanti og en problemfri 100-dagers returrett. Interessert i hvordan rammene dine kan se ut? Bruk vårt virtuelt prøverom verktøy mens du handler lesebriller på nettet og se hvordan favorittinnfatningene dine kan passe. Velkommen til briller gjort enkelt!